Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Momente de adrenalină la "Românii au talent" - italianul care s-a jucat cu "Roata Morții"

Cel de-al 11-lea sezon al show-ului "Românii au talent!" a debutat în forță, unul dintre momentele remarcabile ale primei ediții fiind cel al italianului Jurgen Bonaccini. Te invităm să-i afli povestea și să urmărești demonstrația de acrobație.

Publicat

pe

Jurgen Bonaccini în prima ediție "Românii au talent" 2021
Jurgen Bonaccini în prima ediție "Românii au talent" 2021 │ FOTO: captură YouTube / Românii au Talent

Jurgen are 41 de ani și toată viața lui a stat sub semnul circului. Provine dintr-o familie de circari, tatăl său a fost dresor de animale, mama s-a ocupat cu acrobația, pasiune pe care le-a transmis-o și copiilor săi. Atât Jurgen, cât și sora sa sunt acrobați.

O meserie fascinantă, dar și periculoasă, acrobația reușește să cucerească audiența și să creeze momente de neuitat, la propriu și la figurat. Jurgen a povestit despre întâmplări pe cât de uluitoare, pe atât de riscante. Bărbatul a vorbit despre un accident pe care partenera sa de circ l-a suferit. Cei doi se aflau într-un astfel de număr de acrobație, când femeia a căzut de la înălțimea de 10 metri și a suferit o serie de leziuni. Convalescența a fost lungă și chinuitoare. Cu toate acestea, Jurgen continuă să își fructifice pasiunea pentru acrobație, iar munca sa a dat roade.

În prima ediție a noului sezon "Românii au talent", concurentul s-a jucat cu "Roata Morții", un mecanism impresionant. Jurgen a alergat, a sărit coarda și chiar a mers legat la ochii pe roată, fascinând și speriind juriul. Momentul său i-a cucerit pe Andi, Andra, Alexandra și Florin, care i-au oferit lui Jurgen 4 DA.

"Asta mi se pare extraordinar! Atâta concentrare și atât precizie greu de înțeles pentru mine, dar faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite", a fost de părere Florin Călinescu.

Andra a vorbit despre o doză de inconștiență în alegerea unei astfel de meserii. Cu toate astea, artista a apreciat numărul lui Jurgen.

"Mă gândeam așa, ce om sănătos la cap ar alege o meserie riscantă: <<Roata Morții>>, asta vreau să fac. Cumva, trebuie să fie o inconștiență acolo. Când ești acolo, adrenalina e la maximum".

Concerte & turnee

Află cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane

Vama revine și anul acesta la Arenele Romane cu un concert spectaculos, devenit deja tradiție atât pentru trupă, cât și pentru fani. Tudor Chirilă și colegii săi au dezvăluit cine sunt invitații surpriză care vor urca pe scenă alături de ei. Te invităm să afli despre cine e vorba.

Publicat

pe

VAMA în concertul About Us de la Arenele Romane pe 21 septembrie 2018 │ FOTO: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro

Pe 27 iulie, Vama va urca pe scena Arenelor Romane cu un show complex. Pe participați îi vor așteaptă hit-uri îndrăgite, piese pline de energie, dar și momente emoționante. Mai mult, trupa a invitat o serie de colegi de breaslă pentru niște reprezentații muzicale memorabile.

Cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane?

Delia

Primul invitat anunțat a fost Delia Matache, care promite să aducă o energie debordantă la Arenele Romane. Artista a fost surprinsă la repetiții cântând la flaut, în timp ce Chirilă exersa la clarinet.

Una din cele mai emblematice artiste din România, Delia se află constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale datorită hit-urilor pe care le lansează. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului: "Deliria", "Psihedelia", "Acadelia", show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: "Cum era" și "Rockadelia", "Flex" sau evenimentul excusivist "Delia's Winter Wonderland" de la Teatrul Național din București.

Smiley

Coleg în industrie și camarad la Vocea României cu Tudor Chirilă, Smiley a acceptat invitația de a împărtăși cu Vama cele mai frumoase momente muzicale.

"Dacă tot a fost Campionatul European de Fotbal, l-am provocat pe Smiley la un joc. Reguli simple: Pierzi, cânți la Arenele Romane. Câștigi, tot cânți la Arene! Așa că, Smiley, așteptăm revanșa pe 27.07", a transmis trupa Vama.

Artiștii din deschidere

Concertul Vama de la Arenele Romane va fi deschis de două artiste fresh, care promit multe din punct de vedere muzical.

IOVA

IOVA este artista alături de care trupa a lansat recent piesa "Ești sigură că vrei".Solistă și compozitoare, tânăra a încântat lumea cu talentul ei. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, când a început să ia lecții de chitară și pian. Doi ani mai târziu, și-a format propria trupă rock. IOVA s-a afirmat ca artist solo după ce a fost membru LaLa Band.

Drumul ei în industria muzicală a început după ce a trimis un demo la HaHaHa Production în toamna lui 2015, ca mai apoi să își lanseze primul single - "Be like water" în 2018. De-a lungul carierei, IOVA s-a ridicat mereu la un nou nivel. A acceptat provocarea label-ului ei de a crea 26 de piese ceea ce a dus la apariția conceptului "Bi-Polar: Why tf am I like this?!", o poveste împărțită în 4 acte (PEOPLE, SEARCHING, HER și SELF), fiecare reprezentând o parte din călătoria artistei.

Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023 și cea care a adus din nou victoria în echipa lui Tudor Chirilă, va aduce rock-ul la Arenele Romane. Maestrul și ucenicul vor cânta pe aceeași scenă și vor retrăi momente pline de emoție așa cum au făcut-o în timpul emisiunii.

Alexandra Căpitănescu este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit. Are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Recent, Alexandra a lansat "Căpitanu", primul EP din carieră.

Prețuri bilete concert Vama la Arenele Romane

 • Biletele de acces sunt disponibile online, la prețul de 149 lei (+comision) - Acces General. Copiii cu vârsta între 7-14 ani beneficiază de reducere - 49 lei (+comision).
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României

Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările viitorului sezon. De astăzi, concurenții vor cânta pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun.

Publicat

pe

Sezonul 12 "Vocea României"
Sezonul 12 "Vocea României" │ FOTO: PRO TV

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

"Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit... pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!", a declarat prezentatorul.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii - acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vom vedea în cel de-al 12-lea sezon Vocea României.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Program SAGA Festival 2024: în ce zile vor cânta headlinerii evenimentului?

Au mai rămas câteva zile până la cea de-a patra ediție a festivalului SAGA, ce va avea loc la Romaero în perioada 5-7 iulie. Toți iubitorii de muzică vor avea ocazia să asculte peste 150 de cântăreți, mulți dintre ei concertând pentru prima oară în România. Te invităm să afli când vor urca pe scenă artiștii tăi preferați.

Publicat

pe

SAGA Festival 2023
SAGA Festival 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Nicki Minaj va concerta pentru prima oară în România și va fi cap de afiș la SAGA Festival. Artista marchează o premieră în Europa de Est, adăugând România pe lista țărilor în care va cânta în cadrul turneului "Pink Friday 2 World Tour".

Alte premiere naționale la SAGA Festival 2024

Cântărețul și compozitorul israelian Dennis Lloyd, care a cucerit topurile cu piesa "Nevermind" din 2016 vine, de asemenea, pentru prima dată în România, pe scena SAGA 2024.

Nico Moreno, producătorul și DJ-ul de techno industrial în vârstă de 24 de ani, va ajunge și el pentru prima dată în țara noastră.

Pe scena SAGA vor urca și artiști care au fost prezenți la edițiile din anii trecuți, precum Armin van Buuren, Loreen, ARTBAT, James Hype, Indira sau Deborah de Luca.

Artiști români la SAGA Festival

România va fi reprezentată pe scena SAGA de anul acesta de artiști consacrați ca Smiley, Paraziții, Subcarpați, Mihail sau The Motans.

Program SAGA Festival 2024:

Vineri, 5 iulie

Mainstage

 • 18:00 - 18:55 - Manuel Riva
 • 19:00 - 20:00 - Smiley
 • 20:15 - 21:15 - Subcarpați
 • 21:30 - 22:15 - Loreen
 • 22:30 - 23:30 - Rita Ora
 • 23:45 - 23:55 - Saga Show
 • 23:55 - 01:10 - Sickick
 • 01:10 - 01:20 - Saga Drone Show
 • 01:20 - 02:30 - Hardwell
 • 02:35 - 04:00 - Will Sparks

Techno Stage

 • 22:00 - 23:30 - Pascal Jr.
 • 23:30 - 01:00 - Ida Engberg
 • 01:00 - 02:30 - Mau P
 • 02:30 - 05:30 - Deborah De Luca
 • 05:30 - 07:00 - I Hate Models

Urban Stage

 • 17:00 - 18:30 - Deejay Lovin
 • 18:30 - 20:00 - ZO
 • 20:00 - 20:45 - Marko Glass & BVCOVIA
 • 20:45 - 21:15 - Deejay Lovin
 • 21:15 - 22:00 - Vescan
 • 22:00 - 22:30 - Deejay Lovin
 • 22:30 - 23:30 - Șatra B.E.N.Z.
 • 23:30 - 00:00 - Deejay Lovin
 • 00:00 - 01:00 - Oscar
 • 01:00 - 01:30 - Deejay Lovin
 • 01:30 - 02:15 - IAN
 • 02:15 - 04:00 - Bad & Boujee

House Stage

 • 18:30 - 20:00 - Dobrikan
 • 20:00 - 21:30 - Baggi
 • 21:30 - 23:00 - Brad Brunner
 • 23:00 - 02:00 - Loco Dice
 • 02:00 - 04:00 - Syreeta

Bus Stage

 • 17:00 - 17:45 - ODC
 • 17:45 - 18:30 - Luka
 • 18:30 - 19:15 - Lxcian
 • 20:00 - 20:45 - Addi
 • 20:45 - 21:30 - Dulka
 • 21:30 - 22:15 - Anirii Vanilli
 • 22:15 - 23:00 - CIO:CIU
 • 23:00 - 23:45 - Just Eddie
 • 23:45 - 00:30 - Christian Thomson
 • 00:30 - 01:30 - Hutson
 • 01:30 - 02:30 - Hreez
 • 02:30 - 03:15 - Eric CRB
 • 03:15 - 04:00 - DJ Andrew
 • 00:40 - 04:45 - Dwarf

Plane Stage

 • Secret Line-up

Sâmbătă, 6 iulie

Mainstage

 • 17:30 - 18:45 - Sllash & Doppe
 • 19:00 - 20:00 - Mihail
 • 20:30 - 21:30 - The Motans
 • 22:00 - 23:00 - Raye
 • 23:20 - 23:30 - Saga Show
 • 23:30 - 01:00 - Claptone
 • 01:00 - 01.10 - Saga Drone Show
 • 01:10 - 02:40 - James Hype

Techno Stage

 • 22:00 - 23:00 - Adin
 • 23:00 - 01:00 - Miss Monique
 • 01:00 - 03:30 - Artbat
 • 03:30 - 05:00 - Patrick Mason
 • 05:00 - 07:00 - Indira Paganotto

Urban Stage

 • 17:00 - 18:00 - ZO
 • 18:00 - 19:30 - Aqquanox
 • 19:30 - 20:00 - Deejay Lovin
 • 20:00 - 20:45 - IDK
 • 20:45 - 21:15 - Deejay Lovin
 • 21:15 - 21:45 - Killa Fonic
 • 21:45 - 22:00 - Deejay Lovin
 • 22:00 - 22:20 - Dan Gerosu
 • 22:20 - 22:40 - Alan
 • 22:40 - 23:10 - Deejay Lovin
 • 23:10 - 00:10 - Paraziții
 • 00:10 - 01:10 - FC DNB
 • 01:10 - 03:10 - Emergency Meeting

House Stage

 • 17:00 - 18:30 - Kiddo
 • 18:30 - 20:00 - Rhem
 • 20:00 - 22:00 - Jaden Bojsen
 • 22:00 - 00:00 - Hitty
 • 00:00 - 02:00 - LP Giobbi
 • 02:00 - 04:00 - Wade

Bus Stage

 • 17:00 - 17:45 - Marik
 • 17:45 - 18:30 - K-Line
 • 18:30 - 19:15 - S.T.O.I.K.A.
 • 19:15 - 20:00 - Anra
 • 20:00 - 20:45 - Mykex
 • 20:45 - 21:30 - Mowgli
 • 21:30 - 22:15 - Natia
 • 22:15 - 23:00 - Claudiu Bordeianu
 • 23:00 - 23:45 - Saw C
 • 23:45 - 00:30 - Adyaan
 • 00:30 - 01:30 - Another DJ B2B Anton
 • 01:30 - 02:30 - Bakov
 • 02:30 - 03:15 - Melku
 • 03:15 - 04:00 - Botea și Alex Doman
 • 04:00 - 04:45 - Cosmin Richea

Plane Stage

 • Secret Line-up

Duminică, 7 iulie

Mainstage

 • 18:00 - 19:00 - Satoshi
 • 20:15 - 21:15 - Dennis Lloyd
 • 23:00 - 23:10 - Saga Show
 • 23:10 - 00:30 - Nicki Minaj
 • 00:30 - 00:35 - Saga Drone Show
 • 01:10 - 02:40 - Armin Van Buuren
 • 03:00 - 04:00 - Sub Zero Project

Techno Stage

 • 22:00 - 23:00 - Optick
 • 23:00 - 01:00 - Mahony
 • 01:00 - 03:00 - Paco Osuna
 • 03:00 - 04:30 - Nico Moreno
 • 04:30 - 06:00 - Dyen

Urban Stage

 • 17:00 - 18:30 - Deejay Lovin
 • 18:30 - 20:30 - ZO
 • 20:30 - 21:15 - Amuly & Ruby
 • 21:15 - 21:30 - Ruby
 • 21:30 - 22:15 - Azteca
 • 22:15 - 22:30 - Deejay Lovin
 • 22:30 - 23:15 - Rava
 • 23:15 - 00:45 - Brokn & Exposure
 • 00:45 - 01:45 - Nane & Ruby
 • 01:45 - 02:00 - Deejay Lovin
 • 02:00 - 03:00 - MGL

House Stage

 • 17:00 - 18:30 - Dumad B2B BIGP
 • 18:30 - 20:00 - Afgo & Lemon
 • 20:00 - 21:30 - Avalan Rokston
 • 21:30 - 23:00 - Fred Lenix
 • 23:00 - 01:00 - 8KAYS
 • 01:00 - 04:00 - Mind Against

Bus Stage

 • 17:00 - 17:45 - Crisko
 • 17:45 - 18:30 - Răzvan Moldovan
 • 18:30 - 19:15 - Drew Helyan
 • 19:15 - 20:00 - E.D.NA
 • 20:00 - 20:45 - Hadriani
 • 20:45 - 21:30 - Adriax
 • 21:30 - 22:15 - Cristian Rujoi
 • 22:15 - 23:00 - Mixah
 • 23:00 - 23:45 - Reman
 • 23:45 - 00:30 - Skyshot
 • 00:30 - 01:30 - Aruxia
 • 01:30 - 02:30 - Borkaus
 • 02:30 - 03:15 - Zenth
 • 03:15 - 04:00 - Paura
 • 00:40 - 04:45 - John Kroon

Plane Stage

 • Secret Line-up
Citește în continuare

Trending