Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Momente de adrenalină la "Românii au talent" - italianul care s-a jucat cu "Roata Morții"

Cel de-al 11-lea sezon al show-ului "Românii au talent!" a debutat în forță, unul dintre momentele remarcabile ale primei ediții fiind cel al italianului Jurgen Bonaccini. Te invităm să-i afli povestea și să urmărești demonstrația de acrobație.
Jurgen Bonaccini în prima ediție

Jurgen Bonaccini în prima ediție "Românii au talent" 2021 │ FOTO: captură YouTube / Românii au Talent

Jurgen are 41 de ani și toată viața lui a stat sub semnul circului. Provine dintr-o familie de circari, tatăl său a fost dresor de animale, mama s-a ocupat cu acrobația, pasiune pe care le-a transmis-o și copiilor săi. Atât Jurgen, cât și sora sa sunt acrobați.

O meserie fascinantă, dar și periculoasă, acrobația reușește să cucerească audiența și să creeze momente de neuitat, la propriu și la figurat. Jurgen a povestit despre întâmplări pe cât de uluitoare, pe atât de riscante. Bărbatul a vorbit despre un accident pe care partenera sa de circ l-a suferit. Cei doi se aflau într-un astfel de număr de acrobație, când femeia a căzut de la înălțimea de 10 metri și a suferit o serie de leziuni. Convalescența a fost lungă și chinuitoare. Cu toate acestea, Jurgen continuă să își fructifice pasiunea pentru acrobație, iar munca sa a dat roade.

În prima ediție a noului sezon "Românii au talent", concurentul s-a jucat cu "Roata Morții", un mecanism impresionant. Jurgen a alergat, a sărit coarda și chiar a mers legat la ochii pe roată, fascinând și speriind juriul. Momentul său i-a cucerit pe Andi, Andra, Alexandra și Florin, care i-au oferit lui Jurgen 4 DA.

"Asta mi se pare extraordinar! Atâta concentrare și atât precizie greu de înțeles pentru mine, dar faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite", a fost de părere Florin Călinescu.

Andra a vorbit despre o doză de inconștiență în alegerea unei astfel de meserii. Cu toate astea, artista a apreciat numărul lui Jurgen.

"Mă gândeam așa, ce om sănătos la cap ar alege o meserie riscantă: <<Roata Morții>>, asta vreau să fac. Cumva, trebuie să fie o inconștiență acolo. Când ești acolo, adrenalina e la maximum".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lamb of God lansează piesa "Ghost Shaped People", anunţă un album Deluxe

Lamb of God a anunţat la începutul lui 2021 relansarea albumului său din 2020 "Lamb of God", care va sosi...

Închide