Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Remi Martin și-a creat propriul univers încununat de un Golden Buzz primit de la Smiley și Pavel - VIDEO

O nouă ediție "Românii au talent" s-a încheiat apoteotic cu un număr de acrobație. Remi Martin a impresionat publicul cu momentul său poetic și a ajuns direct în semifinale grație butonului Golden Buzz. Te invităm să-l urmărești.
Remi Martin la

Remi Martin la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: captură YouTube / Românii au talent

Remi are 35 de ani și vine din Germania. Concurentul, care este pe jumătate neamț, pe jumătate francez, a mărturisit că inițial a vrut să devină actor, însă a ajuns artist de circ. Remi s-a specializat să facă acrobații la bara chinezească, care este o bară verticală de 6 metri.

Talentul lui Remi, abilitățile sportive, precum și elementele artistice ce completează acrobațiile sale i-au oferit șansa de a susține un spectacol pentru Regina Elisabeta. Remi a declarat că își dorește ca momentele sale să ajungă la sufletele cât mai multor oameni, să creeze spectacole cât mai mari care să îmbine teatrul cu circul.

În ediția de pe 15 februarie a emisiunii "Românii au talent", Remi a reușit să obțină ce și-a propus. A uimit și a emoționat audiența cu numărul său de acrobație, a creat o lume de poveste și a obținut cel de-al treilea Golden Buzz din competiție.

”Efectele de scenă excepționale, propunerea scenografică excepțională, dar nu au fost nici pe departe față de măiestria ta atletică. Baloanele au zis: <<băi e prea bun>>. Nu am văzut povestea cu baloanele, am văzut cât de bun ești tu. Eu prima dată am crezut că ești susținut de vreo pârghie când am văzut că stai paralel cu solul așa, într-o mână. Incredibil!", a spus Florin Călinescu.

Andra și Alexandra nici nu au mai apucat să comenteze, că Smiley și Pavel au și apăsat butonul Golden Buzz.

"Am rămas șocat. Nu-mi venea să cred ce văd. Era direct Cirque du Soleil. Doar acolo am mai văzut ceva de genul ăsta", a declarat Smiley.

La testimoniale, Andra a avut ocazia să vorbească despre numărul lui Remi:

"L-am privit pe Remi ca pe un om la care nu aș putea vreodată să ajung pentru că e atât de sus, a ajuns atât de sus încât noi putem doar să fim cu picioarele pe pământ și să visăm să ajungem la înălțimea la care el a ajuns. Remi este un fenomen!"

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE