Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO

Michelle Obama va fi gazda unei emisiuni culinare pentru copii

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite va juca și va produce "Waffles + Mochi", o emisiune ce îi învață pe copii importanța mâncării preparate în casă, în detrimentul produselor semipreparate.
Michelle Obama -

Michelle Obama - "Waffles + Mochi" │ FOTO: Netflix

Emisiunea va fi difuzată pe Netflix începând cu 16 martie. Personajele show-ului vor fi două marionete, Waffles și Mochi, ce sunt ajutate de Michelle Obama (proprietara unui supermarket) să descopere bucuria gătitului sănătos.

Show-ul culinar va urmări călătoria personajelor, acompaniate de un cărucior de cumpărături magic, în diferite bucătării, restaurante, ferme și case din întreaga lume. Waffles, Mochi și Michelle Obama vor prepara rețete gustoase împreună cu bucătari renumiți, bucătari amatori, copii sau vedete.

Tema emisiunii se potrivește cu alte campanii susținute de Michelle Obama, cum este "Let's Move", un demers ce a avut ca scop reducerea obezității la copii. Fosta Primă Doamnă continuă să conducă inițiative care ajută familiile să aibă acces la alimente sănătoase și accesibile și să își sporească activitățile fizice.

"Waffles + Mochi" este doar unul dintre proiectele media semnate de Michelle Obama. Documentarul său, "Becoming", este deja pe Netflix, iar în vara lui 2020 a lansat un podcast pe Spotify.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Prodigy ajunge pe ecran în primul documentar despre istoria trupei, din 1990 până în prezent

The Prodigy a confirmat că se lucrează la un documentar ce va prezenta povestea uneia dintre cele mai emblematice trupe...

Închide