Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Michelle Obama va fi gazda unei emisiuni culinare pentru copii

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite va juca și va produce "Waffles + Mochi", o emisiune ce îi învață pe copii importanța mâncării preparate în casă, în detrimentul produselor semipreparate.

Publicat

pe

Michelle Obama - "Waffles + Mochi"
Michelle Obama - "Waffles + Mochi" │ FOTO: Netflix

Emisiunea va fi difuzată pe Netflix începând cu 16 martie. Personajele show-ului vor fi două marionete, Waffles și Mochi, ce sunt ajutate de Michelle Obama (proprietara unui supermarket) să descopere bucuria gătitului sănătos.

Show-ul culinar va urmări călătoria personajelor, acompaniate de un cărucior de cumpărături magic, în diferite bucătării, restaurante, ferme și case din întreaga lume. Waffles, Mochi și Michelle Obama vor prepara rețete gustoase împreună cu bucătari renumiți, bucătari amatori, copii sau vedete.

Tema emisiunii se potrivește cu alte campanii susținute de Michelle Obama, cum este "Let's Move", un demers ce a avut ca scop reducerea obezității la copii. Fosta Primă Doamnă continuă să conducă inițiative care ajută familiile să aibă acces la alimente sănătoase și accesibile și să își sporească activitățile fizice.

"Waffles + Mochi" este doar unul dintre proiectele media semnate de Michelle Obama. Documentarul său, "Becoming", este deja pe Netflix, iar în vara lui 2020 a lansat un podcast pe Spotify.

Trending