Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența

Laura Melu a fost unul dintre concurenții de la "Românii au talent" care i-a surprins pe jurați. Adolescenta de 17 ani a creat un moment muzical neașteptat, ce i-a adus 4 DA. Găsești mai multe detalii în articol.
Laura Melu la

Laura Melu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Laura este originară din Buzău și a declarat că muzica este marea sa pasiune. Concurenta le-a mărturisit juraților că își dorește să urmeze o carieră în acest domeniu. Laura cântă de la o vârstă fragedă, însă a început să studieze serios de la vârsta de 13 ani.

S-a înscris într-un ansamblu folcloric și deși nu i-a plăcut prea tare la început, Laura a ajuns să îndrăgească acest gen de muzică. Pe scena de la "Românii au talent", concurenta a ales să interpreteze o melodia "Cine iubește și lasă", dar a făcut-o într-un mod atipic: acompaniată de o piesă rock, "Seven Nation Army". Rezultatul a satisfăcut toate gusturile și i-a impresionat pe jurați.

"Foarte frumos! Foarte mult mi-a plăcut tot ce am văzut, vă spun sincer tuturor, dar mai ales ție, Laura! Ai o voce excepțională, o controlezi într-un mare fel. Fiecare bucățică din momentul tău a fost extrem de bine făcută. Cred că ești o mare voce. Cred că depinde doar de tine să te iei foarte în serios și să te duci în orice direcție de aici încolo", a fost de părere Andi Moisescu.

La fel de încântată de momentul Laurei a fost și Alexandra Dinu care a declarat:

"Pe mine m-ai cucerit cu vocea ta. O voce absolut superbă. Mi-a plăcut și când ai schimbat registrul, mi-a plăcut piesa, e o piesă pe care o iubesc, a Mariei Tănase, și îți doresc mult succes în continuare".

Andra a felicitat-o pe Laura pentru faptul că este interesată de muzica folclorică, un gen care nu este atât de apreciat de generația tânără.

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut

Persoana angajată de Lady Gaga pentru a-i plimba câinii a fost victima unui jaf armat petrecut la Hollywood. Doi dintre...

Închide