Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

"Românii au talent!" continuă vineri seară cu un nou episod incendiar. Un artist stradal venit din Tenerife va da totul pe scenă, iar o familie de acrobați o va face pe Alexandra Dinu să se ridice în picioare și să aplaude. Se va acorda și un nou Golden Buzz, pentru un talent total neașteptat.

"Românii au talent" sezonul 11 │ FOTO: PRO TV

Cel de-al 11-lea sezon "Românii au talent!" va aduce publicului vineri seară o nouă ediție presărată de momente inedite. Pe 26 februarie se va acorda un nou Golden Buzz, concurenții ridicând încă o dată ștacheta.

Momente inedite la "Românii au talent!", pe 26 februarie

Un concurent de 25 ani din Brașov va demonsta că are abilități ieșite din comun, dezvoltate grație pasiunii lui pentru bicicletă. După finalizarea momentului său, Andra va declara: "Niciodată nu este prea târziu să te apuci de acest sport". Ulterior, concurentul o va convinde pe artistă să încerce ceva ce nu a mai încercat până acum.

O familie de acrobați va reuși să impresioneze prin momentele pregătite. Primii vor urca pe scenă cei doi părinți, iar apoi aceștia se vor muta în culise pentru a o urmări pe puștoaica lor de doar 7 ani.

Momentul pregătit de membra cea mai tânără a familiei o va face pe Alexandra Dinu să aplaude în picioare și să spună: <<Ești un mare talent mic!>>.

"Ceea ce pare imposibil, uneori se poate"

Venit la "Românii au talent!" direct din Tenerife, un artist stradal în vârstă de 34 ani va testa limitele imposibilului. <<Sunt nebun, recunosc>>, va admite acesta la finalul unui moment în care jurații vor privi cu teamă spre scenă.

Cea de-a șaptea ediție #Unusiunu a emisiunii va include multe surprize. Unul dintre jurați va acorda un nou golden buzz, pentru un talent complet neașteptat. "Ceea ce pare imposibil, uneori se poate", va fi concluzia serii.

În edițiile anterioare ale emisiunii "Românii au talent!", publicul și juriul au fost impresionați de povestea de viață a lui GIM, talentul muzical al gemenilor Boroș, vocea angelică a Dianei Rad, echipa de drift cu un moment desprins din "Fast and Furious", romanța emoționantă a Victoriei Roibu, care și-a împlinit visul de a cânta pe o scenă la vârsta de 87 de ani.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alan Walker a lansat un nou single, inclus în campania de ambasador Republic of Gamers: VIDEO

Pe 19 februarie Alan Walker a lansat piesa "Fake a Smile", alături de Salem Ilese. Muzicianul şi-a însoţit piesa nouă...

Închide