Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Gemenii Boroș i-au cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu interpretări la țambal și acordeon

Yustin și Yannis au venit la "Românii au talent" cu jovialitate și carismă. Băieții de 12 ani au ajuns la sufletul audienței cu talentul muzical și personalitățile efervescente. Te invităm să le urmărești momentele.
Yustin și Yannis Boroș la

Yustin și Yannis Boroș la "Românii au talent" │ FOTO: PRO TV

Yannis și Yustin au declarat că și-au îndeplinit o dorință venind pe scena de la "Românii au talent". Pasiunea pentru muzică a gemenilor a fost insuflată de tatăl lor care este solist vocal. Yannis și Yustin au spus că la vârsta de 5 ani au vizitat Palatul Culturii din Iași și au descoperit instrumentele muzicale.

Yustin s-a îndrăgostit de țambal, iar momentul său de la show-ul de talente a confirmat această pasiune. Sigur pe sine și nerăbdător să interpreteze, Yustin i-a cucerit pe cei patru jurați. Denumit "Harry Potter al țambalului" de Florin Călinescu, Yustin a primit 4 DA și a mers mai departe în competiție.

"Yustin, ești foarte talentat. Ești dezinvolt, știi foarte bine ce faci acolo. Cred că și studiezi foarte mult, că altfel n-ai cum să ajungi la performanța asta. Într-adevăr cred că ești un vrăjitor al țambalului", a declarat Smiley.

Alexandra Dinu a admirat atât talentul, cât și pasiunea care s-a simțit la fiecare atingere a țambalului:

"Am admirat nu doar talentul tău, dar și faptul că ești concentrat, și dexteritatea ta. Bravo! Ești și foarte simpatic!"

A urmat Yannis. După o serie de glume în care jurații și Pavel Bartoș s-au prefăcut că îl confundă cu fratele său geamăn, Yannis a demonstrat că talentul său e la fel de măreț ca al lui Yustin. Dexteritatea și simțul muzical au fost elemente ce au construit un moment remarcabil. Publicul se va reîntâlni cu Yannis în etapa următoare a emisiunile, concurentul primind la rândul său 4 DA.

"Yannis, vreau să te felicit pentru cum cânți. Ești un instrumentist desăvârșit, un băiat foarte talentat și care îmi imaginez că muncește foarte mult să ajungă la performanța asta", a spus Andra.

Smiley i-a prezis un viitor frumos tânărului concurent:

"Yannis, cântarea este superbă! Ai un simț al muzicii extraordinar. O să te vedem un mare acordeonist. De foame n-o să mori niciodată, îți spun sigur, mai ales dacă o să faci echipă bună cu fratele tău. Sper să vă înțelegeți bine și de acum încolo și să faceți muzică frumoasă împreună".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adio Daft Punk! Duo-ul robotic se dizolvă după 28 de ani de existenţă

Pionierii muzicii electro Daft Punk au anunţat astăzi 22 februarie că povestea lor a ajuns la sfârşit. Într-un video de...

Închide