Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Emma Stone este Cruella de Vil, într-un nou film marca Disney - TRAILER

Walt Disney Studios a lansat trailerul oficial al peliculei "Cruella", al cărei rol principal este interpretat de actrița Emma Stone. Te invităm să-l urmărești în articol.

Publicat

pe

Emma Stone în trailerul filmului "Cruella"
Emma Stone în trailerul filmului "Cruella" │ FOTO: captură YouTube / Walt Disney Studios

Filmul a fost regizat de Craig Gillespie (I, Tonya) și urmează să fie lansat pe 28 mai. "Cruella" este un prequel al poveștii din "101 Dalmațieni", asta însemnând că filmul va prezenta evenimente din viața personajului dinainte de a teroriza cățeii din Londra.

Trailerul peliculei arată o Cruella de Vil ambițioasă și de temut, într-o variantă punk-rock, cum însăși Emma Stone a descris-o. Acțiunea filmului se desfășoară în Londra anilor 1970.

"De la bun început mi-am dat seama că văd lumea diferit față de restul oamenilor. Asta nu le-a picat prea bine unora. Dar eu nu eram pentru orice. Cred că mereu s-au temut că aș putea fi o psihopată. Dar o nouă zi aduce o nouă oportunitate, iar eu eram pregătită să mă afirm", spune Cruella de Vil în trailerul filmului.

"Cruella" are scenariul scris de Tony McNamara și Dana Fox. Marc Platt, Kristin Burr si Andrew Gunn au produs filmul, iar Glenn Close, care a interpretat rolul Cruella de Vil in lungmetrajul live-action din 1996, a fost producător executiv.

În ceea ce privește distribuția, alături de Emma Stone îi mai putem vedea pe Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Jamie Demetriou, Joel Fry și Kirby Howell-Baptiste.

Trailer "Cruella":

Trending