Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

iUmor și-a obișnuit telespectatorii cu seara de duminică. Și cel de-al zecelea sezon al emisiunii a prezentat primele două ediții în ultima zi din weekend, dar Antena 1 a făcut o schimbare în grila de programe. Detalii în articol.
Juriu iUmor sezonul 10

Juriu iUmor sezonul 10 │ FOTO: Antena 1

Noua ediție de iUmor va reveni pe ecrane miercuri, 3 martie, de la ora 20:30, la Antena 1. De acum înainte, telespectatorii pot urmări momentele iUmor alături de Delia, Bendeac și Cheloo miercuri, și nu duminica.

Cel de-al zecelea sezon iUmor promite momente de neuitat, concurenți interesanți și numere neașteptate. Până acum, jurații și publicul au fost încântați, amuzați și surprinși de concurenți ca Florin Gheorghe, Nae Niculae, Dulcica sau Bia Khalifa. Pe scena show-ului au urcat invitați speciali ca Dan Frânculescu și Sorin Pârcălab, dar și actori precum Gabi Costin și Răzvan Oprea.

Delia, Cheloo și Bendeac au comentat și vor comenta momente special pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Jurații își pot exprim opţiunea prin "Thumbs Up" pentru "DA" şi "Thumbs Down" pentru "NU", iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi "DA" vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite "iUmor", creată de Antena 1. Votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul ediției de luni a Observatorului (ora 16:00).

Sezon anterior al show-ului de divertisment a fost marcat de momente de stand-up, roast sau "de talent" (Fachirul din Periș, Biba Struja), dar de invitați surpriză, ca Teo, Vio și Costel. Marele câștigător al celui de-al nouălea sezon a fost Andrei Ungureanu, cunoscut drept ca Omul cu Tourette. Concurentul i-a cucerit pe toți cu jovialitatea și capacitatea sa de autoironie.

Citește mai multe despre ChelooDelia MatacheMihai Bendeac
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kim Kardashian divorţează de Kanye West; Cei doi au depus actele oficiale

După o perioadă de speculaţii, Kim Kardashian şi Kanye West au început procedurile de divorţ. Cei doi erau căsătoriţi de...

Închide