Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

"Românii au talent" a găzduit un moment ce pare desprins din "Fast and Furious" - VIDEO

EvL Motor Sport a creat un număr spectaculos pe scena de la "Românii au talent". Echipa de drift i-a cucerit pe jurați și a mers mai departe în competiție cu 4 DA.
EvL Motor Sport la

EvL Motor Sport la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Santos, Andrei și Claudiu au prezentat un număr de drift sincron. Pe un ecran, publicul a putut vedea cele trei mașini ale concurenților într-o cursă plină de adrenalină. Apoi, una dintre mașini a ajuns pe scenă, încununând un moment atipic și un talent extrem de special.

"E prima oară când văd drift sincron. Practic am văzut înot sincron, sincron în dans, sincron în drift nu am văzut niciodată. E prima dată când văd asta și vă mulțumim frumos că ne-ați bucurat cu experiența asta, deși mi-aș dori să trăiesc experiența și pe viu", a spus Smiley.

Deși nu este pasionată de mașini, Alexandra s-a declarat cucerită de momentul băieților:

"Nu am o pasiune pentru mașini, recunosc. Oricum, felicitări! A fost spectaculos, a fost spectacol!"

Cei trei concurenți le-au explicat juraților despre Campionatul Național de Drift și despre felul în care sunt punctați participanții. Florin Călinescu a fost interesat să afle dacă concurează și fete la astfel de evenimente. Răspunsul afirmativ l-a bucurat.

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia are probleme cu filmul "Music", după ce o petiţie semnată de 90.000 de oameni cerere interzicerea sa

Sia Furler este o cântăreaţă care s-a ferit în general de controverse, dar iată că primul său film din carieră,...

Închide