Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

"Românii au talent" este show-ul unde aparențele înșală; Dragoș Pădeanu este cel mai bun exemplu - VIDEO

Cel de-al 11-lea sezon "Românii au talent" își respectă promisiunile și aduce în fața telespectatorilor momente impresionante. Unul dintre acestea a fost cel al lui Dragoș Pădeanu, tânărul care a ridicat juriul în picioare cu vocea sa.
Dragoș Pădeanu la

Dragoș Pădeanu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Dragoș are 23 de ani și este originar din Brașov. Concurentul a declarat că face parte dintr-un cor bisericesc, unde cântă mai ales duminica și la diverse sărbători. Pe lângă acest lucru, Dragoș lucrează într-un centru de detoxifiere, unde ajută oamenii să slăbească și să adopte un stil de viață mai sănătos.

Tânărul a venit la "Românii au talent" ca să=i încânte pe jurați cu vocea sa, însă nimeni nu se aștepta la o asemenea interpretare. Îmbrăcat în colanții iubitei sale și cu un tricou colorat, Dragoș i-a uimit pe toți când a început să cânte "Lie, ciocârlie".

"Oriunde o să te ducă, după emisiunea asta, soarta, te blestem dacă îți schimbi costumul. Ateneu, Scala din Milano, Casa Albă, dacă te îmbraci cu frac, cu papion, cu costum popular ca toți farseurii ăștia care merg pe lângă...deci așa să te duci, frate", a glumit Florin Călinescu.

Smiley a fost de aceeași părere:

"Băi, ești foarte, foarte bun! Ai un ambitus impresionant. Piesa asta nu e la îndemâna oricui. E foarte greu să fie cântată de femei, darămite de bărbați. Nu am ce să zic. Apariția ta a fost cel puțin surprinzătoare. Într-adevăr, maestrul Florin Călinescu spune foarte bine. Nu-ți schimba outfitul ăsta".

Andra a fost impresionată de notele înalte pe care Dragoș a putut să le atingă, jurata concluzionând: "a fost o surpriză frumoasă".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dan Frînculescu a făcut cel mai dur roast din istoria iUmor - VIDEO

Pe 14 februarie a început sezonul 10 iUmor, care a inclus o nouă grafică, noi secţiuni speciale sub tutela lui...

Închide