Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

The Prodigy ajunge pe ecran în primul documentar despre istoria trupei, din 1990 până în prezent

The Prodigy a confirmat că se lucrează la un documentar ce va prezenta povestea uneia dintre cele mai emblematice trupe de muzică electronică. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

The Prodigy
The Prodigy │ FOTO: The Prodigy / Townsend Music

Regizat de Paul Dugdale, nominalizat la mai multe premii Grammy și scris de Sam Bridger, filmul spune povestea brută și plină de emoție a unor tineri din Essex care s-au reunit în vârtejul mișcării rave de la sfârșitul anilor '80. Documentarul urmărește înființarea unei trupe care avea să pornească într-o misiune unică și necruțătoare; să devină o voce în afara normelor a generației rave.

Apoi, The Prodigy a trecut la un alt nivel. A ajuns pe primele locuri în topurile americane și a devenit peste noapte imaginea muzicii electronice pentru generația MTV. Au început repede să curgă aparițiile la radio și tv și să concerteze în țări din întreaga lume.

Succesul, banii, dependențele și certurile aproape că au distrus trupa, dar The Prodigy nu a încetat niciodată să atragă cultura mainstream în universul său "underworld" și să cucerească milioane de fani care i-au rămas fideli. Prietenia, perseverența și integritatea au fost valori pe care s-au bazat toți membrii trupei, până la tragica moarte a lui Keith Flint în martie 2019. Documentarul în discuție este un alt mod prin care colegii de trupă îi onorează încă o dată memoria muzicianului.

"Realizăm un film documentar al trupei ... așa că ce ??”. După moartea devastatoare a fratelui nostru Keef în 2019, considerăm că este timpul să spunem povestea trupei noastre - toată, completă. Este o poveste despre călătoria haotică și agitată a grupului nostru, a formației noastre, a trupei oamenilor - The Prodigy. Sau pur și simplu - o poveste a unor frați cu o misiune de a face zgomot, de a aprinde sufletele oamenilor și de a face să explodeze sistemele de sunet din întreaga lume. Acest film va fi realizat cu aceeași integritate ca muzica noastră - fără compromisuri, brut și onest. Asta e pentru Keef!", este mesajul postat de The Prodigy pe paginile de socializare.

Combinând imagini de arhivă, secvențe de animație și mărturii direct de la membrii cheie The Prodigy, filmul va introduce spectatorii într-o lume efervescentă, uneori periculoasă, alteori dramatică dar, în cele din urmă, emoționantă a uneia dintre cele mai importante trupe electronice din toate timpurile. Deși nu a fost anunțată o dată de lansare, se așteaptă ca producția să înceapă în această primăvară.

Trending