Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

"Ți-ai pus sufletul pe tavă și ne-ai dăruit emoție", i-a spus Andra unei concurente de la "Românii au talent" - VIDEO

O nouă ediție "Românii au talent" s-a încheiat cu un moment spectaculos și plin de emoție. Diana Rad i-a impresionat pe jurați cu vocea sa angelică și a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești interpretarea.
Diana Rad la

Diana Rad la "Romănii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Diana are 17 ani și este originară din Ocna Mureș. Concurenta a mărturisit că face parte dintr-un cor al unei biserici neoprotestante. Cântă atât cu vocea, cât și la trompetă, iar tatăl său alege piesele pe care să le interpreteze la biserică. Diana a fost sfătuită de mama sa și de o verișoară să participe la "Românii au talent", iar sugestia lor a fost perfectă, date fiind reacțiile celor patru jurați.

"Foarte bine a făcut mama ta că te-a îndrumat să vii la <<Românii au talent>>. Ești foarte bună. Cânți senzațional [...]. Ai o voce foarte frumoasă. Tu ești foarte frumoasă și dacă va fi să alegi drumul muzicii, să ajungi cât mai departe", a spus Smiley.

Interpretarea Dianei a cucerit-o și pe Andra:

"Bravo, Diana! Cea mai frumoasă aventură pe care o poți trăi este cea pe care o visezi. Să nu amâni, să trăiești momentul, să îți împlinești visul. Du-te pe drumul ăsta. Se simte când omul cântă din suflet. Ți-ai pus sufletul pe tavă și ne-ai dăruit emoție. Foarte frumos a fost!"

Diana le-a spus juraților că nu are studii de canto și că a învățat singură să interpreteze. Acest detaliu oferă și mai multă apreciere pentru vocea sa atât de specială.

"Are o voce surprinzătoare pentru vârsta și exercițiul ei religios de muzică cultă, ceea ce este foarte rar și important pentru că, de multe ori, vocea cultă chiar trebuie să o lucrezi. Ea are toate datele să încerce făgașul ăsta al muzicii culte", a declarat Florin Călinescu.

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Românii au talent" a găzduit un moment ce pare desprins din "Fast and Furious" - VIDEO

EvL Motor Sport a creat un număr spectaculos pe scena de la "Românii au talent". Echipa de drift i-a cucerit...

Închide