Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Delia a fost sărbătorită de colegii de la iUmor cu o petrecere colorată

Pe 7 februarie, jurata iUmor a împlinit vârsta de 39 de ani și colegii de platou au sărbătorit evenimentul așa cum se cuvine: zeci de baloane, bomboane și o mulțime de prăjituri.
Aniversarea Deliei la iUmor

Aniversarea Deliei la iUmor │ FOTO: Antena 1

Delia a fost luată prin surprindere de atmosfera plină de energie de pe platoul emisiunii iUmor. Colegii săi i-au cântat "La mulți ani" într-o decor colorat, ce părea rupt din "Acadelia", show-ul emblematic al artistei. Delia a fost întâmpinată de sute de baloane colorate, de diferite forme și dimensiuni, dar și de o pinata plină cu bomboane. Pe parcursul zilei, artista a fost răsfățată cu mai multe feluri de prăjituri, dar și un tort pe care i l-a adus sora ei, Oana.

Delia, alături de Mihai Bendeac și Cheloo, se află în mijlocul filmărilor noului sezon iUmor. Cel de-al zecelea sezon va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00. Se anunță a fi un show cu totul neașteptat, încărcat de concurenți, invitați și momente speciale. Cei trei jurați vor comenta momente special pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Delia, Cheloo și Bendeac își pot exprim opţiunea prin "Thumbs Up" pentru "DA" şi "Thumbs Down" pentru "NU", iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi "DA" vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite "iUmor", creată de Antena 1. Votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul ediției de luni a Observatorului (ora 16:00).

Citește mai multe despre Delia Matache
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Harry Styles și actrița Olivia Wilde formează un cuplu

Anul 2021 stă sub semnul dragostei pentru Harry Styles (27 de ani) și Olivia Wilde (36 de ani). Relația celor...

Închide