Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz

Daria i-a vrăjit pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare la harpă. Concurenta de 15 ani merge direct în semifinale după ce a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu. Te invităm să urmărești momentul.
Daria Batschi-Beleca la

Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Daria este originară din București și se ocupă cu muzica. Este elevă la Colegiul "George Enescu" și își dorește să continue drumul muzical și după terminarea studiilor. Visul său este să devină o artistă în adevăratul sens al cuvântul, să fie solistă pe cele mai mari scene ale lumii, dar și profesoară de muzică.

Concurenta a mărturisit că a început studiul la harpă în clasa a cincea. Voia inițial să cânte la pian, dar lucrurile s-au așezat diferit pentru ea. În cele din urmă, a descoperit harpa, un instrument elegant și deosebit, iar de atunci evoluția sa a fost remarcabilă. A participat la concursuri naționale și internaționale, la diverse recitaluri și concerte, aparițiile sale pe scenă culminând, până în acest moment, cu show-ul "Românii au talent".

Îmbrăcată într-o rochie roșie elegantă, Daria a urcat pe scenă și a interpretat o partitură modernă ("Baroque Flamenco" - Deborah Henson Conant) ce i-a cucerit pe membrii juriului.

"Mi-ai schimbat percepția asupra acestui instrument. Ai fost o întreagă orchestră", a spus Andra.

Andi Moisescu a avut o mulțime de cuvinte laudative la adresa concurentei:

"O îmbinare de rafinament, de sensibilitate pe care îl vezi și în felul în care se îmbracă, în felul în care stă, felul cum cântă. În tot <<zbuciumul>> ăsta și în toată gama asta. Pleacă de la liniște până la zbucium și înapoi. [...] Vreau să o întreb dacă ea este dispusă să răscolim lumea. Să-i punem pe oameni pe gânduri. Să le oferim un semn de exclamare".

După acest discurs, Andi a apăsat butonul Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinală pe Daria. Concurenta a fost vizibil emoționată și a început să plângă de fericire.

"Pare că a cântat un înger. Când atingi harpa aia. E angelic momentul și ți se pare că ar merita să fie altfel apreciat și recunoscut. [...] Asta e frumos în viață. Că până și ceea ce pare imposibil, uneori se poate", a adăugat Andi.

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent"

Akara Dianne a creat un moment de poveste pe scena de la "Românii au talent". Concurenta de 31 de ani...

Închide