Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Dan Frînculescu a făcut cel mai dur roast din istoria iUmor - VIDEO

Pe 14 februarie a început sezonul 10 iUmor, care a inclus o nouă grafică, noi secţiuni speciale sub tutela lui Vlad Drăgulin, dar şi un MEGA roast. Dan Frînculescu a dat roast-uri la foc automat timp de 11 minute, având şi curaj să îl atace pe Cheloo ca nimeni altul. Momentul e deja în Trending pe locul 11 pe YouTube-ul autohton şi se vede în articol.
Dan Frinculescu iUmor sezonul 10 roast

Dan Frinculescu iUmor sezonul 10 roast │ FOTO: Antena 1

Sezonul 10 iUmor va include roast-uri mai multe, în fiecare ediţie din ce am înţeles şi cu multe personaje istorice şi legendare. În primul episod l-am văzut pe Vladimir Putin jucat binişor de un invitat, iar comediantul Dan Frînculescu a realizat momentul serii. A luat la roast juraţii iUmor, axându-se pe Mihai Bendeac, ocazie cu care am aflat că îl cheamă şi Octavian şi Valentin pe jurat. Nu au lipsit glumele deja arhi repetate despre orientarea sexuală a lui Bendeac, lipsa de cititori ai cărţii sale sau faptul că toate piesele sale de teatru sunt la fel.

Până şi faptul că Bendeac a avut Covid devreme a primt un moment în număr. Comentariile despre lipsa de talent a Deliei sau despre faptul că "e mai drăguţă dacă tace şi are ochii larg deschişi" au părut să o deranjeze pe jurată. Cheloo a părut cel mai mulţumit dintre juraţi, cel puţin când ceilalţi erau ţinta. Frînculescu a ironizat popularitatea rapperului, făcând aluzie la faptul că e "Cheloo de la iUmor" şi trage după el colegii Freaka şi Ombladon prin concerte. Roasterul a atacat look-ul lui Cheloo, lipsa de voce şi duelul cu BUG Mafia, afirmând că "Tataee a devenit Tata Vlad, iar Cheloo Tataie".

Poate cea mai bună glumă a fost cea cu aluzie la piesa Paraziţii "Omul din Lift", doar ca protagonistul piesei nu mai e doar genul de om care urinează în lift, ci o face în 30 de minute... apropo de vârsta lui Cheloo. S-a auzit şi o referire la condamnarea cu suspendare a artistului, subliniată chiar de Cheloo, care se declară gata să se răzbune pe roaster "în vreo 4 luni". Problema e ca şi Frînculescu are 1 an şi 6 luni de probaţiune.

Dan Frînculescu este un roaster apreciat în România şi autor al textelor de calitate de la "Show de seară", "Sergiurnal" şi alte show-uri. Comediantul are propria sa marca de vin, Lejereanu, creată alături de Viorel Dragu şi lansată în 2019.

Citește mai multe despre ChelooDelia MatacheMihai Bendeac
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queen ar putea lansa un album nou, cu Adam Lambert la voce; O piesă e deja în lucru

După moartea lui Freddie Mercury, trupa Queen nu şi-a mai continuat parcursul muzical o bună perioadă de timp. Lucrurile aveau...

Închide