Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Cornel Marin a pictat cu emoție la "Românii au talent" 2021 - VIDEO

Cornel Marin a impresionat cu povestea de viață și talentul incredibil. Constănțeanul de 39 de ani a primit 4 DA în cea de-a doua ediție "Românii au talent" 2021. Te invităm să urmărești momentul.
Cornel Marin în cea de-a doua ediție

Cornel Marin în cea de-a doua ediție "Românii au talent" 2021 │ FOTO: captură YouTube / Românii au talent

Cornel și-a pus sufletul pe "pânză" în fața telespectatorilor. Încercările prin care a trecut încă din copilărie l-au transformat în bărbatul puternic care este astăzi și care se bucură de fiecare aspect al vieții. Povestea tristă a concurentului a început la vârsta de 7 ani, când părinții săi au divorțat. Cornel și frații lui au rămas împreună cu mama lor, iar femeia s-a luptat să le ofere cele mai bune condiții.

Plecată foarte mult timp la lucru, băieții rămâneau să aibă grijă de animale. Astfel, mezinul s-a dus într-o zi cu ele pe câmp și a dispărut. Copilul a fost găsit decedat după ceva timp. Această tragedie a fost urmată de o alta. Când avea 17 ani, Cornel a plecat la rândul lui cu animalele, l-a prins ploaia și s-a electrocutat. S-a trezit în spital, cu mâinile carbonizate, fiind în cele din urmă amputate. Lumea lui Cornel s-a schimbat dramatic, bărbatul mărturisind că a avut gânduri de sinucidere.

Însă, cum după fiecare furtună se întrezărește curcubeul, Cornel a ieșit din acea perioadă neagră cu ajutorul persoanei care avea să-i devină soție și să îi dăruiască o fetiță. În acel moment, lumea lui Cornel a căpătat un sens. A devenit mai optimist și pasionat de pictură. Pas cu pas, talentul său s-a fructificat până în punctul în care a plecat în Italia să picteze pe stradă și să își întrețină familia.

Acum, Cornel a dorit să le arate și conaționalilor săi ce talent remarcabil deține. Bărbatul a pictat cu gura un tablou cu mesaj - speranța unui viitor mai bun în ciuda acestor vremuri dificile pe care le trăiește întreg mapamondul. Telespectatorii și jurații au fost impresionați până la lacrimi.

"Speranța asta trebuie predată din când în când. Probabil că ești foarte în măsură să ne spui ce înseamnă speranța", a comentat Andi Moisescu.

Alexandra Dinu a fost, la rândul său, impresionată de mesajul transmis de Cornel:

"Mesajul pe care ți l-ai dorit să-l transmiți prin prezența ta aici a ajuns direct la inima mea și viața, într-adevăr, trebuie prețuită indiferent de obstacolele peste care ne este dat să trecem și tu ești un exemplu viu și îți mulțumim pentru această lecție de viață".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jazz in the Park revine în 2021 cu două festivaluri, în iunie și septembrie

În 2021, Jazz in the Park se va extinde la două festivaluri, organizate în locații diferite din Cluj-Napoca. Cele două...

Închide