Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie

Noul sezon îi aduce din nou în atenția telespectatorilor pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Gina Pistol și promite mai multe surprize ca până acum. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Chefi la Cuțite
Chefi la Cuțite │ FOTO: Antena 1

Sezonul 9 din "Chefi la Cuțite" va debuta pe 28 februarie și va putea fi urmărit duminica de la ora 20:00 și luni și marți de la ora 20:30. La fel ca în ceilalți ani, noul sezon promite o serie de surprize, iar una dintre acestea este reprezentată de un nou membru al echipei. Speak va fi co-prezentatorul Ginei Pistol.

"Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult",  a declarat Speak.

Show-ul culinar îi readuce pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu în fața publicului, alături de concurenți care vor încerca să îi convingă că merită un loc în bucătăria "Chefi la Cuțite".

Nu doar telespectatorii se vor bucura de surprizele pregătite de producătorii emisiunii. Și Gina Pistol a avut parte de atenții din partea echipei în timpul filmărilor. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții.

"Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie", a spus Gina.

Sezonul anterior al show-ului "Chefi la Cuțite" a fost câștigat de Ionuț Belei. Concurentul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. Pe parcursul emisiunii, Ionuț a reușit să impresioneze juriul cu preparatele sale și să plece acasă cu marele premiu.

Trending