Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Rusoaica Angelina Rudneva i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu vocea suavă - VIDEO

Concurenta de 23 de ani a creat un moment emoționant pe scena de la "Românii au talent". Angelina a îmbinat pianul cu vocea caldă, într-o interpretare ce i-a adus 4 DA.
Angelina Rudneva la

Angelina Rudneva la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Angelina este originară din Rusia, dar de 2 ani locuiește în Brașov. Tânăra a venit în România pentru studii. A ales să rămână în țara noastră după ce s-a îndrăgostit și a rămas însărcinată. Prezența feminină și caldă i-a cucerit pe jurați de cum a pășit pe scenă.

Angelina le-a pregătit acestora un moment muzical. Concurenta a mărturisit că pasiunea pentru muzică a început din copilărie și continuă să și-o fructifice în fiecare zi. Angelina a interpretat piesa "If I Ain't Got You" și a mers în etapa următoare cu 4 DA.

"Angelina, ești Jolie. Ești Angelina Jolie. În afară că ești o rusoaică frumoasă, ai luat și din dulceața românească și dragostea, iubirea cu logodnicul a mai scurtat distanțele alea mari din Rusia. Excepțional ai cântat!", a comentat Florin Călinescu.

Andra a fost plăcut surprinsă de improvizația concurentei:

"Mi-a plăcut foarte mult momentul tău. Cel mai mult mi-a plăcut improvizația, faptul că ai pus de la tine ingredientul secret. Să faci din cântecul ăsta varianta ta, mi se pare că atunci ne numim cu adevărat artiști. Foarte frumos!"

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin Călinescu
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul trailer al filmului "Mortal Kombat" este aici şi e sângeros - VIDEO

Unul dintre cele mai aşteptate filme din 2021 este "Mortal Kombat", o producţie Warner Bros, care tocmai a primit un...

Închide