Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Alexandra Malter a îmbinat hula hoop-ul cu senzualitatea la "Românii au talent" - VIDEO

Tânăra belgiancă i-a lăsat pe jurați cu gura căscată la propriu și la figurat. Mișcările acrobatice acompaniate de o frumusețe răpitoare au fost lozul câștigător, iar Alexandra Malter a mers mai departe cu 4 DA.
Alexandra Malter la

Alexandra Malter la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Alexandra este originară din Gentbrugge și a crescut într-o familie de artiști de circ. Tatăl său a fost clovn și a fost cel care i-a insuflat pasiunea pentru artele spectacolului. Din păcate, bărbatul s-a stins din cauza cancerului, dar Alexandra nu a uitat dragostea pentru lumea circului și a reușit să-i calce pe urme.

Tânăra și-a descoperit talentul la 15 ani, când încerca diferite numere legate de spectacolul de circ. A exersat mai mult cu hula-hoop-ul și s-a declarat cucerită de această activitate. Cuceriți au fost și jurații de numărul Alexandrei.

"Mi-am dat seama cât de prinsă eram de momentul ei în momentul în care Pavel a ieșit și mi-a zis: <<închide gura>>. Eram căscată la ce puteai să faci. E frumos și ceea ce faci tu și ești frumoasă tu. Așa frumos se îmbină frumosul cu frumosul", a spus Andra.

Alexandra Dinu s-a bucurat de spectacol:

"A fost un număr minunat! Ai reușit să faci spectacol. Nu reușeam să-mi iau ochii de la tine. A fost hipnotizant! Mi-ar fi plăcut să dureze mai mult. Așa de mult mi-a plăcut".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rammstein anunţă un nou album; Iată detalii de la omul de la clape, Flake

Rammstein este una dintre trupele cu cele mai mari pauze între albume, iar între ultimele 2 a trecut chiar un...

Închide