Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Alexandra Dinu la debutul sezonului 11 "Românii au Talent!": "Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția pe care o trăiești"

Sezonul 11 "Românii au Talent!" debutează pe 5 februarie cu un episod plin de momente impresionante. Noua jurată Alexandra Dinu va rămâne fără cuvinte în fața unuia dintre concurenți.
Alexandra Dinu, noul jurat de la ”Românii au Talent!”

Alexandra Dinu, noul jurat de la ”Românii au Talent!” │ FOTO: PRO TV

Astăzi, 5 februarie, publicul va putea urmări de la 20:30 primul episod al sezonului 11 "Românii au Talent!". Îndrăgitul show de divertisment de la PRO TV va aduce în fața telespectatorilor concurenți care își doreau de foarte multă vreme să ajungă pe această scenă.

"De ani de zile, de când există show-ul, nu apucam să ajungem. pentru că ori plecam, ori abia veneam în țară. Să fim în fața publicului românesc ne bucură", vor spune membrii unei familii, soț și soție.

Bucuria de a susține, dar și de a urmări aceste momente artistice este, pentru mulți dintre noi, prilejul de a uita de problemele de zi cu zi. Pentru câteva ore, ne putem desprinde puțin de cotidian.

"Pentru mulți dintre artiști, aceasta este șansa evadării într-o lume mai bună", așa descrie Andi Moisescu scena de la Românii au talent!

Momentele artistice de la debutul sezonului 11 "Românii au Talent!"

Un concurent va depăși limitele imposibilului și îi va face pe jurați să rămână fără respirație cu un număr cunoscut la nivel mondial! Un moment greu de uitat va primi și comentarii pe măsură de la maestrul Florin Călinescu:

"Faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite."

Prima ediție va aduce reprezentații care o vor impresiona pe noua jurată a show-ului. Alexandra Dinu, proaspăt întoarsă de pe cele mai înalte culmi ale filmului pe cea mai mare scenă a talentului, se va lăsa vrăjită de ceea ce va vedea și își va declara admirația pentru munca celor din fața ei: "Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția pe care o trăiești".

Noul sezon promite concurenți #unusiunu, pe 5 februrarie unul dintre jurați urmând să acorde un prim golden buzz. 

Mesajele de pe Facebook, Twitter și Instagram sunt difuzate în timpul emisiunii

Cei din fața televizoarelor vor face parte din spectacol. Ca și în celelalte sezoane, cei de acasă își vor putea vedea mesajele la TV. Fie că vor comenta pe Facebook, Twitter sau, în premieră, pe Instagram, dacă textul lor va fi însoțit de #romaniiautalent, poate ajunge pe ecrane în timpul emisiunii!

Anul acesta, emisiunea "Românii au Talent!" se va difuza de două ori pe săptămână: în fiecare luni și vineri.

Citește mai multe despre Alexandra DinuSmiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smiley lansează o piesă nouă pe 12 februarie, prima din 2021

Smiley pregătește lansarea unei noi melodii. Artistul și-a întrebat fanii când ar dori să asculte noul single, iar data a...

Închide