Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent"

Akara Dianne a creat un moment de poveste pe scena de la "Românii au talent". Concurenta de 31 de ani a mers mai departe cu 4 DA.
Akara Dianne la

Akara Dianne la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Akara Dianne este acrobat aerian de 13 ani. Pasiunea a început de la 18 ani, o vârstă destul de înaintată pentru circ, după cum a declarat concurenta. Dianne nu avea niciun sport la bază, astfel că primii doi ani de exercițiu au fost foarte dificili. Cu toate acestea, munca și dragostea pentru circ au condus la o evoluție constantă.

Parcursul său a fost marcat și de momente mai puțin fericite. Tânăra a declarat că în urmă cu trei ani a suferit un accident. A căzut de la înălțimea de șase metri și a avut mâna stângă rupta. Recuperarea a fost lungă și anevoioasă, dar acest lucru nu a oprit-o. Momentul său de la emisiune a confirmat ambiția tinerei de a-și fructifica talentul.

"A fost pasiune de la început și până la sfârșit. E frumos ce am văzut și tu ești foarte frumoasă și lucrul ăsta face ca numărul să fie mai rotund, mai cald, mai frumos, mai catifelat. Bravo!", a comentat Andi Moisescu.

Florin Călinescu a fost, de asemenea, cucerit de momentul acrobatei:

"Ești o comoară! Dacă îi spun <<DA>> e prea puțin pentru ziua de astăzi, dar asta este aritmetica simplă. DA!".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența

Laura Melu a fost unul dintre concurenții de la "Românii au talent" care i-a surprins pe jurați. Adolescenta de 17...

Închide