Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie

Un papagal cântă piese Led Zeppelin, GNR și Van Halen - VIDEO

O fi câinele cel mai bun prieten al omului, dar nici Tico, papagalul, nu se lasă mai prejos. Instruit în artele rock-ului, prietenul înaripat al unui chitarist din Florida cântă cu măiestrie piese de la Led Zeppelin, Van Halen și, de ce nu, Guns N' Roses.
Papagalul Tico, alături de stăpânul său, Frank Maglio

Papagalul Tico, alături de stăpânul său, Frank Maglio │ FOTO: Captură YouTube

Un papagal cu voce angelică pe nume Tico a devenit vedetă pe YouTube. Acompaniat la chitară de stăpânul său, Frank Maglio, papagalul cântă cu mare plăcere piese rock clasice.

Maglio și-a lansat canalul de YouTube în plină pandemie, în aprilie anul trecut, în primul clip cu el și Tico interpretând un cover după "Stairway to Heaven". Chiar dacă Nico nu cântă efectiv cuvintele, acesta reușește să susțină foarte bine linia melodică, demonstrând că are un vibrato excelent și că nimerește neașteptat de bine notele, chiar și pe cele mai înalte.

Odată prins gustul, Tico a încercat și alte cover-uri, cum ar fi "Ain’t Talkin’ Bout Love", de la Van Halen, "Patience" de la Guns N’ Roses, și "Wanted Dead or Alive", de la Bon Jovi.

VIDEO: Tico și Maglio cântă "Stairway to Heaven" (Led Zeppelin)

VIDEO: Tico și Maglio cântă "Patience" (GNR)

VIDEO: Tico și Maglio cântă "Ain’t talking about love" (Van Halen)

Popularitatea lui Tico a crescut simțitor după ce a fost invitat în show-ul realizat de Kelly Clarkson. Cu acest prilej, Frank Maglio a povestit de unde a pornit totul.

"Cântam la chitară, cândva în luna martie, în timpul celei de-a doua săptămâni de carantină, iar Tico a început să țipe, ca și cum ar fi avut nevoie de atenție, așa că în loc să-l fac să tacă, mi-am luat chitara...m-am așezat lângă el și am început să cânt, și atunci am realizat: <<El cântă>>."

După această destăinuire, Tico a avut oportunitatea de a cânta la TV, spre încântarea celor din platou și a telespectatorilor dornici de amuzament. Îi puteți urmări intervenția în clipul de mai jos.

VIDEO: Tico la "Kelly Clarkson Show"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TVR sărbătorește Ziua Micii Uniri cu o serie de programe speciale

Televiziunea Română marchează împlinirea a 162 de ani de la Unirea Prin­ci­patelor Române pe toate posturile sale cu programe şi...

Închide