Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Trupa românească Scarlet Aura anunţă lansarea unui album surpriză

Scarlet Aura este o trupă românească din Bucureşti, cunoscută o perioadă drept Aura, iar grupul rămâne prolific în 2021, deşi de abia lansase material discografic în 2020. După materialul "Stormbreaker" de anul trecut, vine acum un album şi un single surpriză, despre care muzicienii ne-au oferit detalii şi pe care le aflaţi în articol.
Coperta Scarlet Aura Falling sky 5th Anniversary

Coperta Scarlet Aura Falling sky 5th Anniversary │ FOTO: Scarlet Aura

În 2016 Scarlet Aura lansa primul său album sub acest nume, cel care i-a adus în atenţia publicului european şi global, "Falling Sky". În 2021 grupul sărbătoreşte 5 ani de existenţă pregătind o re-lansare a lui "Fallling Sky" într-o variantă reînregistrată, remixată şi remasterizată. Originalul fusese produs de către RoyZ, dar ediţia aniversară este produsă de către cel care a compus piesele, Mihai "Myke D" Dănciulescu, producător şi chitarist în cadrul trupei.

Ediţia specială de LP a prins contur la Silver City Studio, sub bagheta actualilor membri ai formaţiei, Aura Dănciulescu, Mihai Dănciulescu, Rareş Rene Nistor şi Sorin Ristea. Noul disc va fi disponibil pentru fanii în ediţie digitală începând cu data de 16 aprilie, iar pe 22 ianuarie primul single va debuta oficial alături de un videoclip. E vorba despre "Color Blind", piesă cu care formaţia îşi încheie fiecare concert. Remasterul soseşte între două albume noi ale trupei, "Stormbreaker" din 2020, dar şi un viitor material, care va sosi în toamna viitoare.

Acela va întregi trilogia "The Book of Scarlet" şi va completa povestea spusă de grupul muzical din Bucureşti.

Scarlet Aura are programat un turneu în toamnă alături de trupa Primal Fear, dacă totul va merge bine şi se vor putea relua concertele. În august 2020 formaţia a lansat single-ul "The Heretic", de pe albumul "Stormbreaker", alături de un videoclip cu mesaj puternic. În 2018 grupul a avut un turneu în America de Nord, iar în 2017 a deschis concertul DIO Returns.

Aura Dănciulescu, solista trupei a avut o carieră cel puţin interesantă, făcând parte din trupa N&D, cântând în deschiderea concertului Bon Jovi din România şi concurând şi la Vocea României. A avut şi o carieră politică şi a fondat alături de soţul său (Mihai Dănciulescu) trupa Scarlet Aura, cu care a cântat la mari turnee şi festivaluri din România şi din Europa. A cântat în deschiderea unor artişti precum Tarja Turunen, Gotthard şi Rhapsody.

Citește mai multe despre Scarlet Aura
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă

Shakira a găsit o modalitate inedită de a convinge publicul să se implice într-o campanie umanitară. Cei care vor dona...

Închide