Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan

Emisiunea "Te Cunosc de Undeva!" revine la Antena 1 pe 6 februarie. Cel de-al 16-lea sezon va avea concurenţi "foarte, foarte buni", "oameni cu experienţa transforming show-ului", juriul exprimându-și entuziasmul de a da startul anului 2021 din platoul emisiunii, unde divertismentul se îmbină cu voci bune, frumuseţe și umor.
Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16

Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16 │ FOTO: Antena 1

După mai puțin de două luni de la încheierea sezonului 15, populara emisiune "Te Cunosc de Undeva!" se întoarce pe micile ecrane. Începând cu 6 februarie, noi concurenți intră în scenă, sezonul al 16-lea promițând publicului o ridicare de ștachetă. Show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

"Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat foarte tare! Sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie, iar garnitura de concurenţi este una cum nu se poate mai potrivită. Abia aşteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!", a declarat Andreea Bălan pentru Antena 1.

Juriul celui de-al 16-lea sezon "Te Cunosc de Undeva!" va rămâne neschimbat, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan vor oferi în continuare puncte participanților. În acest sezon vor fi trei perechi de artiști, alți cinci concurenți urmând să performeze singuri.

Ce vedete participă la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16:

  • Radu Ștefan Bănică
  • Emilia Popescu
  • Mirela Vaida
  • Pepe
  • Cristina Vasiu
  • Adriana Trandafir & Romică Țociu
  • Liviu Vârciu & Raluka
  • Andrei Ștefănescu & Ana Baniciu

Un concurent neașteptat al sezonului 16 "Te Cunosc de Undeva!" este fiul lui Ștefan Bănică, Radu. Va fi pentru prima oară când tânărul student la actorie va participa la un astfel de show de televiziune, după mai multe apariții în emisiuni ca "Chefi la Cuţite" și "Acasă de Crăciun".

"Oportunitatea asta pot să spun că a venit la fix, pentru că de abia terminasem cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am spus că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea, mi-a plăcut foarte mult și am zis: <<Why not?>>", a declarat Radu Ștefan într-un interviu pentru Observator.

PROMO: "Te Cunosc de Undeva!" - Sezonul 16

Sezonul anterior al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!" a fost câștigat de Ami. Artista a imitat-o în finală pe Britney Spears, după o serie întreagă de transformări inedite, ce i-au oferit ocazia de a cânta ca Jennifer Lopez și Dua Lipa (câștigătoare), dar și ca Mădălina Manole, Ștefan Bănică, Misha Miller, Lara Fabian (câștigătoare), Tones and I (câștigătoare), Nicole Scherzinger (câștigătoare) și Cleopatra Stratan.

Citește mai multe despre Andreea Balan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spotify lansează audiobook-uri narate de vocile unor actori de la Hollywood

Spotify se aruncă în bătălia pieţei audiobook-urilor, lansând o secţiune dedicată de cărţi clasice, narate de vocile unor actori de...

Închide