Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Un festival din Australia folosește un mod ingenios de a-și desfășura activitatea - FOTO

Începând de astăzi, 8 ianuarie, și până la sfârșitul lunii, în Australia se desfășoară o nouă serie de festivaluri, denumită "Summer Sounds Festival". Organizarea evenimentelor s-a realizat special pentru noul context global și a fost aprobată de sistemul public de sănătate. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Publicul la concertul Sting de la Cluj-Napoca (2017)
Publicul la concertul Sting de la Cluj-Napoca (2017) │ FOTO: Stefan Fekete / InfoMusic.ro

Summer Sounds Festival înseamnă peste 20 de show-uri incendiare și se va desfășura în Parcul Bonython din orașul Adelaide. Organizatorii spun că spațiul de 10.000 de metri pătrați va găzdui până la 2.000 de participanți în fiecare noapte.

Noile evenimente australiene, organizate de Secret Sounds (promoter Live Nation), au luat notițe de la Virgin Money Unity Arena din Marea Britanie în ceea ce privește dispunerea participanților. Formatul evenimentului va utiliza "party pods", adică un fel de capsulă, un spațiu delimitat în care este permis un anumit număr de oameni. Directorul evenimentului, Daniel Michael, a spus că acest tip de organizare este inspirată de platformele distanțate social din Virgin Money Unity Arena, ce au fost construite în vară.

Biletele pentru Summer Sounds sunt vândute în pachete de patru sau șase și fiecare participant va trebui să rămână în "capsula" sa pe durata concertului, în afară de momentele în care vrea să cumpere mâncare sau să meargă la toaletă. Participanților li se va permite să mănânce, să bea și să danseze în "pod-ul" lor. De asemenea, li se oferă o fereastră de 15 minute în care să ajungă pentru a evita formarea cozilor și li se va oferi o brățară cu numărul "pod-ului", astfel încât lucrurile se meargă repede.

Summer Sounds Festival a fost inițial programat să debuteze pe 30 decembrie, dar a fost amânat pentru 8 ianuarie din cauza restricțiilor de călătorie între Noul Wales de Sud și Australia de Sud, ca răspuns la focarele de coronavirus din Sydney.

Foto și video Summer Sounds Festival din Australia:

Comentează

Trending