Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Smiley și Pavel Bartoș se pregătesc de sezonul 11 "Românii Au Talent" - VIDEO

Sezonul 11 "Românii Au Talent" va începe în curând. Smiley și Pavel Bartoș sunt pregătiți să-și reia rolurile de prezentatori, emisiunea urmând să revină la PRO TV în februarie.
Smiley și Pavel Bartoș se pregătesc de Românii au Talent!, sezonul 11

Smiley și Pavel Bartoș se pregătesc de Românii au Talent!, sezonul 11 │ FOTO: Captură Instagram

După un 2020 fără un sezon nou de Vocea României, anul 2021 începe în forță pentru PRO TV. Îndrăgita emisiune de divertisment "Românii Au Talent" revine anul acesta cu cel de-al 11-lea sezon. Smiley și Pavel Bartoș sunt pregătiți să revină în platou, dezvăluind pe Instagram câteva secvențe de la filmări.

"Cum crezi că vor fi prezentatorii din sezonul ăsta?", întreabă Pavel Bartoș. "Unul și unul, adică doi", răspunde Smiley, glumind pe seama prestanței lor.

"Da, așa e, când ai prezentatori unul și unul, de la sezonul unu, ai doi prezentatori", a adăugat Pavel Bartoș, amintind astfel publicului că, de 11 sezoane încoace, prezentatorii emisiunii "Românii Au Talent" au rămas aceiași, chiar dacă juriul a fost reactualizat constant.

VIDEO: Smiley și Pavel Bartoș, doi prezentatori "unul și unul"

View this post on Instagram

A post shared by PavelBartos (@pavelbartos)

În sezonul 11 "Românii Au Talent" publicul se va acomoda cu o prezență nouă în juriu. Alexandra Dinu îl înlocuiește pe Mihai Petre, aceasta declarând că se simte onorată să fie "jurat și spectator deopotrivă al unui show extraordinar". Alexandra este cunoscută publicului grație aparițiilor sale în producţii hollywoodiene și seriale TV, prezentând, totodată, în 2004, emisiunea ProMotor de la PRO TV.

Andi Moisescu va fi și el înlocuit temporar de Smiley, în ultima parte a emisiunii. Schimbarea se datorează diagnosticării lui Andi cu COVID-19, acesta fiind nevoit să se izoleze câteva săptămâni.

Preselecțiile pentru noul sezon s-au desfășurat în luna septembrie a anului trecut. Caravana Românii au talent a ajuns în 7 orașe.

Ediția din 2019 a emisiunii "Românii au talent" a fost câștigată de Radu Palaniță, un mecanic auto declarat "Frank Sinatra de România".  Încă din audiţii şi de la butonul galben al lui Florin Călinescu, acest concurent s-a numărat printre preferaţii publicului. Vocea sa a convins pe rând juraţii, dar şi telespectatorii.

Citește mai multe despre Pavel BartosSmiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jamiroquai a devenit memă după protestele din SUA, de la Capitoliu

Jamiroquai a intrat în trending pe canalele de social media peste noapte. Unul dintre protestatarii americani de la Capitoliu a...

Închide