Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Smiley a dezvăluit când o să vină pe lume fetița sa - VIDEO

Smiley și Gina Pistol sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nașterea bebelușului lor. În cadrul emisiunii "La Măruță", artistul de 37 de ani a dezvăluit când va veni pe lume fetița sa. Detalii în articol.

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Smiley a recunoscut că este pe cât de emoționat, pe atât de entuziasmat că ziua în care va deveni tată este atât de aproape. Muzicianul a mărturisit că nașterea fetiței sale îi va schimba radical viața, însă abia așteaptă să trăiască niște lucruri pe care nu le-a mai trăit până acum.

Întrebat de Cătălin Măruță când mai exact va veni pe lume primul său copil, Smiley a spus:

"Nu știm nici noi exact. La începutul lui martie este, teoretic, programată toată povestea".

Smiley a făcut câteva dezvăluiri și despre Gina Pistol și modul în care se pregătește aceasta de naștere. Cântărețul a recunoscut că nu este ușor să stea lângă ea în această perioadă, casa fiind un șantier în lucru:

"La mine în casă stau cât mai puțin în momentul de față, că este în reconstrucție, ca să zic așa. Știi cum e sindromul ăla al mamelor care pregătesc cuibul pentru venirea copilului. E aproape gata totul, dar suntem pe ultima sută de metri și, cumva, mai mult am stat pe la studio, cu pretextul că trebuie să îmi termin albumul nou".

La sfârșitul lunii septembrie a anului trecut, Smiley și Gina au hotărât să facă un anunţ special şi personal, declarând că vor deveni părinţi. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 3 ani, relația lor fiind făcută publică în 2019.

VIDEO: Smiley în emisiunea "La Măruță":

Citește mai multe despre Smiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus le-a cântat fanilor din interiorul unui dormitor miniatural - VIDEO

Scurtul recital susținut de Miley Cyrus a făcut parte din seria Tiny Desk (Home) Concert. Te invităm să-i urmărești interpretarea.

Închide