Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Shakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă

Shakira a găsit o modalitate inedită de a convinge publicul să se implice într-o campanie umanitară. Cei care vor dona cauzei pe care artista o susține vor avea șansa de a câștiga o excursie în Barcelona și o ieșire în oraș cu ea și soțul ei, Gerard Pique.

Publicat

pe

Shakira și Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique │ FOTO: Captură YouTube / Interviu pentru 60 Minutes

Dacă sunteți fani Shakira și nu aveți planuri de vacanță pentru 2021, artista are o propunere inedită pentru voi. Printr-o donație puteți câștiga o excursie în Barcelona și o ieșire la restaurant cu artista și soțul ei, Gerard Pique. Premiul este oferit pentru două persoane (câștigător + un invitat) și include prețul zborului și cazarea la un hotel de patru stele.

"Bună, sunt Shakira, și am o întrebare pentru voi: vreți să ieșiți în oraș cu mine și cu soțul meu, Gerard Pique, să mâncăm tapas în Barcelona? Pentru a sprijini o cauză nobilă, ne-am parteneriat cu Omaze și îți vom oferi șansa de a veni în Barcelona alături de un (o) prieten (ă) pentru a vă simți minunat alături de noi. Vom petrece timp împreună, vom mânca ceva delicios și vom discuta tot felul de lucruri", spune Shakira într-un video promoțional.

Artista ne explică apoi că pentru a avea șansa de a câștiga, nu trebuie decât să intrăm pe Omaze.com/Shakira și să donăm pentru Fundación Pies Descalzos, un ONG fondat de artistă la vârsta de 18 ani. Donația minimă este de 10 dolari, publicul putând dona și 25 și 50 de dolari, șansele de câștig crescând odată cu valoarea sumei.

Înscrierile în concurs se pot face până pe 4 martie, câștigătorul urmând să fie anunțat pe 17 martie. Vârsta minimă pentru participare este de 18 ani. Datele excursiei vor fi stabilite în funcție de evoluția pandemiei, călătoria urmând a fi planificată într-o perioadă în care zborurile spre Barcelona nu vor avea interdicții.

VIDEO: Shakira și Gerard Pique ne invită în Barcelona să mâncăm tapas

Fondată de Shakira în 1997, Fundación Pies Descalzos susține educația în Columbia de mai bine de 20 de ani. Organizația încearcă să elimine lipsa educației de calitate și să îmbunătățească procesele de predare și inovare din Columbia și America Latină. Cei care vor dona vor sprijini programe care garantează succesul continuu al studenților pe parcursul carierei academice - de la furnizarea de alimente și dezvoltarea abilităților socio-emoționale și antreprenoriale, până la prevenirea abandonului școlar și consolidarea formării profesorilor.

Comentează

Trending