Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei

DJ Project începe noul an cu o piesă înregistrată în colaborare cu Roxen, intitulată "Parte din tine". Videoclipul melodiei ne-o înfățișează pe artistă în postura unei muze ce-i inspiră pe compozitorii, pictorii și sculptorii din trecut.

Publicat

pe

Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"
Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine" │ FOTO: Global Records

Videoclipul piesei "Parte din tine" are la bază cele șapte arte. O casă veche distrusă, praf, nisip bătut de vânt, geamuri sparte, sculpturi, picturi vechi și instrumente muzicale distruse fac parte din decorul care construiește povestea clipului. Roxen este muza, inspirația artiștilor din trecut, care apare pretutindeni sub forma unei picturi, a unei sculpturi sau prin note muzicale. Gino Manzotti și DJ Maxx simt prezența artistei și o caută prin întreaga încăpere peste care timpul și-a pus amprenta.

"Roxen este o artistă cu foarte mult potențial și ne bucurăm că am putut colabora pentru piesa "Parte din tine". Conceptul clipului redă perfect mesajul melodiei, iar filmările au fost o surpriză plăcută, pe care ne dorim să o repetăm de fiecare dată. Așteptăm cu nerăbdare lansarea piesei", au spus membrii DJ Project.

Roxen: "Sunt extrem de încântată de rezultat și abia aștept să putem să împărtășim cu voi acest proiect frumos"

"Mă onorează colaborarea cu DJ Project. Iubesc tot ce înseamnă artă, mă regăsesc în orice formă a ei, iar piesa "Parte din tine" și clipul reprezintă acest lucru. Filmările au fost o bucurie, chiar dacă era destul de răcoare, ne-am și distrat, am râs mult și am intrat rapid în povestea care ilustrează piesa. Sunt extrem de încântată de rezultat și abia aștept să putem să împărtășim cu voi acest proiect frumos", a declarat Roxen.

Noul single pregătit de Roxen și DJ Project va fi lansat în momentul în care vafi atina pragul de 5000 de presaves pe platformele digitale.

DJ Project și Roxen au încheiat anul 2020 cu câte trei piese în top 100 Media Forest, care au fost în heavy rotation la radiouri și au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Roxen lucrează în această perioadă și la piesa cu care ne va reprezenta la Eurovision 2021. Într-un mesaj recent, artista anunța că a găsit melodia "perfectă" pentru acest concurs.

Comentează

Muzică nouă

Roxen a lansat piesa "Infinit" - AUDIO

Roxen revine cu o piesă care să emoționeze ascultătorii. Chiar dacă nu s-au inventat cuvinte pentru sentimentele de afecțiune dintre două persoane, "Infinit" reușește să încapsuleze toate emoțiile prin sunet și interpretare. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Roxen (2019)
Roxen (2019) │ FOTO: Global Records

Creditele pentru "Infinit" merg către Theea Mărculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

"Ador să interpretez această piesă, îmi amintește de primii fluturi în stomac pe care îi ai când ești îndrăgostit. Sper ca <<Infinit>> să fie soundtrack pentru cât mai multe povești de iubire cu happy end. Love", a declarat Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător, bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu melodiile sale pe locul #1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul #1 în topurile din România.

Pentru Roxen, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. Recent, cântăreața a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa "Cenușă".

AUDIO: Roxen - Infinit

Citește în continuare

Trending