Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână

Au mai rămas doar două săptămâni până la reîntâlnirea cu jurații și prezentatorii și până la cunoașterea primilor concurenți. Dar veștile bune nu se opresc aici. "Românii au talent" ajunge în casele oamenilor de două ori pe săptămână. Detalii în articol.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 2021
Juriu "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel. În premieră, în acest an, publicul se va bucura de cele mai tari talente de două ori pe săptămână: vineri și luni.

Cei patru jurați sunt deciși să le ofere cei 3 DA acelora care îi vor convinge că își merită locul în următoarea etapă, iar pentru cei care vor demonstra că imposibilul nu există au pregătit, din nou, câte două golden buzz-uri. Și în acest an, zece concurenți se vor califica direct în semifinale în cazul în care Andi, Andra, Florin, Alexandra sau Pavel și Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate.

"Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show", a declarat Pavel Bartoș.

El și Smiley au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită. Prezentatorii au dezvăluit pe Instagram câteva secvențe de la filmări.

Ediția din 2019 a emisiunii "Românii au talent" a fost câștigată de Radu Palaniță, un mecanic auto declarat "Frank Sinatra de România". Încă din audiţii şi de la butonul galben al lui Florin Călinescu, acest concurent s-a numărat printre preferaţii publicului. Vocea sa a convins pe rând juraţii, dar şi telespectatorii.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

De ce a fost PROTEVELION-ul lider de audiență; Urmărește momentele serii - VIDEO

PROTEVELION-ul a fost cel mai urmărit program de Revelion 2022. Maratonul oferit de PRO TV la trecerea dintre ani s-a plasat pe primul loc în topul preferințelor românilor, înaintea Revelionului realizat de Dan Negru. Performanța a fost atinsă grație unui show presărat cu muzică și momente de umor savurate de public, dar și a unui premiu în bani considerabil.

Publicat

pe

Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022
Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022 │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Într-o seară cu o concurență acerbă, programul de Revelion 2022 oferit de PRO TV a fost lider de audiență. Ingredientele folosite pentru atingererea acestui succes cu PROTEVELION-ul au fost variate. Producătorii au invitat atât vedete din cadrul trustului, cât și din afara lui, melanjul de pop / rock / muzică populară / scenete umoristice fiind pe placul a peste un milion de români. Postul a oferit și un premiu consistent în bani pentru telespectatori - nu mai puțin de 10,000 de euro, detaliu observat și de Dan Negru, clasat pentru prima oară în 22 de ani pe poziția a doua în topul Revelioanelor de la TV.

Dan Negru: "Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori"

"Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri in care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului în toată ţara, pe publicul naţional, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept în ring la anul! (...)

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!", a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

O mare parte dintre momentele muzicale și umoristice din cadrul PROTEVELION-ului au devenit disponibile și în online. Le puteți urmări mai jos pe cele care au cumulat cele mai multe vizualizări.

Momente muzicale la PROTEVELION 2022:

VIDEO: Andra si Orchestra Fraților Advahov

VIDEO: Smiley - "Adeline" (cover Timpuri Noi)

VIDEO: Zdob și Zdub & Frații Advahov - "Trece vremea omului" / "Zdubii bateți tare" / "Videli Noch" / "Trenulețul"

VIDEO: Irina Rimes - "Hora din Moldova"

VIDEO: Horia Brenciu și Theo Rose au creat un moment magic

VIDEO: Mihai Mărgineanu Medley

VIDEO: Carla's Dreams - "Zi una mai săltăreață"

VIDEO: Emilia Dorobanțu și Muzica Reprezentativă a Armatei

Momente umoristice la PROTEVELION 2022

VIDEO: Horațiu Mălăele: "Căsătoria este principalul motiv al divorțului"

VIDEO: Mihaela Rădulescu și Carmen Tănase, într-o scenetă amuzantă

VIDEO: Anii ’80 sau prezentul? Emilia Popescu a arătat care sunt diferențele

VIDEO: Medeea Marinescu și Marius Manole, scenetă despre "cozonaci"

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

PROTEVELION 2022 - De la ce oră se difuzează și ce vedete participă

Ultima zi din 2021 va fi sărbătorită de PRO TV cu un program special de Revelion. Maratonul de surprize pregătite de vedetele invitate la PROTEVELION va începe pe 31 decembrie 2021 și se va încheia pe 1 ianuarie 2022.

Publicat

pe

Zdob și Zdub@ PROTEVELION
Zdob și [email protected] PROTEVELION │ FOTO: Captură PROMO / PRO TV

După ani la rând în care Revelionul lui Dan Negru a fost de neclătinat din fruntea audiențelor, PRO TV-ul promite o concurență puternică. PROTEVELION 2022 este programul care anunță să schimbe cifrefele de rating de anul acesta, sau cel puțin să încerce.

De la ce oră se difuzează PROTEVELION-ul

Programul special PROTEVELION va putea fi urmărit pe PRO TV în ultima zi din 2021, respectiv pe 31 decembrie, începând cu ora 20:00. Transmisiunea se va încheia pe 1 ianuarie 2022, la ora 2:00 noaptea. Show-ul va fi difuzat și în reluare pe 1 ianuarie, în intervalul orar 15:00 - 19:00.

Ce vedete participă la PROTEVELION

PRO TV-ul a anunțat într-un comunicate oficial o parte dintre vedetele invitate. Lista inițială a fost completată de multe alte nume cunoscute din trustul PRO, dar și din muzică, dezvăluirile fiind făcute fie prin promo-uri publicate de post, fie de către artiști, prin diverse postări publicare pe Facebook și Instagram.

Vedete din muzică invitate la PROTEVELION

  • Andra, Inna, Smiley, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Horia Brenciu, Marius Moga, Lora, Zdob și Zdub, Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Matilda Pascal Cojocărița, Emilia Dorobanțu, Cornel Ilie (Vunk), Theo Rose, Anna Lesko, EMAA, Raluka

Vedete din trustul PRO invitate la PROTEVELION

  • Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Florin Busuioc, Monica Bărlădeanu, Neti Sandu, Andrei Aradits, Mihaela Bilic, Amalia Enache, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Diana Enache, Mihai Dedu, Bogdan Ciudoiu, Șurubel, Adela Popescu, Neti Sandu, Marius Manole, Pavel Bartoș

Vedete din afara trustului PRO invitate la PROTEVELION

  • Cosmin Seleși (prezentator Antena 1), Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Emilia Popescu

Cine prezintă ROTEVELION-ul

Prezentatorii PROTEVELION-ului vor fi Pavel Bartoș, gazda emisiunii Masked Singer, și Raluka, jurata show-ului SuperStar România.

PROMO-uri cu vedetele invitate la PROTEVELION

"Eu cred că nouă ne era dor de Revelioanele alea în care vedeam actorii, vedeam cântăreții pe care îi iubește lumea, îi vedeam pe toți la un loc. Cred că Revelionul de la PRO o să aibă bun-gust și cred că asta este foarte important în perioada asta în care lumea este foarte kitschoasă și în care lucrurile sunt din ce în ce mai vulgare. Avem nevoie și de comedie bună, și de voci bune, și de muzică bună. Cred că se poate uita oricine", a declarat actorul Marius Manole într-un promo publicat de PRO TV Plus.

Zdob și Zdub invită publicul să urmărească PROTEVELION-ul

Pavel Bartoș și Raluka invită publicul să urmărească PROTEVELION-ul

Horațiu Mălăele invită publicul să urmărească PROTEVELION-ul

Andi Moisescu invită publicul să urmărească PROTEVELION-ul

Mihaela Rădulescu invită publicul să urmărească PROTEVELION-ul

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Alexandru Precup a adus rock-ul în forță la SuperStar

S-a evidențiat la SuperStar România cu interpretările rock. Nu a câștigat marele premiu, dar Alexandru Precup și-a câștigat susținători și vizibilitate în cariera sa muzicală.

Publicat

pe

Alexandru Precup, SuperStar 2021
Alexandru Precup, SuperStar 2021 │ FOTO: PROTV

După 9 sezoane de Vocea României, PRO TV a introdus în toamna lui 2021 un nou format de talent show. SuperStar are la bază formatul internațional "Idol", iar primul sezon s-a încheiat cu finala live de pe 17 decembrie.

Primul câștigător SuperStar România este Alessandro Mucea, dar nu e singurul care ne va rămâne în memorie. Chiar dacă nu v-a primi vreun premiu în bani, Alexandru Precup - ocupantul locului secund în urma finalei - tocmai și-a deschis drumul în muzică către un public mai larg.

El este vocalist într-o trupă formată la începutul lui 2021, Taking Back August, cu care a lansat recent un EP. Formația a participat anul acesta la festivalul de muzică rock Posada. Poți asculta o piesă la finalul articolului.

Alexandru Precup (27 de ani) a adus rock-ul în forță la SuperStar, mai ales rockul alternativ, chiar dacă la înscriere a fost neîncrezător, gândind că nu are nimic de pierdut. Din fericire a explodat în semifinala #3, mai exact atunci când a interpretat "Chop Suey!" (System Of A Down) acoperind live toate interpretările cadențate ale lui Serj Tankian. Merită revăzut acest moment:

A urcat apoi în finală și a rămas evident în zona rock. Pe 17 decembrie a cântat mai întâi celebrul hit din anii 60 "The House of The Rising Sun" (The Animals).

"Ai plecat de la vocea (în stilul lui) Leonard Cohen la una puternică de rock. Ești super versatil, nu te dai în lături de la nimic, sper că oamenii să aprecieze valoarea ta și în concurs și după.", a declarat Smiley.

În stilul său, Carla's Dreams l-a complimentat retoric: "De ce nu ai fost (pe scena muzicală) mai devreme, de ce nu ai făcut muzică până acum". Juratul nu-l întreba pe unde și-a pierdut timpul, ci îi indica o carieră în domeniu. "Îndrăzneala ta te va duce departe!", a întărit Marius Moga.

Alex a avut apoi suportul Irinei Rimes, alături de care ne-a reamintit un duet din perioada gloriei MTV: "Where the Wild Roses Grow" (Kylie Minogue, Nick Cave and the Bad Seeds).

"Dacă aș fi la Vocea României mi-aș alege un concurent ca Alex pentru a câștiga!", a declarat Irina.

Alexandru Precup a încheiat cu "Dream On" (Aerosmith). "Cel mai mare vis al meu deja se întâmplă", declara. Nu a devenit SuperStar, dar visul va merge mai departe. Sperăm să continue, devreme ce aprecierea juraților se regăsește și în rândul audienței emisiunii.

"Sunt piese pe care le asculți cu urechile, unele pe care mai mult le vezi decât le auzi, sunt piese pe care le simți! Tu m-ai încărcat foarte mult, aste e o calitate pe care o au destul de puțini.", i-a transmis Carla's Dreams.

"Te aplaud cu totul. Ai reușit să ai trei momente perfecte! Ești mai încrezător decât în live-urile trecute și ai făcut spectacol!", i-a spus Raluka.

Smiley - care pe bună dreptate a fost numit „psihologul” concurenților în acest sezon - a analizat poziția lui Alex în finală:

"E o diferență între felul în care cânți tu și felul în care cântă colegii tai. Se vede că ai o anumită maturitate, că înțelegi foarte bine ceea ce ți se întâmplă. E doar o diferență de percepție, ai altă vârstă, ai trecut prin mai multe în viață și înțelegi importanța momentului."

"Ți-a ieșit cu vârf și îndesat. Mă bucur că tu cânți ce îți place ție să cânți", i s-a spus la SuperStar.

Ascultă Taking Back August (trupa lui Alex) - The River:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending