Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Patru bărbați au fost arestați după ce au încercat să jefuiască casa lui Dr. Dre

Patru bărbați au încercat să intre prin efracție în casa din Pacific Palisades a rapperului. Dr. Dre se află momentan în spital, după ce recent a suferit un anevrism cerebral. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)
Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)

La scurt timp după ce muzicianul în vârstă de 55 de ani a fost dus de urgență la spital, patru indivizi au încercat să-i spargă locuința. Potrivit E! News, Departamentul de Poliție din Los Angeles a declarat că suspecții au încercat să urce un deal din apropierea locuinței rapperului, unde au fost prinși de paznicii proprietății. Bărbații au fugit apoi cu o dubă, ducând la o urmărire cu poliția. La scurt timp, au fost prinși și arestați sub acuzația de intrare prin efracție.

Oamenii legii sunt de părere că indivizii au văzut în presă situația în care se află Dr. Dre și au privit-o ca pe o oportunitate. Se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar cei patru se află acum în custodia poliției.

Unul dintre cei mai mari rapperi din lume, Dr. Dre, a fost dus la spital de urgenţă pe 5 ianuarie, după ce a suferit un anevrism cerebral. Doctorii de la spitalul Cedars Sinai Medical Center din Los Angeles încearcă să determine cauza sângerării cerebrale. Între timp, starea de sănătate a artistului este stabilă. Acesta și-a ținut fanii la curent și le-a transmis următorul mesaj:

"Le mulţumesc familiei, prietenilor şi fanilor pentru interes şi urări. Mă simt bine şi primesc îngrijiri excelente de la echipa medicală. Voi ieşi din spital în curând şi voi ajunge acasă. Respect tuturor profesioniștilor medicali de la Cedars. One Love!!"

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Dr. Dre a suferit un anevrism cerebral şi a fost internat la Urgenţe

Unul dintre cei mai mari rapperi din lume, Dr. Dre a fost dus la spital de urgenţă pe 5 ianuarie, după ce a suferit un anevrism cerebral. Muzicianul în vârstă de 55 de ani trece printr-un divorţ cu probleme de luni bune, iar acum intră în atenţia presei din cauza problemelor de sănătate. Aflaţi cum se simte mogulul muzical în articol.

Publicat

pe

Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)
Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)

Cunoscut şi pentru faptul că a cofondat brandul de căşti Beats, Dr. Dre este şi omul care i-a dat startul carierei lui Eminem, dar şi mentor pentru o sumedenie de rapperi. Anevrismul său cerebral este investigat de doctorii de la spitalul Cedars Sinai Medical Center din Los Angeles, acolo unde artistul se află la secţia de Urgenţe. În acest moment este lucid şi stabil. Doctorii încă încearcă să afle cauza sângerării din creier. Un anevrism se petrece atunci când peretele unei artere este slăbit, provocând ca acel vas de sânge să se umfle ca un balon şi să sângereze în zona înconjurătoare.

În general este provocat de tensiune arterială mare şi ateroscleroză, adică depunerile de grăsime şi colesterol pe pereţii vaselor de sânge. În seara de 5 ianuarie 2021 contul oficial al lui Dr. Dre a postat următorul mesaj oficial:

Le mulţumesc familiei, prietenilor şi fanilor pentru interesul lor şi pentru urări. Mă simt bine şi primesc o îngrijire excelentă de la echipa mea medicală. Voi ieşi din spital în curând şi voi ajunge acasă. Aprecieri pentru toţi profesioniştii medicali de la Cedars. One Love!!

Tabloidele din SUA scriu că locuinţa lui Dre ar fi fost ţinta unui jaf în noaptea spitalizării sale. Poliţia din Los Angeles a declarat că atacatori au încercat să îi spargă casa din Brentwood la ora 22:00. Dr. Dre apare pe o piesă de pe noul album al lui Eminem, "Music to be Murdered By: Side B", lansat în decembrie 2020. Artistul are o avere în valoare de 800 de milioane de dolari şi trece printr-un divorţ cu probleme, după ce fosta soţie se judecă cu artistul pentru o pensie alimentară de 2 milioane de dolari pe lună.

Dre îi plăteşte câteva sute de mii de dolari acum, iar Nicole Young afirmă că rapperul are la dispoziţie peste 337 de milioane de dolari pentru a o susţine. Aparent între 2017 şi 2019 cheltuielile maritale ale soţilor au ajuns la 2.3 milioane de dolari pe lună, iar fosta soţie vrea să păstreze acelaşi stil de viaţă.

Citește în continuare

Albume noi

Dr. Dre a finalizat un nou album, are o piesă cu Eminem pe LP

Dr. Dre a devenit definiţia succesului în rap, evoluând la statutul de mogul muzical asociat căştilor Beats. În ultimii ani nu a mai lansat albume atât de des, preferând latura de producător şi de om de afaceri a carierei sale, dar iată că revine şi pe scena muzicală. Artistul ar avea un nou disc pregătit, care include o mult aşteptată colaborare cu Eminem.

Publicat

pe

Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)
Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)

Aluziile la un nou LP de la Dre au apărut recent de la un rapper din Detroit pe numele său Page Kennedy. Page a postat pe Twitter pe 16 noiembrie un indiciu că ar fi ascultat deja al patrulea album de studio al lui Dre. Acesta ar fi primul din 2015 încoace, când a lansat "Compton". Apoi Kennedy a confirmat un featuring cu Eminem la întrebarea unui fan pe aceeaşi reţea de socializare. "Compton" a fost axat în bună parte pe colaborări, incluzând numai nume mari, de la Kendrick Lamar la Eminem şi de la The Game la Snoop Dogg.

Cu 5 ani în urmă Dr. Dre îi dădea o şansă şi lui Anderson .Paak, aflat la început de carieră şi ajuns nume mare între timp. În 2020 rapperul a decis să ofere pentru prima oară pe reţelele de streaming primul său album solo, "The Chronic". El debuta în 1992 şi a fost pus pe Spotify, Apple Music şi YouTube Music pentru a sărbători "4.20", dată la care lumea celebrează cultura ganja şi cannabis-ul. "Compton", albumul din 2015 a fost un soi de coloană sonoră pentru filmul "Straight Outta Compton", deci practic nu prea am mai văzut un album creat special pentru ascultători cam de 2 decenii.

Precedentul release fusese "2001", lansat în 1999. Fanii adevăraţi ai lui Dre aşteaptă de o veşnicie legendarul album mereu anulat şi amânat "Detox", la fel cum fanii lui Lil Wayne încă au aşteptat albumul "The Carter V" o bună perioadă de timp. Surse din industrie afirmau în 2019 că încă se lucrează la "Detox" şi că ar fi un sequel la "Compton".

Dr. Dre a colaborat în ultimii ani cu Eminem, inclusiv pe noul abum "Music to be Murdered By", dar şi cu Xzibit, Busta Rhymes şi cu Quavo de la Migos. Eminem a apărut în 2020 pe o piesă alături de Kid Cudi, "The Adventures of Moon Man & Slim Shady", iar în martie a lansat o piesă alături de Jessie Reyez, "Coffin". Artistul începuse anul cu o reprezentaţie la gala Oscar 2020.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE