Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Patru bărbați au fost arestați după ce au încercat să jefuiască casa lui Dr. Dre

Patru bărbați au încercat să intre prin efracție în casa din Pacific Palisades a rapperului. Dr. Dre se află momentan în spital, după ce recent a suferit un anevrism cerebral. Găsești mai multe detalii în articol.
Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)

Dr. Dre în interviu cu Jimmy Iovine (captură ecran)

La scurt timp după ce muzicianul în vârstă de 55 de ani a fost dus de urgență la spital, patru indivizi au încercat să-i spargă locuința. Potrivit E! News, Departamentul de Poliție din Los Angeles a declarat că suspecții au încercat să urce un deal din apropierea locuinței rapperului, unde au fost prinși de paznicii proprietății. Bărbații au fugit apoi cu o dubă, ducând la o urmărire cu poliția. La scurt timp, au fost prinși și arestați sub acuzația de intrare prin efracție.

Oamenii legii sunt de părere că indivizii au văzut în presă situația în care se află Dr. Dre și au privit-o ca pe o oportunitate. Se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar cei patru se află acum în custodia poliției.

Unul dintre cei mai mari rapperi din lume, Dr. Dre, a fost dus la spital de urgenţă pe 5 ianuarie, după ce a suferit un anevrism cerebral. Doctorii de la spitalul Cedars Sinai Medical Center din Los Angeles încearcă să determine cauza sângerării cerebrale. Între timp, starea de sănătate a artistului este stabilă. Acesta și-a ținut fanii la curent și le-a transmis următorul mesaj:

"Le mulţumesc familiei, prietenilor şi fanilor pentru interes şi urări. Mă simt bine şi primesc îngrijiri excelente de la echipa medicală. Voi ieşi din spital în curând şi voi ajunge acasă. Respect tuturor profesioniștilor medicali de la Cedars. One Love!!"

View this post on Instagram

A post shared by Dr. Dre (@drdre)

Citește mai multe despre Dr. Dre
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paginile de Facebook ale artiştilor nu vor mai avea Like-uri şi îşi schimbă designul

Facebook a anunţat pe 6 ianuarie o schimbare majoră a paginilor sale oficiale, cele pentru artişti, branduri şi companii. Acele...

Închide