Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Noul sezon "Dexter" și-a adjudecat personajul negativ; află cine este acesta

Revenirea serialului de televiziune continuă să mențină interesul fanilor cu noi detalii. Cel mai recent este legat de antagonistul care îi va pune bețe în roate personajului principal, Dexter Morgan.
Michael C. Hall în intro-ul serialului

Michael C. Hall în intro-ul serialului "Dexter" │ FOTO: captură YouTube / Showtime

În toamna anului trecut, publicul a aflat că rețeaua de televiziune Showtime va lansa o serie de 10 episoade, ce îl vor readuce în fața publicului pe Michael C. Hall ca personaj principal, dar și pe producătorul principal al serialului, Clyde Phillips. Apoi, noi detalii au fost scoase la iveală. A fost dezvăluit un nou membru al echipei - Marcos Siega - ce va semna producția noului proiect și chiar va regiza șase din cele 10 episoade. Mai mult, s-a confirmat că noua serie nu are ca scop refacerea controversatului final, în care Dexter și-a înscenat în mod dramatic propria moarte, astfel încât să poată trăi o viață secretă ca tăietor de lemne în Oregon.

Acum, show-ul oferă o nouă doză de entuziasm și ne face cunoștință cu Kurt Caldwell, personajul negativ al seriei. Acesta va fi interpretat de actorul Clancy Brown. În ceea ce privește povestea antagonistului, acesta "s-a născut și a crescut în orașul Iron Lake. De fapt, unii îl consideră primarul neoficial al orășelului. Caldwell a realizat ce înseamnă visului american când a trecut de la a fi șofer pe tir, așa cum a fost și tatăl său, la a fi proprietarul mai multor camioane și punând bazele unei afaceri. Puternic, generos, iubit de toată lumea - este un adevărat lider. Dacă te sprijină, consideră-te binecuvântat. Dar dacă îl trădezi pe Kurt sau rănești pe cineva la care ține... Dumnezeu să te ajute".

Cu noul rol, Clancy Brown se alătură unei liste impresionante de actori care au interpretat personaje negative în "Dexter". Printre aceștia se numără John Lithgow (Arthur Mitchell), Edward James Olmos (professor James Gellar), Ronny Cox (Walter Kenney) sau Jimmy Smits (Miguel Prado).

Clancy Brown este cunoscut pentru producții ca "The Shawshank Redemption", unde l-a interpretat pe Căpitanul Byron Hadley, "Bad Boys" (Viking Lofgren), "Highlander" (The Kurgan) sau serialul "Carnivàle" (Justin Crowe). Mai mult, Brown i-a dat voce personajului Dr. Krabs din show-ului "SpongeBob SquarePants".

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smiley și Pavel Bartoș se pregătesc de sezonul 11 "Românii Au Talent" - VIDEO

Sezonul 11 "Românii Au Talent" va începe în curând. Smiley și Pavel Bartoș sunt pregătiți să-și reia rolurile de prezentatori,...

Închide