Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Noua Zeelandă a găzduit cel mai mare concert de la debutul pandemiei de coronavirus

Peste 14.000 de oameni au participat la concertul trupei Six60, ce a avut loc pe un stadion din stațiunea Paihia. A fost primul eveniment dintr-o serie de șase concerte pe care trupa le va susține în viitorul apropiat. Detalii și poze în articol.
Public concert

Concert Grasu XXL și Guess Who la Arenele Romane pe 12 octombrie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Noua Zeelandă s-a remarcat la nivel mondial prin reușita în lupta cu SARS-CoV-2. La izbucnirea pandemiei, țara și-a închis granițele și a implementat o serie de măsuri stricte. Numărul îmbolnăvirilor și deceselor a fost foarte mic în comparație cu alte națiuni. Succesul în combaterea pandemiei s-a observat și la nivelul industriei muzicii live.

Publicul s-a putut bucura de evenimente live ca festivalul Rhythm & Vines and Rhythm & Alps, ce a avut loc în perioada 29-31 decembrie 2020 sau concertul trupei Six60, desfășurat pe 16 ianuarie 2021. Acesta din urmă a fost găzduit de stadionul Waitangi Sports Grounds și a numărat aproximativ 14.000 de participanți. Evenimentul a fost promovat ca fiind cel mai mare concert al unei trupe de la începutul pandemiei.

Concerte vor continua să se întâmple, un astfel de show urmând să aibă loc pe 23 ianuarie în Hastings. Pe scenă va urca tot Six60, care mai promite concerte și în alte orașe, precum New Plymouth, Christchurch, Wellington și Hamilton.

Foto și video concert Six60 la Waitangi:

View this post on Instagram

A post shared by SIX60 (@six60)

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmăreşte documentarul lansat de Rage Against the Machine, "Killing In Thy Name" - VIDEO

Rage Against the Machine este una dintre trupele care au definit revolta anti sistem şi este un reper în integritatea...

Închide