Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noua Zeelandă a găzduit cel mai mare concert de la debutul pandemiei de coronavirus

Peste 14.000 de oameni au participat la concertul trupei Six60, ce a avut loc pe un stadion din stațiunea Paihia. A fost primul eveniment dintr-o serie de șase concerte pe care trupa le va susține în viitorul apropiat. Detalii și poze în articol.

Publicat

pe

Public concert
Public concert │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Noua Zeelandă s-a remarcat la nivel mondial prin reușita în lupta cu SARS-CoV-2. La izbucnirea pandemiei, țara și-a închis granițele și a implementat o serie de măsuri stricte. Numărul îmbolnăvirilor și deceselor a fost foarte mic în comparație cu alte națiuni. Succesul în combaterea pandemiei s-a observat și la nivelul industriei muzicii live.

Publicul s-a putut bucura de evenimente live ca festivalul Rhythm & Vines and Rhythm & Alps, ce a avut loc în perioada 29-31 decembrie 2020 sau concertul trupei Six60, desfășurat pe 16 ianuarie 2021. Acesta din urmă a fost găzduit de stadionul Waitangi Sports Grounds și a numărat aproximativ 14.000 de participanți. Evenimentul a fost promovat ca fiind cel mai mare concert al unei trupe de la începutul pandemiei.

Concerte vor continua să se întâmple, un astfel de show urmând să aibă loc pe 23 ianuarie în Hastings. Pe scenă va urca tot Six60, care mai promite concerte și în alte orașe, precum New Plymouth, Christchurch, Wellington și Hamilton.

Foto și video concert Six60 la Waitangi:

Trending