Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie

Miley Cyrus le-a cântat fanilor din interiorul unui dormitor miniatural - VIDEO

Scurtul recital susținut de Miley Cyrus a făcut parte din seria Tiny Desk (Home) Concert. Te invităm să-i urmărești interpretarea.
Miley Cyrus - Tiny Desk (Home) Concert

Miley Cyrus - Tiny Desk (Home) Concert │ FOTO: captură YouTube / NPR Music

Capacitatea creativă a cântăreței de 28 de ani s-a reflectat în decorul momentului muzical. Dacă alți muzicieni invitați la seria Tiny Desk (Home) Concert au ales să cânte din studiouri, săli special amenajate pentru concerte sau chiar de acasă, Miley Cyrus s-a remarcat printr-o alegere specială. Artista și-a creat un dormitor miniatural, ce trimite cu gândul la o cameră dintr-o casă de păpuși.

Dormitorul, decorat parcă pentru o adolescentă, este colorat în nuanțe de roz și mov. Pe pereții camerei se pot observa desene și postere, iar în fundal se întrezărește o chitară. Îmbrăcată cu o serie de articole animal-print, Miley și-a desfășurat marea parte a recitalului stând pe pat. La finalul concertului, camera de filmat a dezvăluit trupa lui Miley, acompaniind-o din jurul decorului miniatural.

Din lineup-ul recitalului au făcut parte "Fade into You", cover după Mazzy Star, dar și piesele proprii "Golden G-String" și "Prisoner". Cele din urmă sunt extrase de pe cel mai recent album al cântăreței, "Plastic Hearts". Discul a fost lansat pe 27 noiembrie și este infuzat de influenţe old school. Pe lângă un sound inspirat de Metallica și Britney Spears, Miley a adăugat pe acest material un sample de voce a lui Stevie Nicks, dar şi coveruri live ale pieselor Blondie "Heart Of Glass" şi "Zombie" de la The Cranberries.

VIDEO: Miley Cyrus: Tiny Desk (Home) Concert

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Schema de ajutor de stat pentru sectorul cultural stârnește nemulțumirile artiștilor, "cele 15 runde de negocieri au fost aruncate la gunoi de Ministerul Culturii"

Reprezentanții sectorului cultural și-au exprimat nemulțumirea față de schema de ajutor de stat recent publicată de Ministerul Culturii. Negocierile din...

Închide