Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Jumătatea feminină a juriului X Factor petrece la soare; Loredana și Delia se bucură de exotismul Mexicului

Perioada vacanțelor nu s-a încheiat pentru Delia și Loredana. Cele două artiste au vizitat un loc spectaculos, ce se află pe lista oricărui pasionat de călătorii - Mexic. Găsești detalii și poze în articol.
Delia / Loredana

Delia / Loredana │ FOTO: captură YouTube

Pasionate de vizitarea cât mai multor locuri exotice, Loredana și Delia nu uită să își încânte fanii cu fotografii din vacanțe. Cea mai recentă escapadă a celor două se desfășoară în Mexic, chiar acum, în primele zile ale noului an.

Peisaje care-ți taie răsuflarea, imagini care concentrează atmosfera și cultura specifice acelor meleaguri, dar și poze sexy sunt doar câteva dintre postările cu care Delia și Loredana și-au ținut la curent urmăritorii. Loredana a ales să meargă în Tulum, o localitate situată în Peninsula Yucatan, renumită pentru ruinele mayașe. Aici, artista s-a bucurat de soare, plajă, vegetație și i-a bucurat la rândul său pe fani cu ipostazele senzuale în costum de baie.

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Delia, pe de altă parte, s-a aventurat în diverse activități. Artista este cunoscută pentru pasiunea de a vizita locuri deosebite, de a "gusta" din culturi diferite de a noastră și de a împărtăși aceste experiențe cu fanii săi. Cântăreața a vizitat și ea Peninsula Yucatan, bifând atracții turistice precum cenotul Ik Kil, Chichén Itzá, un uriaș sit arheologic pre-columbian construit de civilizația Maya și ruinele Ek Balam.

Delia a postat numeroase fotografii cu locurile mai sus menționate. Singurele poze în care apare și ea sunt de la ruinele mayașe, unde observăm o schimbare de look - un păr verde neon ce se potrivește de minune cu peisajele mexicane.

În ceea ce privește domeniul artistic în care activează, Delia și Loredana au ocupat un loc la masa juriului din cadrul celui de-al nouălea sezon X Factor. Emisiunea s-a numărat printre puținele activități muzicale ale acestui an.

Citește mai multe despre Delia MatacheLoredana Groza
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE