Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Lady Gaga va cânta imnul Statelor Unite ale Americii la ceremonia de învestire a noului președinte

Lady Gaga va cânta imnul național în timpul inaugurării prezidențiale a lui Joe Biden de săptămâna viitoare. Nu este singura celebritate invitată. Găsești mai multe detalii în articol.
Lady Gaga cântând live imnul Americii

Lady Gaga cântând live imnul Americii

Președintele ales va fi pus în funcție miercuri, 20 ianuarie, în cadrul unei ceremonii la Capitoliul național din Washington D.C. Alături de Joe Biden va fi și noul vicepreședintele ales, Kamala Harris. Comitetul Prezidențial de Inaugurare a confirmat ieri, 14 ianuarie, că Lady Gaga va interpreta "The Star Spangled Banner" în timpul ceremoniei, iar Jennifer Lopez va susţine un recital separat la acelaşi eveniment.

"Suntem încântați să anunțăm un minunat grup de participanți la cea de-a 59-a Ceremonie de învestire. Ei reprezintă o imagine clară a marii diversități a națiunii noastre și vor contribui la celebrarea tradițiilor inaugurării prezidențiale, în timp ce președintele ales Biden și vicepreședintele Harris depun jurământul în funcție", a declarat Tony Allen, CEO al Comitetului Prezidențial de Inaugurare.

Atât Jennifer Lopez, cât și Lady Gaga l-au susţinut pe Joe Biden în campania prezidenţială, cea din urmă chiar apărând alături de Biden la un miting electoral în Pennsylvania cu o zi înainte de alegerile prezidenţiale.

Printre alți participanți se numără Amanda Gorman, prima laureată a National Youth Poet, Andrea Hall, președintele Asociației Internaționale a Pompierilor 3920 din Fulton, Georgia, care va rosti jurământul de loialitate, părintele Leo J. O’Donovan, care va face invocarea și dr. Silvester Beaman, pastor al Bisericii Episcopale Metodiste Africane Bethel, care va da binecuvântarea.

Ceremonia de învestire va fi acompaniată de un program televizat intitulat "Celebrating America". Show este găzduit de Tom Hanks și are o serie de invitați speciali precum Jon Bon Jovi, Justin Timberlake, Demi Lovato și Ant Clemons.

Citește mai multe despre Jennifer LopezLady Gaga
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sălile de concerte și teatrele nu sunt surse principale de infectare cu COVID-19, arată un nou studiu german

Un nou studiu științific, ce a fost efectuat în Germania în luna noiembrie a anului trecut, arată că nu există...

Închide