Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Jennifer Lopez, din nou în videoclipul "Love Don't Cost a Thing", la 20 de ani de la lansare - VIDEO

Jennifer Lopez a sărbătorit împlinirea a 20 de ani de la apariția albumului "J.Lo" filmând încă o dată câteva scene memorabile din videoclipul piesei "Love Don't Cost a Thing". Cu acest prilej, artista le-a transmis și un mesaj de mulțumire fanilor care i-au fost alături în toți acești ani.

Publicat

pe

Jennifer Lopez - Celebrating 20 Years of J.Lo
Jennifer Lopez - Celebrating 20 Years of J.Lo │ FOTO: Captură YouTube

"J.Lo", cel de-al doilea album de studio lansat de Jennifer Lopez, a împlinit de curând 20 de ani de la apariția sa pe piață. Vândut în peste 8 milioane de copii la nivel internațional, materialul rămâne LP-ul cu cel mai mare succes comercial din întrega discografie a artistei. Pe acest album se regăsesc piese populare ca "Play", "Ain't It Funny" și "I'm Real", precum și hitul "Love Don't Cost a Thing", plasat pe prima poziție în topul single-urilor din UK.

Jennifer Lopez: "Vă mulțumesc mult pentru afecțiunea pe care mi-ați oferit-o în ultimii 20 de ani! Vă iubesc atât de mult !"

Momentul aniversar a fost marcat de Jennifer printr-un mesaj îndoioșător adresat fanilor.

"În vreme ce reflectez asupra faptului că e aniversarea a 20 de ani de la lansarea albumului "J.Lo", voiam să vă spun tuturor că vă mulțumesc pentru faptul că sunteți alături de mine, că mă iubiți și mă susțineți în momentele bune, dar și în cele mai puțin bune. Vă mulțumesc mult pentru afecțiunea pe care mi-ați oferit-o în ultimii 20 de ani!! Vă iubesc atât de mult !!", le-a transmis Jennifer Lopez celor care o apreciază.

Artista a filmat din nou, cu acest prilej, câteva fragmente din videoclipul piesei "Love Don't Cost a Thing". Ca și în clipul original, Jennifer renunță la lucrurile materiale pentru a ne arăta că iubirea nu poate fi astfel cumpărată. Mai jos aveți și videoclipul original, spre comparație.

În urmă cu câteva zile, Jennifer Lopez a cântat la învestirea celui de-al 46-lea președinte al Statelor Unite, Joe Biden. Artista a interpetat un medley, intercalând fragmente din două piese cu încărcătură patriotică: "America the Beautiful" și o versiune mai caldă a piesei folk de protest "This Land Is Your Land", a lui Woody Guthrie.

Jennifer Lopez a folosit prilejul învestirii lui Joe Biden pentru a transmite un mesaj de unitate. Spre finalul prestației sale, artista a rostit o frază cheie din Pledge of Allegiance, alegând să spună aceste cuvinte în limba spaniolă, tocmai pentru a sublinia mesajul său.

Comentează

Muzică și film

Jennifer Lopez se luptă cu inteligența artificială în "Atlas" - TEASER

Jennifer Lopez este protagonista din "Atlas", un film ce va apărea pe Netflix pe 24 mai. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești teaserul video.

Publicat

pe

Jennifer Lopez în "Atlas"
Jennifer Lopez în "Atlas" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Filmul o are în prim plan pe Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), un analist guvernamental cu o profundă neîncredere în inteligența artificială. Este trimisă într-o misiune de a captura un robot renegat cu care împărtășește un trecut misterios. Când planurile dau greșit, ea rămâne blocată în ceea ce pare a fi o lume îndepărtată. Acolo, Altlas învață că singura modalitate de a salva umanitatea de inteligența artificială este să ai încredere în ea.

În teaserul video sunt prezentați roboți care trăiesc alături de oameni, iar unii dintre ei au început să declanșeze violență împotriva umanității. Filmul este regizat de Brad Peyton pe baza unui scenariu scris de Leo Sardarian și Aron Eli Coleite. Distribuția este completată de Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla și Mark Strong.

Jennifer Lopez a produs pelicula prin compania sa, Nuyorican Productions. Ea a colaborat în trecut cu Netflix la thrillerul "The Mother", lansat anul trecut, și la documentarul muzical "Halftime" din 2022. Artista a lansat recent "This Is Me… Now", un scurtmetraj lansat în tandem cu albumul muzical cu același nume.

TEASER "Atlas":

Citește în continuare

Muzică și film

Jennifer Lopez își arată vulnerabilitatea în "This Is Me...Now: A Love Story" - TRAILER

Jennifer Lopez a lansat trailerul filmului "This Is Me… Now: A Love Story", care va veni în tandem cu mult așteptatul său album de studio. Pelicula va fi disponibilă pe Amazon Prime Video. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "This Is Me...Now: A Love Story"
Trailer "This Is Me...Now: A Love Story" │ FOTO: captură YouTube / Jennifer Lopez

"This Is Me...Now: A Love Story" este un scurtmetraj de 65 de minute, regizat de Dave Meyers, câștigător a două Premii Grammy. Proiectul va fi difuzat pe 16 februarie pe Amazon Prime Video, în aceeași zi cu lansarea albumului muzical "This Is Me...Now".

Scenariul scurtmetrajului a fost scris de Jennifer Lopez, Matt Walton, Dave Meyers și Chris Shafer, prezentând călătoria artistei către găsirea iubirii ideale. "This Is Me...Now: A Love Story" este descris ca fiind o odisee muzicală cinematografică, cufundată în povești și mitologie, umor și vindecare.

Povestea filmului este completată de costume fantastice, coregrafii uluitoare și apariții ale unor vedete una și una. Jennifer Lopez poartă spectatorii într-o călătorie interioară, marcată de numeroase provocări, totul pentru a ajunge la finalul fericit de basm.

Trailerul o prezintă pe artista de 54 de ani deschizându-și sufletul și declarându-se o "romantică incurabilă". Ar face orice pentru dragoste. Nici relațiile eșuate, nici prietenii care sugerează că ar fi dependentă de sex nu o pot împiedica din a-și găsi fericirea.

"De câte ori cineva mă întreba ce vreau să fiu când o să fiu mare, răspunsul a fost mereu <<îndrăgostită>>", spune J. Lo în trailer.

Distribuția scurtmetrajului "This Is Me...Now: A Love Story" este completată de Ben Affleck, Fat Joe, Trevor Noah, Kim Petras, Post Malone, Keke Palmer, Sofia Vergara, Jenifer Lewis, Jay Shetty, Neil deGrasse Tyson, Sadhguru, Tony Bellissimo, Derek Hough, Trevor Jackson, Paul Raci, Bella Gagliano, Brandon Delsid, Ashley Versher, Malcolm Kelner, Alix Angelis, Danielle Larracuente și Matthew Law.

TRAILER "This Is Me...Now: A Love Story"

Citește în continuare

Lifestyle

Jennifer Lopez a lansat colecția de lenjerie intimă "This Is Me...Now" - FOTO

Jennifer Lopez a colaborat cu Intimissimi pentru lansarea unei colecții inspirate de viitorul său album, "This Is Me...Now". Piesele de lenjerie intimă sunt disponibile exclusiv online și în magazinele selectate până pe 22 octombrie.

Publicat

pe

Jennifer Lopez, Rauw Alejandro - Cambia el Paso
Jennifer Lopez, Rauw Alejandro - Cambia el Paso │ FOTO: Captură YouTube

Artista de 54 de ani este protagonista unei noi campanii Intimissimi. Jennifer Lopez, care a fost numită ambasador global al brandului de lenjerie intimă în luna martie a anului trecut, prezintă o varietate de articole, totul într-un cadru intim de budoir.

Lopez a fost implicată în procesul de design, urmărind ca fiecare sutien, chilot sau portjartieră să întruchipeze transformarea și dezvoltarea personală prin care a trecut, precum și să celebreze feminitatea și exprimarea de sine. În plus, fiecare stil este versatil și poate fi personalizat cu ușurință.

Piesele de lenjerie intimă sunt prezentate printr-o serie de fotografii fermecătoare. Câteva imagini o arată pe Jennifer Lopez stând elegant pe o canapea de catifea, purtând un halat în nuanțe de șampanie, sutien decupat din dantelă și un portjartier cu ștrasuri.

"This Is Me...Now" promite să ofere un aspect de lux pentru fiecare femeie, grație detaliilor din din dantelă și a designului senzual. Colecția este formată din sutiene, chiloți, body-uri, portjartiere, topuri, pantaloni sau neglijeuri, iar prețuri variază între 94,90 și 1089 lei.

În ceea ce privește albumul muzical care a inspirat gama de lenjerie Intimissimi, acesta ar fi cel de-al nouălea disc din cariera artistei. Materialul este programat să fie lansat în 2024, fiind o continuare a celui de-al treilea album de studio al lui Lopez , "This Is Me... Then".

Citește în continuare

Trending