Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea"

Jennifer Lopez este admirată de milioane de fani din întreaga lume, mulți considerând-o un etalon al frumuseții naturale, neștirbite de înaintarea în vârstă. Cu o linie de produse cosmetice proaspăt lansată, artista este foarte atentă la zvonurile și comentariile din online, așa încât i-a răspuns personal unui fan care a sugerat că ar fi apelat și la intervenții chirurgicale pentru a arăta atât de bine.
Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”

Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely” │ FOTO: Captură YouTube

Aflată în plină campanie de promovare a produselor sale de îngrijire a pielii din gama "JLo Beauty", artista a publicat recent pe Instagram un clip în care ne arată efectele uimitoare ale măștii cosmetice branduite de ea (That Limitless Glow Multitasking Mask). Jennifer ne arată cât de luminos și curat este tenul după înlăturarea acestei măști, glumind că ar trebui să o vândă cu 10.000 de dolari, și nu cu 48.

"Sincer vă spun: nu pot să văd o linie de pe fața mea. Simt că a înlăturat 10 ani de pe fața mea", spune J.Lo cu încântare.

Comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară. Un fan al artistei a replicat imediat că aceste produse cosmetice pe care ea le promovează nu pot face minuni la 51 de ani, oricât de norocos ai fi din punct de vedere al moștenirii genetice. Acesta a observat că mușchii faciali ai artistei sunt prea rigizi atunci când vorbește, concluzionând că a apelat la Botox.

"Aș putea să menționez, totuși, că sprâncenele și fruntea nu se mișcă deloc atunci când vorbești?...Ai apelat cu siguranță la Botox. Și nu de puține ori. Dar e ok. Remarcam doar", a scris unul dintre urmăritorii ei.

Clipul cu Jennifer Lopez care a stârnit zvonul că ar fi apelat la Botox

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

J. Lo a clarificat imediat că această presupunere este falsă, din răspunsul ei reieșind că a fost afectată de această critică.

"LOL, așa arată fața mea!!!...Am mai spus-o de 500 de milioane de ori...Nu am apelat la Botox și nu mi-am injectat nimic altceva!! Achiziționează produsele JLO BEAUTY și simte-te frumoasă în propria ta piele.

Și uite încă un secret JLO Beauty: încearcă să-ți petreci timpul fiind mai pozitivă, mai bună și mai drăguță cu cei din jur, nu le mai găsi defecte celorlalți, asta te va ajuta, de asemenea, să te menții tânără și frumoasă!!! Îți trimit multă iubire", a replicat Jennifer.

În paralel cu antreprenoriatul, Jennifer merge înainte și cu segmentul muzical al carierei sale. Recent, artista a lansat videoclipul piesei "In The Morning", în care apare foarte sumar îmbrăcată. Artista ne amintește prin intermediul acestei melodii că iubirea de sine este esențială în orice relație.

Citește mai multe despre Jennifer Lopez
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie

Serialul de succes ajunge ușor-ușor la linia de sosire. "Peaky Blinders" se va încheia cu cel de-al șaselea sezon care,...

Închide