Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Jason Momoa vrea ca Robert Trujillo (Metallica) să-l învețe să cânte la bas

Jason Momoa este un fan declarat al trupei Metallica, dar și un prieten apropiat al basistului Robert Trujillo. Într-un interviu acordat recent, actorul cunoscut pentru rolul lui Khal Drogo din "Game of Thrones" a mărturisit că și-ar dori să primească lecții la bas de la Trujillo.
Jason Momoa

Jason Momoa │ FOTO: Captură YouTube

Jason Momoa se numără printre actorii care cochetează și cu muzica, fiind zărit în ultimii ani la diferite evenimente. Iubitul Khal Drogo / Aquaman știe să cânte și la chitară și la bas, dar nu s-ar supăra dacă ar primi câteva lecții și de la prietenul său, Robert Trujillo.

Jason Momoa: "Când sunt cu Robert simt că am ieșit amândoi din aceeași peșteră"

"Când o să mă învețe tipul ăsta să cânt la bas? E ca animalul meu spiritual, îl iubesc.

Când sunt cu Robert simt că am ieșit amândoi din aceeași peșteră. Suntem identici și îl ador pur și simplu, pe el și dar și pe familia sa, sunt extraordinari cu toții", a declarat Momoa într-un interviu pentru Bass Guitar Magazine.

Actorul a fost, deopotrivă, și fanul regretatului basist Cliff Burton, ce s-a stins din viață în 1986.

"Hai să vorbim despre Cliff! Prima piesă pe care îmi doresc să o învăț e "Anesthesia (Pulling Teeth)" (care conține un solo al lui Burton).

Datorită lui mi-am luat chitară Rickenbackers (celebru brand de chitare electrice, același pe care l-a avut și Cliff). Îl iubesc la nebunie pe Cliff. A fost extraordinar (...).

Sunt un vechi fan al trupei Metallica. Cred că ascult piesele "Ride The Lightning'" și "Kill 'Em All" în fiecare săptămâna, dacă nu chiar în fiecare zi", a povestit Momoa.

Pasiunea actorului pentru muzica rock și metal s-a manifestat și pe scenă. În urmă cu ceva timp a fost surprins la B.B. King's Blues Club din Nashville. Momoa a cântat la bas alături de prietenul său, Mike Hayes.

VIDEO: Jason Momoa cântând la bas

Citește mai multe despre MetallicaRobert Trujillo
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Documentarul "Colectiv" a fost desemnat cel mai bun film străin de către Societatea Națională a Criticilor de Film din SUA

Gala trofeelor acordate de Societatea Națională a Criticilor de Film din Statele Unite ale Americii a avut loc în noaptea...

Închide