Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Irina Rimes și Damian Drăghici au cântat piesa "Doina" la Măruță - VIDEO

Irina Rimes și Damian Drăghici au fost invitați în emisiunea lui Măruță pentru a interpreta o piesă din cadrul proiectului "România de 10". Cei doi au povestit cum s-au cunoscut și au interpretat live piesa "Doina".
Irina Rimes și Damian Drăghici la Măruță

Irina Rimes și Damian Drăghici la Măruță │ FOTO: Captură YouTube

"România de 10", ineditul proiect inițiat de Damian Drăghici, a fost prezentat în emisiunea lui Măruță. Artistul a povestit cum a ajuns să colaboreze cu Irina și cum au filmat videoclipul piesei "Doina", oferind mai multe detalii și despre "România de 10".

"Noi colaborăm de mai mult timp și lucrăm la mai multe piese. Anul ăsta lucrăm la un proiect care se numește "România de 10". Am diferiți artiști invitați, în mai multe locații, Nu numai artiști de pop, ci și actori, la unul l-am avut pe Bebe Cotimanis, la fiecare câte un artist diferit: un poet, un pictor. Și alegem o zonă geografică foarte emblematică. Cu Irina am ales să facem piesa asta în vară, a fost printre primele piese pe care le-am făcut împreună și-am zis s-o filmăm. Și-am filmat-o la vulcanul Racoș, la stejarul secular, e un loc unde sunt cei mai bătrâni stejari din România, la castelul Viscri", a povestit Damian Drăghici.

Întrebată de Măruță dacă nu a fost dată peste cap de exigența lui Damian Drăghici, Irina Rimes a mărturisit că nu i s-a părut că e exagerat cu nimic și că e este firesc să-ți dorești ca rezulatul muncii tale să fie unul bun.

"Știi cum l-am cunoscut pe Damian? L-am cunoscut în proces de muncă, făcând artă, făcând muzică, și el când zicea hai, parcă telepatic vorbea cu fiecare dintre instrumentiști și fiecare știa ce trebuie să cânte. <<Hai, acum cântați asta>>. Și el când zicea asta, toată lumea știa ce trebuie să cânte."

Măruță a vrut să știe și cum stă Irina la capitolul dragoste. Artista i-a răspuns scurt, evitând să dea detalii.

"Eu mereu stau bine cu dragostea", i-a spus Irina. 

Înainte de a interpreta piesa "Doina", Irina a detaliat cum a luat naștere acest duet.

"E o poezie veche de-a lui Vasile Alecsandri, pe care o cunoaște toată lumea. Melodia am făcut-o împreună cu Leo. Într-o zi i-am cântat piesa asta lui Damian și a zis: <<Heei, hai să facem piesa asta, că e foarte frumoasă>>."

Puteți urmări interpretarea live a Irinei și a lui Damin de la minutul 11.

VIDEO: Irina Rimes și Damian Drăghici la Măruță

Citește mai multe despre Damian DrăghiciIrina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Demi Lovato face destăinuiri intime într-un nou documentar

Artista în vârstă de 28 de ani va vorbi despre supradoza de droguri din 2018, într-o nouă serie documentară de...

Închide