Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare

Irina Rimes a dezvăluit că noul ei album se numește "Acasă", oferindu-le fanilor ei apropiați șansa de a asculta o piesă de pe acest disc în premieră.
Irina Rimes la The Artist Awards 2020

Irina Rimes la The Artist Awards 2020 │ FOTO: Captură YouTube

Așa cum anunța încă din luna noiembrie a anului trecut, Irina Rimes începe anul 2021 cu un nou album. Artista a dezvăluit într-o postare pe Instagram că viitorul ei material de studio se numește "Acasă" și că o primă piesă va fi lansată în curând. Pentru a-i recompensa pe fanii ei fideli, primii care vor avea ocazia de a-i asculta noua melodie vor fi cei care îi vor distribui ultima poză publicată.

"GIVEAWAY! Finally ! Uraaaa!

Dă like și share pe story-ul tău acestei poze și primește TOATĂ RECUNOȘTINȚA MEA și, ca Bonus, las linkul unei piese de pe albumul ACASĂ în BIO. Good Luck!", a scris Irina pe Instagram.

La finalul mesajului, pentru a adăuga puțin suspans, artista a completat cu un disclaimer: "multe dintre aceste texte reprezintă un pamflet și ar trebui tratat ca atare"E puțin probabil, însă, ca acest anunț să fie o glumă, mai ales că artista a mai vorbit despre lansarea unui nou album și în emisiunea lui Măruță, când indica o posibilă lansare a LP-ului în februarie.

"Nu (apare anul ăsta albumul). Dar ce e decembrie, ce e februarie", spunea Irina în luna noiembrie a anului trecut.

Irina Rimes dezvăluie titlul noului ei album

În 2020, Irina Rimes a lansat albumul "Pastila", în piesele căruia cochetează cu muzica trap, a înregistrat o colaborare cu Cris Cab și a avut un duet viral alături de Tudor Chirilă, pe scena de la Voce României - Reuniunea.

La începutul acestui an, artista le-a împărtășit fanilor ce a învățat ea în 2020, un an în care am fost nevoiți cu toții să ne adaptăm la un nou stil de viață.

Irina Rimes: "Am învățat că iubirea <<se întreține>> la fel ca mintea, corpul, casa"

"Am învățat că dacă pierzi o zi nefăcând nimic, nu e neapărat o zi pierdută, mi-am redescoperit balconul, am învățat o limba noua, am făcut sport ai am ținut dietă, am slăbit, m-am îngrășat, apoi iar am slăbit; mi-am redescoperit prietenii, mi-am redescoperit familia, am învățat ca iubirea “se întreține” la fel ca mintea, corpul, casa etc, am învățat că starea ta depinde de tine, tu alegi dacă vrei să fii trist sau fericit, iar dacă alegi sa fii fericit, lucrurile în jurul tău se vor reliefa în funcție de starea ta."

Citește mai multe despre Irina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rita Ora revine cu piesa "Flame", compusă de vocalistul Bastille și MNEK

Rita Ora revine în 2021 pe scena muzicală cu o piesă de impact, intitulată "Flame" și compusă pentru coloana sonoră...

Închide