Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Franciza "Harry Potter" ar putea fi continuată cu un serial difuzat de HBO Max

Universul magic al vrăjitorilor ar putea fi readus în prim plan cu o nouă producție marca Warner Bros. și difuzată de HBO Max. Este vorba de un serial live-action, ce se află în primele stadii de creație, spun surse. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Harry Potter și Piatra Filosofală
Harry Potter și Piatra Filosofală │ FOTO: Warner Bros.

Potrivit The Hollywood Reporter, directorii serviciului de streaming au avut ședințe de brainstorming cu potențiali scenariști pentru a discuta noi idei în ceea ce privește un serial despre lumea lui Harry Potter. Totuși, producția este încă departe de a deveni realitate. Până în acest moment, nu s-a stabilit cine vor fi scenariștii, actorii sau intriga serialului, ceea ce înseamnă că sunt încă în "etapele extrem de timpurii și nu s-a ajuns la vreo înțelegere".

Deoarece serialul live-action încă este în stadii preliminare, reprezentanții HBO Max și Warner Bros. ezită să anunțe oficial această veste. Cu toate acestea, extinderea universului Harry Potter rămâne o prioritate pentru HBO Max și Warner Bros. care, împreună cu scriitoarea J.K. Rowling, dețin drepturile de proprietate intelectuală.

Cele şapte cărţi "Harry Potter" sunt unele dintre cele mai populare din toate timpurile, cu vânzări de peste 500 de milioane de exemplare la nivel global. Au fost adaptate în opt filme, care au generat încasări de aproape 8 miliarde de dolari. Colecția "Harry Potter" este, de asemenea, printre cele mai valoroase ale studioului Warner Bros. Mai mult, seria de filme prequel "Fantastic Beasts" s-a poziționat și ea bine din punct de vedere financiar. În prezent, se lucrează la cea de-a treia parte a spin off-ului, programată de lansare în 2022.

Trending