Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie

Franciza "Harry Potter" ar putea fi continuată cu un serial difuzat de HBO Max

Universul magic al vrăjitorilor ar putea fi readus în prim plan cu o nouă producție marca Warner Bros. și difuzată de HBO Max. Este vorba de un serial live-action, ce se află în primele stadii de creație, spun surse. Mai multe detalii în articol.
Harry Potter și Piatra Filosofală

Harry Potter și Piatra Filosofală │ FOTO: Warner Bros.

Potrivit The Hollywood Reporter, directorii serviciului de streaming au avut ședințe de brainstorming cu potențiali scenariști pentru a discuta noi idei în ceea ce privește un serial despre lumea lui Harry Potter. Totuși, producția este încă departe de a deveni realitate. Până în acest moment, nu s-a stabilit cine vor fi scenariștii, actorii sau intriga serialului, ceea ce înseamnă că sunt încă în "etapele extrem de timpurii și nu s-a ajuns la vreo înțelegere".

Deoarece serialul live-action încă este în stadii preliminare, reprezentanții HBO Max și Warner Bros. ezită să anunțe oficial această veste. Cu toate acestea, extinderea universului Harry Potter rămâne o prioritate pentru HBO Max și Warner Bros. care, împreună cu scriitoarea J.K. Rowling, dețin drepturile de proprietate intelectuală.

Cele şapte cărţi "Harry Potter" sunt unele dintre cele mai populare din toate timpurile, cu vânzări de peste 500 de milioane de exemplare la nivel global. Au fost adaptate în opt filme, care au generat încasări de aproape 8 miliarde de dolari. Colecția "Harry Potter" este, de asemenea, printre cele mai valoroase ale studioului Warner Bros. Mai mult, seria de filme prequel "Fantastic Beasts" s-a poziționat și ea bine din punct de vedere financiar. În prezent, se lucrează la cea de-a treia parte a spin off-ului, programată de lansare în 2022.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Awake revine în 2021 cu Nomad Edition, varianta 2.0

Primul festival boutique din România, AWAKE, va reveni în 2021 sub forma unei serii de evenimente cu capacitate limitată, ce...

Închide