Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Gala Premiilor Grammy 2021 a fost reprogramată din cauza pandemiei de COVID-19

Gala Premiilor Grammy 2021 nu va mai avea loc în ianuarie, așa cum a fost anunțat inițial. O nouă dată a fost stabilită, amânarea fiind determinată de numărul alarmant de cazuri de COVID-19 din Los Angeles.

Publicat

pe

Fotografie oficiala Premiile Grammy 2021
Fotografie oficiala Premiile Grammy 2021 │ FOTO: Grammy.com www.grammy.com

Evoluția îngrijorătoare a pandemiei i-a determinat pe organizatorii galei Premiilor Grammy să amâne evenimentul programat pe 31 ianuarie. Chiar dacă show-ul din 2021 urma să se desfășoare într-un cadru restrâns, la care participau doar prezentatorii și artiștii programați să susțină recitaluri, s-a luat decizia ca gala Grammy să fie reprogramată pe 14 martie. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui mesaj publicat pe site-ul oficial al Academiei.

"Nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța celor din comunitatea noastră muzicală"

"După conversații în profunzime cu experți în domeniul sănătății, vă anunțăm, gazda noastră și artiști invitați la eveniment, că reprogramăm a 63-a ediție anuală a Premiilor Grammy, gala urmând să fie difuzată duminică, 14 martie 2021. Situația agravată a răspândirii COVID-19 în Los Angeles, cu serviciile spitalicești depășite, ATI-urile ajunse la capacitate maximă, precum și noile îndrumări primite din partea autorităților de stat și locale, toate acestea ne-au condus pe toți la concluzia că amânarea galei este decizia corectă pe care trebuie să o luăm.

Nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța celor din comunitatea noastră muzicală și a sutelor de oameni care lucrează neobosit la producția spectacolului.

Vrem să le mulțumim tuturor artiștilor talentați, personalului, furnizorilor noștri și, în special, nominalizaților din acest an pentru înțelegerea, răbdarea și dorința de a lucra cu noi în timp ce ne acomodăm cu aceste vremuri fără precedent", au transmis printr-o declarație comună CEO-ul Academiei, Harvey Mason JR., Vicepreședintele Executiv Jack Sussman, reprezentanți ai CBS și producătorul executiv al galei Grammy, Ben Winston.

Gala Grammy 2021 va avea loc, așadar, pe 14 martie. Evenimentul va fi transmis online și pe canalul CBS, artiștii nominalizați urmând să accepte premiile de la distanță.

La această ediție, Beyonce a primit cele mai multe nominalizări, fiind urmată de Taylor Swift și Dua Lipa. The Weeknd s-a numărat printre artiștii omiși anul acesta, în ciuda lansării unui album aclamat de fani și critici. Artistul și-a exprimat frustrarea fără ocolișuri, numindu-i "corupți" pe membrii Academiei.

Trending