Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Festivalul Glastonbury a fost anulat pentru a doua oară consecutiv din cauza pandemiei

Unul dintre cele mai mari festivaluri este nevoit să mai stea un an pe tușă, după ce și ediția de anul trecut a fost anulată. Citește declarația organizatorilor.
Public la concert pe Arena Națională (2019)

Public la concert pe Arena Națională (2019)

În primăvara anului trecut, Glastonbury fusese anulat în contextul incertitudinii provocate de coronavirus. Cea de-a 50 ediție a festivalului ar fi trebuit să aibă loc în perioada 24 - 28 iunie 2020, în lineup fiind confirmați artiști precum Taylor Swift, Kendrick Lamar, Paul McCartney și Diana Ross.

Din păcate, și ediția din 2021 se află sub semnul incertitudinii, iar organizatorii s-au văzut nevoiți să o anuleze. Pentru binele participanților și artiștilor ce ar fi urmat să urce pe scenă, Michael și Emily Eavis au transmis decizia printr-un comunicat de presă:

"Cu mare regret, trebuie să anunțăm că Festivalul Glastonbury nu va mai avea loc și că și acest an va fi unul pierdut pentru noi.

În ciuda eforturilor noastre supraomenești, a devenit clar că pur și simplu nu vom reuși să facem ca festivalul să aibă loc anul acesta. Ne pare rău că vă dezamăgim pe toți.

Ca și anul trecut, am dori să le oferim tuturor celor care au cumpărat un bilet în octombrie 2019 posibilitatea de a-și păstra depozitul de 50 de lire până anul viitor și de a garanta astfel posibilitatea de a cumpăra un bilet pentru Glastonbury 2022. Suntem foarte recunoscători pentru încrederea acordată de cei care care și-au păstrat biletele și suntem foarte încrezători că putem organiza ceva cu adevărat special în 2022!

Vă mulțumim pentru sprijinul incredibil! Continuăm și așteptăm cu nerăbdare momente mai bune".

Decizia de a renunța la eveniment ar putea fi primită cu încordare de toată industria muzicii live, care speră să se revină pe făgașul normal în 2021, în ciuda stării încă periculoase a pandemiei.

În lineup-ul Glastonbury 2020 fuseseră confirmați artiști precum Taylor Swift, Kendrick Lamar, Paul McCartney, Diana Ross, Camila Cabello, Lana Del Rey, London Grammar, Pet Shop Boys, Dua Lipa, Editors, Skunk Anansie, Sinead O’Connor și Fatboy Slim. Organizatorii ar fi încercat să reconfirme muzicienii și pentru ediția din acest an.

Glastonbury - unul dintre cele mai apreciat evenimente muzicale din lume - a găzduit numeroși artiști celebri de la prima sa ediție din 1970. Dintre aceștia îi amintin pe David Bowie, Rolling Stones, Oasis, U2 sau Beyoncé. Evenimentul se desfășoară la ferma Somerset a familiei Eavis, din sud-vestul Angliei.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rolling Stones vor lansa propriul brand de ciocolată

The Rolling Stones vor să-și îndulcească la propriu fanii. Membrii trupei încep anul în forță cu o lansare surprinzătoare. Găsești...

Închide