Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Billie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Billie Eillish lansează alături de Rosalia piesa "Lo Vas a Olvidar", înregistrată pentru coloana sonoră a serialului "Euphoria", de pe HBO. Melodia și videoclipul aferent apar pe 21 ianuarie.
Billie Eillish / Rosalia

Billie Eillish / Rosalia │ FOTO: Captură YouTube

"Lo Vas a Olvidar", în traducere "O vei uita", a fost scrisă și înregistrată pentru serialul "Euphoria", mai exact pentru episodul bonus "F*ck Anyone Who’s Not a Sea Blob". Câteva secunde din această piesă pot fi ascultate pe fundalul trailer-ului recent lansat pentru acest episod special.

Billie Eilish lucrează de multă vreme împreună cu Rosalia la piesa "Lo Vas a Olvidar", prima lor sesiune de înregistrări având loc în martie 2019. Aceasta este prima lor colaborare.

TRAILER: "F*ck Anyone Who’s Not a Sea Blob"

Artista spaniolă de flamenco pop și latino R&B Rosalia a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Billie Eillish, declarând la începutul primelor înregistrări împreună că a fost impresionată de personalitatea și carisma ei.

"Billie este o artistă cu o puternică determinare, care știe exact cine este și ce-și dorește, care-și pune tot sufletul în ceea ce cântă.

Am fost în studio cu o mulțime de persoane, dar nimeni nu m-a impresionat așa cum a făcut-o ea. Are extrem de multă carismă și pasiune atunci când cântă", spunea Rosalia în 2019.

Un fragment din videoclipul piesei "Lo Vas a Olvidar" a fost deja dezvăluit de Billie pe pagina sa de Instagram, împreună cu un mesaj ce anunță că vizualul apare joi, pe 21 ianuarie, la 9 am PT, respectiv ora 19:00 în România.

"Lansarea pe care o așteptați cu toții: "Lo Vas a Olvidar" cu Rosalia", le-a scris Billie celor peste 74 de milioane de urmăritori.

VIDEO: Billie Eilish dezvăluie un fragment din clipul "Lo Vas a Olvidar"

Serialul "Euphoria" a primit anul trecut trei premii Emmy, Zendaya devenind cea mai tânără actriță care a câștigat în categoria "Outstanding Lead Actress in a Drama Series".

Episodul bonus "F*ck Anyone Who’s Not a Sea Blob" va avea premiera pe HBO pe 24 ianuarie, urmând să apară cu două zile mai devreme pe HBO Max.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Drake este primul cântăreț care a depășit pragul de 50 de miliarde de stream-uri pe Spotify

Rapperul în vârstă de 34 de ani este unul dintre cei mai populari artiști ai serviciului de streaming, doar piesa...

Închide