Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Beyonce a primit milioane de like-uri la o poză cu mama sa - FOTO

Beyonce a marcat ziua de naștere a mamei sale publicând pe Instagram o poză cu Tina Knowles din tinerețe. Reacțiile fanilor au fost copleșitoare, fotografia primind aproape 3 milioane de like-uri.

Publicat

pe

Beyonce
Beyonce │ FOTO: Captură YouTube

Beyonce i-a transmis mamei sale o urare emoționantă cu ocazia zilei sale de naștere. Ceea ce a atras atenția în mod deosebit a fost, însă, fotografia ce a însoțit urarea artistei. În poza publicată pe Instagram de Beyonce, Tina Knowles este extrem de cochetă și elegantă, fanii identificând imediat asemănări izbitoare între artistă și mama sa. Fotografia este din perioada tinereții Tinei Knowles, în prezent ea având 67 de ani.

"La mulți ani iubitei mele mame! Tu ești Regina mea, inima mea, puterea mea, coloana mea vertebrală. Tu ești inspirația mea. Sper să ai parte de tot ceea ce sufletul tău își dorește. Mamă, te iubesc mult, mult de tot!", i-a transmis artista mamei sale.

Tina Knowles este o cunoscută femeie de afaceri și fashion designer. A fost căsătorită până în 2011 cu Mathew Knowles, tatăl lui Beyonce și, totodată, fostul ei manager.

Fotografia cu Tina Knowles publicată de Beyonce

Chiar dacă 2020 a fost un an dificil pentru întreaga industrie muzicală, Beyonce s-a menținut ocupată. În iunie a lansat piesa manifest "Black Parade", marcând astfel sărbătoarea eliberării din sclavie a persoanelor de culoare. A lansat apoi albumul vizual "Black Is King" și videoclipul piesei "Brown Skin Girl", o piesă despre frumusețea femeilor de culoare. În clip apar apar nume celebre ca Naomi Campbell, actrița Lupita Nyong'o, Kelly Rowland, fosta colega de trupă din Destiny's Child, precum și fiica lui Beyonce, Blue Ivy.

În luna noiembrie, Beyonce a fost încă o dată apreciată de Academie, primind cele mai multe nominalizări la Premiile Grammy 2021. Ea este, de altfel, artista cu cele mai multe nominalizări la Grammy din istorie. Nici la capitolul trofee nu stă rău, în portofoliul ei având deja 24 de premii Grammy și 24 de premii MTV VMA. De asemenea, revista Forbes a declarat-o cea mai puternică femeie din industria divertismentului, plasând-o în topul listelor din 2015 și 2017.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending