Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2020 și-a ales semifinaliștii; află cine sunt aceștia - VIDEO

Pe 10 decembrie a avut loc prima rundă a Duelurilor de la X Factor, în urma căreia am aflat cine sunt semifinaliștii celui de-al nouălea sezon al emisiunii. Află despre cine este vorba.

Publicat

pe

Semifinaliști X Factor 2020
Semifinaliști X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Ștefan, Loredana, Delia și Florin Ristei au ajuns în etapa Duelurilor cu trei concurenți/grupuri de căciulă. În prima rundă a Duelurilor, concurenții din fiecare grupă s-au duelat, iar mentorului lor i-a revenit sarcina de a alege un concurent care părăsește competiția. Astfel, concurenții rămași au devenit semifinaliștii sezonului nouă al show-ului. În cea de-a doua rundă a show-ului, cei doi concurenți din fiecare echipă vor recurge din nou la "lupte vocale", câștigătorul urmând să ocupe poziția de finalist și să se apropie de marele trofeu.

Semifinaliștii Loredanei la X Factor 2020:

Loredana a antrenat băieții sub 24 de ani și a ajuns în etapa Duelurilor cu Iulian SeleaAdrian Petrache și Eden Loren. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile Loredanei.

Cei trei concurenți nu au dezamăgit și au creat momente spectaculoase. Jurații au avut cuvinte de laudă la adresa prestațiilor, dar și sfaturi și sugestii. Iulian Selea a cântat piesa lui Harry Styles, "Falling", demonstrându-și încă o dată calitățile vocale, Adrian Petrache a cântat piesa "Puteri asupra mea" și i-a cucerit pe jurați cu jovialitatea sa și Eden Loren a interpretat celebra piesă "My Way", însă a făcut-o în trei limbi: engleză, italiană și română.

După cele trei momente, Loredana a decis ca Iulian Selea și Adrian Petrache să meargă mai departe.

VIDEO: Iulian Selea la Duelurile X Factor 2020:

VIDEO: Adrian Petrache la Duelurile X Factor 2020:

Semifinalistele lui Ștefan Bănică la X Factor 2020:

Ștefan Bănică le-a luat sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Muzicianul a intrat în etapa Duelurilor cu Andrada PrecupIoana Ardelean și Alexandra Sîrghi. Potrivit regulamentului, una dintre ele a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile lui Ștefan.

Tinerele i-au cucerit pe jurați cu vocile calde, frumusețea și emoția transmisă. Ioana Ardelean a interpretat piesa "Runnin",  Alexandra a cântat piesa "Good Woman" și Andrada a ales să cânte piesa "All of Me".

După cele trei momente, Ștefan a decis ca Alexandra Sîrghi și Andrada Precup să meargă mai departe.

VIDEO: Alexandra Sîrghi la Duelurile X Factor 2020:

VIDEO: Andrada Precup la Duelurile X Factor 2020:

Semifinaliștii lui Florin Ristei la X Factor 2020:

Florin Ristei este liderul grupurilor și a ajuns în etapa Duelurilor cu Tiny Tigers, Diana și Ioana Conta și Super 4. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile lui Florin.

Cele trei grupuri au adus pe scena de la X Factor 2020 un adevărat spectacol. Tiny Tigers este o trupă formată din patru tinere furate de Florin Ristei de pe lista de așteptare a lui Ștefan Bănică: Karina Ștefan (15 ani), Alexandra Căpitănescu (17 ani), Bianca Ionescu (17 ani) și Carla Ioniță (14 ani). În etapa Duelurilor, tinerele concurente au interpretat piesa "Salute", și au umplut scena de energie și dans. Surorile Ioana și Diana Conta au interpretat melodia "Lay Me Down", iar Super 4 au impresionat cu o compoziție proprie.

După cele trei momente, Florin a decis ca Tiny Tigers și Super 4 să meargă mai departe.

VIDEO: Tiny Tigers la Duelurile X Factor 2020:

VIDEO: Super 4 la Duelurile X Factor 2020:

Semifinalistele Deliei la X Factor 2020:

Delia a fost mentorul concurenților cu vârsta de peste 24 de ani (femei și bărbați). Artista a ajuns în etapa Duelurilor cu Alina Dincă, Kelon Rae și Sonia Mosca. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile Deliei.

Emoție, dans sau forță au fost câteva dintre elemente cu care s-au remarcat concurenții din echipa Deliei. Alina Dincă  a ales să interpreteze piesa "Omule, deschide ochii", Kelon Rae a ales să creeze un moment pe melodia "When You Believe" și Sonia Mosca a impresionat cu melodia "Think".

După cele trei momente, Delia a decis ca Alina Dincă și Sonia Mosca să meargă mai departe.

VIDEO: Alina Dincă la Duelurile X Factor 2020:

VIDEO: Sonia Mosca la Duelurile X Factor 2020:

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Nicoleta Luciu completează juriul iUmor, într-o nouă ediție a emisiunii

Seria juraţilor-surpriză ai celui de-al treisprezecelea sezon iUmor continuă duminica aceasta cu Nicoleta Luciu. Apariția ei pe scena emisiunii de umor i-a surprins pe toți, mai ales că este prima după o lungă perioadă de timp în care aceasta a preferat să îşi dedice timpul familiei. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Nicoleta Luciu la iUmor
Nicoleta Luciu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Deși familiarizată cu camerele de filmat şi luminile reflectoarelor, emoțiile au copleșit-o pe Nicoleta Luciu la scurt timp după ce a păşit în platoul emisiunii iUmor. "Ce emoții am!", a exclamat vedeta, iar Delia a încurajat-o. Ulterior, jurata a mărturisit:

"Pe Nicoleta Luciu n-a mai văzut-o nimeni de o grămadă de ani și m-am bucurat să văd că este la fel de frumoasă. Arată superb!".

Întrebată despre absența de pe micile ecrane și de la evenimentele mondene, Nicoleta a spus că cei patru copii au fost prioritari. Costel a declarat:

"Patru copii – nu prea mai ai timp să faci chestii. Și… înseamnă că și-a dorit mai mult să fie mamă de cât să fie în centrul atenției, în lumina reflectoarelor".

Nicoleta Luciu a dezvăluit în cadrul interviului că urmărește show-ul de umor și că de multe ori și-a dorit să fie și ea la masa juraților.

"Mie-mi place iUmor și mi-am dorit și eu să fiu o dată în juriu. Nu știu cui i-a venit ideea asta genială de a aduce un invitat în juriu!"

Tot duminică, telespectatorii îl vor putea urmări pe Cristi Manolescu, invitat special al celui mai nou nou episod iUmor. Cu un moment savuros de stand-up, Cristi a stârnit hohote de râs atât în rândul juraţilor, cât şi al publicului.

Episodul 11 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umorVlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Teo se alătură juriului iUmor și face o alianță cu Cheloo

Teo a acceptat invitația de a sta pe scaunul juratului-surpriză de la iUmor, după ce și-a amintit unul dintre sfaturile primite de la Costel - acela de a-și depăși limitele încercând lucruri noi. Citește mai multe detalii în articol

Publicat

pe

Teo la iUmor 2022
Teo la iUmor 2022 │ FOTO: Antena 1

Experiența de a juriza alături de Delia, Costel și Cheloo a început cu o alianță pe care Teo  a făcut-o cu exigentul rapper. Dialogul lor savuros, momentele concurenților din episodul 10 iUmor, însă, și roast-urile de care a avut parte Teo, telespectatorii le pot vedea duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

La scurt timp după ce Teo a pășit pe scena emisiunii de umor, prezentatorii au remarcat: "Se pare că există o hibridizare a juriului de aici, de la iUmor, cu Stand-Up Revolution", a declarat Șerban Copoț, iar Dan Badea a subliniat: "Suntem într-o eră hibridă".

Teo a mărturisit despre prezența lui în show alături de Delia, Costel și Cheloo:

"N-am idee ce caut aici, m-am molipsit de la Costel cu atitudinea asta de: <<Hai, mă, să fim deschiși, să încercăm lucruri!>>".

Cele mai mari emoții pentru această experiență le-a avut, se pare, bunul său prieten. Totuși, temerile lui Costel au fost nefondate, pentru că, imediat ce și-au strâns mâinile, comediantul și rapperul "au semnat un soi de tratat".

"Nu știam că mă arunci direct în lecția de filozofie", i-a spus Teo lui Cheloo.

Cum a evoluat alianța celor doi, cine l-a roast-uit pe Teo și care sunt concurenții care au intrat la votul publicului, telespectatorii pot descoperi urmărind noul episod al emisiunii de umor duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Episodul 10 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umorVlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Citește în continuare

Muzică și film

Filmul Liceenii revine după 40 de ani; Ce actori apar în producţie?

Unul dintre filmele româneşti care au făcut istorie în ultimii ani este "Liceenii", iar după 40 de ani e gata să primească o nouă variantă. Irina Margareta Nistor a confrmat pe 21 octombrie la Radio România Bucureşti FM că ştie că va începe producţia unei noi pelicule "Liceenii".

Publicat

pe

Secventa din filmul Liceenii 1986
Secventa din filmul Liceenii 1986 │ FOTO: Arhiva personala Stefan Banica

Mai mult decât atât, se pare că "Liceenii" va fi o serie, dar nu e clar dacă o serie de filme sau un serial. Conform Irinei Margareta Nistor vor juca în această producţie fiul lui Mihai Constantin, fiul şi fiica lui Ştefan Bănică şi se discută şi cu nepotul regizorului primului film, Nicolae Corjos. Încă nu e clar cine va fi regizorul, dar sursa afirmă că producătoare este Anca Truţă, care face filme independente importante.

Originalul "Liceenii" apărea în 1986, în regia lui Nicolae Corjos. Este filmul definitiv despre adolescenţi, maturizare, prietenie din cinematografia românească. În rolurile principale apăreau Ştefan Bănică Jr, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Ion Caramitru, alături de Tamara Buciuceanu-Botez şi Cesonia Postelnicu. Conform Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România, "Liceenii" se afla pe locul 25 în topul celor mai vizionate filme româneşti din istorie, cel puţin asta era valabil la o analiză din 2006.

De coloană sonoră s-a ocupat Florin Bogardo, compozitor, iar piesele includ melodii compuse pentru sintetizator. Cele cu voce sunt interpretate de către corul Madrigal. Totuşi cea mai reţinută piesă a fost "Ani de liceu", imn pentru toţi licenii din ultimii 36 de ani. În film cântă această piesă Stela Enache alături de Florin Bogardo.

"Liceenii" este de fapt o serie de filme, începută cu peliculă "Declaraţie de dragoste" din 1985. Ulterior a urmat "Licenii" în 1986, "Extemporal la dirigenţie" din 1988, "Liceenii Rock'n'Roll" din 1991 şi "Liceenii în alertă" din 1993. Peste 5.5 milioane de spectactori au văzut "Liceenii" la cinema.

Irina Margareta Nistor vede în această revenire şi o paralelă cu "Top Gun", care a primit un sequel tot la 36 de ani de la debutul din 1986. Nu sunt excluse apariţii-surpriză, cameo-uri ale lui Ştefan Bănică şi Oana Sârbu în noile producţii.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending