Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2020 și-a ales semifinaliștii; află cine sunt aceștia - VIDEO

Pe 10 decembrie a avut loc prima rundă a Duelurilor de la X Factor, în urma căreia am aflat cine sunt semifinaliștii celui de-al nouălea sezon al emisiunii. Află despre cine este vorba.

Publicat

pe

Semifinaliști X Factor 2020
Semifinaliști X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Ștefan, Loredana, Delia și Florin Ristei au ajuns în etapa Duelurilor cu trei concurenți/grupuri de căciulă. În prima rundă a Duelurilor, concurenții din fiecare grupă s-au duelat, iar mentorului lor i-a revenit sarcina de a alege un concurent care părăsește competiția. Astfel, concurenții rămași au devenit semifinaliștii sezonului nouă al show-ului. În cea de-a doua rundă a show-ului, cei doi concurenți din fiecare echipă vor recurge din nou la "lupte vocale", câștigătorul urmând să ocupe poziția de finalist și să se apropie de marele trofeu.

Semifinaliștii Loredanei la X Factor 2020:

Loredana a antrenat băieții sub 24 de ani și a ajuns în etapa Duelurilor cu Iulian SeleaAdrian Petrache și Eden Loren. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile Loredanei.

Cei trei concurenți nu au dezamăgit și au creat momente spectaculoase. Jurații au avut cuvinte de laudă la adresa prestațiilor, dar și sfaturi și sugestii. Iulian Selea a cântat piesa lui Harry Styles, "Falling", demonstrându-și încă o dată calitățile vocale, Adrian Petrache a cântat piesa "Puteri asupra mea" și i-a cucerit pe jurați cu jovialitatea sa și Eden Loren a interpretat celebra piesă "My Way", însă a făcut-o în trei limbi: engleză, italiană și română.

După cele trei momente, Loredana a decis ca Iulian Selea și Adrian Petrache să meargă mai departe.

VIDEO: Iulian Selea la Duelurile X Factor 2020:

VIDEO: Adrian Petrache la Duelurile X Factor 2020:

Semifinalistele lui Ștefan Bănică la X Factor 2020:

Ștefan Bănică le-a luat sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Muzicianul a intrat în etapa Duelurilor cu Andrada PrecupIoana Ardelean și Alexandra Sîrghi. Potrivit regulamentului, una dintre ele a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile lui Ștefan.

Tinerele i-au cucerit pe jurați cu vocile calde, frumusețea și emoția transmisă. Ioana Ardelean a interpretat piesa "Runnin",  Alexandra a cântat piesa "Good Woman" și Andrada a ales să cânte piesa "All of Me".

După cele trei momente, Ștefan a decis ca Alexandra Sîrghi și Andrada Precup să meargă mai departe.

VIDEO: Alexandra Sîrghi la Duelurile X Factor 2020:

VIDEO: Andrada Precup la Duelurile X Factor 2020:

Semifinaliștii lui Florin Ristei la X Factor 2020:

Florin Ristei este liderul grupurilor și a ajuns în etapa Duelurilor cu Tiny Tigers, Diana și Ioana Conta și Super 4. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile lui Florin.

Cele trei grupuri au adus pe scena de la X Factor 2020 un adevărat spectacol. Tiny Tigers este o trupă formată din patru tinere furate de Florin Ristei de pe lista de așteptare a lui Ștefan Bănică: Karina Ștefan (15 ani), Alexandra Căpitănescu (17 ani), Bianca Ionescu (17 ani) și Carla Ioniță (14 ani). În etapa Duelurilor, tinerele concurente au interpretat piesa "Salute", și au umplut scena de energie și dans. Surorile Ioana și Diana Conta au interpretat melodia "Lay Me Down", iar Super 4 au impresionat cu o compoziție proprie.

După cele trei momente, Florin a decis ca Tiny Tigers și Super 4 să meargă mai departe.

VIDEO: Tiny Tigers la Duelurile X Factor 2020:

VIDEO: Super 4 la Duelurile X Factor 2020:

Semifinalistele Deliei la X Factor 2020:

Delia a fost mentorul concurenților cu vârsta de peste 24 de ani (femei și bărbați). Artista a ajuns în etapa Duelurilor cu Alina Dincă, Kelon Rae și Sonia Mosca. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile Deliei.

Emoție, dans sau forță au fost câteva dintre elemente cu care s-au remarcat concurenții din echipa Deliei. Alina Dincă  a ales să interpreteze piesa "Omule, deschide ochii", Kelon Rae a ales să creeze un moment pe melodia "When You Believe" și Sonia Mosca a impresionat cu melodia "Think".

După cele trei momente, Delia a decis ca Alina Dincă și Sonia Mosca să meargă mai departe.

VIDEO: Alina Dincă la Duelurile X Factor 2020:

VIDEO: Sonia Mosca la Duelurile X Factor 2020:

Concerte & turnee

Electric Castle 2024 a anunțat un nou val de artiști; Paolo Nutini, Sevdaliza, Sean Paul fac parte din lineup

Festivalul Electric Castle își desăvârșește lineup-ul ediției din acest an. Organizatorii au anunțat o serie proaspătă de artiști care vor urca pe scenă cu cele mai tari show-uri. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Paolo Nutini, Fall in Love (Mogosoaia), 4 septembrie 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Electric Castle revine anul acesta cu cea de-a zecea ediție, una aniversară, care va promite concerte de neratat și o atmosferă electrizantă. Evenimentul va avea loc în perioada 17-21 iulie. Organizatorii au completat lineup-ul cu noi artiști, astfel:

  • Sean Paul
  • Paolo Nutini
  • Sevdaliza
  • Kungs
  • L'entourloop
  • Apashe with Brass Orchestra
  • Hernan Cattaneo B2B Sasha
  • Honeyluv
  • Vama
  • Șuie Paparude
  • CTC
  • Delia
  • Andy Purnell
  • BAO G
  • Mel Woods
  • Aris & Edi
  • Azteka
  • Palaye Royale

Aceștia li se adaugă muzicienilor deja anunțați la sfârșitul anului trecut, printre care Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age și Chase & Status.

Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele "Get Busy/Like Glue," "Temperature", "Baby Boy" împreună cu Beyonce, "Rockabye" cu Clean Bandit sau "Cheap Thrills" cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004 a câștigat premiul Grammy pentru "Best Reggae Album", în 2005 la American Music Award a câștigat "Best Pop/Rock Male Artist", iar în 2009 a câștigat "Best Reggae Artist" la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizări la unele dintre cele mai prestigioase gale de premii din muzică.

De-a lungul carierei sale, Sean Paul s-a făcut remarcat drept un artist cu o abordare muzicală unică. Capacitatea sa de a arăta puterea și unitatea în muzică prin diverse colaborări, în mai multe genuri, i-a catapultat cariera în diferite topuri, aducându-i, în același timp, numeroase premii, dar și un fanbase uriaș.

Paolo Nutini este un cântăreț, compozitor și muzician scoțian. Albumul său de debut, "These Streets" (2006), a ajuns pe locul trei în UK Albums Chart. Următorul său disc, "Sunny Side Up" (2009), a debutat pe primul loc în UK Albums Chart. Cinci ani mai târziu, Nutini a lansat al treilea album de studio, "Caustic Love", în aprilie 2014. Materialul a primit recenzii pozitive din partea criticilor muzicali și a debutat pe primul loc în topurile albumelor din Marea Britanie. Cel mai recent album al artistului este "Last Night in the Bittersweet".

Paolo Nutini a concertat pentru prima dată în România în 2022, în cadrul festivalului Fall in Love.

Sevdaliza, pe numele real Sevda Alizadeh, este cântăreață, compozitoare, producătoare și regizoare irano-olandeză. A devenit activă pe scena muzicală în 2014, iar un an mai târziu a lansat două EP-uri, "The Suspended Kid" și "Children of Silk". Primul său album de studio, "ISON", a fost publicat pe 26 aprilie 2017 prin casa ei de discuri, Twisted Elegance. În 2018, a lansat un al treilea EP, "The Calling", urmat de al doilea album de studio, "Shabrang", în 2020.

Mai multe despre muzica Electric Castle 2024:

Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreținut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina Kravitz, Hernan Cattaneo, un nume important în progressive house, DJ Shadow, maestru în arta de sampling, Kungs, Todd Terje, și mulți alți DJi în premieră în festival. Revin la castel Sasha și Bonobo, producători descoperiți de fanii festivalului la primele ediții și mereu foarte bine primiți aici.

Pentru cei care își iau energia din rock, aventura muzicală va trece prin metal alături de frații Max și Igor Cavalera, fondatorii Sepultura, ce au reînregistrat două dintre albumele "clasice" ale trupei și le vor prezenta live, într-o formulă nouă, Sleaford Mods, probabil cea mai punk trupă din UK la ora actuală, sau garage rock cu Iguana Death Cult și She Wants Revenge. Palaye Royale adaugă un strop de eleganță în line up, cu stilul lor unic, autodefinit ca fashionart-rock.

Ritmuri latino, africane sau orientale își găsesc spațiu pe cele 10 scene ale festivalului și la ediția a 10-a. Fie că vor cânta în spaniolă, precum iLe, câștigătoare a Latin Grammys pentru cel mai bun album urban, în turcă, așa cum o fac Derya Yildirim & Group Șimșek, sau pe ritmuri congoleze, o premieră prin concertul Fulu Miziki, artiștii aduc o importantă contribuție la misiunea festivalului de a promova muzică de calitate din întreaga lume.

Artiștii români rămân în centrul atenției și la ediția a 10-a a festivalului: Subcarpați, Vița de Vie, Coma, Vama, Irina Rimes, Byron, Delia, Șuie Paparude, CTC și alte zeci de nume sunt confirmate de către organizatori.

Prețuri bilete Electric Castle 2024

Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 493,02 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Trending