Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2020 și-a ales semifinaliștii; află cine sunt aceștia - VIDEO

Pe 10 decembrie a avut loc prima rundă a Duelurilor de la X Factor, în urma căreia am aflat cine sunt semifinaliștii celui de-al nouălea sezon al emisiunii. Află despre cine este vorba.

Publicat

pe

Semifinaliști X Factor 2020
Semifinaliști X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Ștefan, Loredana, Delia și Florin Ristei au ajuns în etapa Duelurilor cu trei concurenți/grupuri de căciulă. În prima rundă a Duelurilor, concurenții din fiecare grupă s-au duelat, iar mentorului lor i-a revenit sarcina de a alege un concurent care părăsește competiția. Astfel, concurenții rămași au devenit semifinaliștii sezonului nouă al show-ului. În cea de-a doua rundă a show-ului, cei doi concurenți din fiecare echipă vor recurge din nou la "lupte vocale", câștigătorul urmând să ocupe poziția de finalist și să se apropie de marele trofeu.

Semifinaliștii Loredanei la X Factor 2020:

Loredana a antrenat băieții sub 24 de ani și a ajuns în etapa Duelurilor cu Iulian SeleaAdrian Petrache și Eden Loren. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile Loredanei.

Cei trei concurenți nu au dezamăgit și au creat momente spectaculoase. Jurații au avut cuvinte de laudă la adresa prestațiilor, dar și sfaturi și sugestii. Iulian Selea a cântat piesa lui Harry Styles, "Falling", demonstrându-și încă o dată calitățile vocale, Adrian Petrache a cântat piesa "Puteri asupra mea" și i-a cucerit pe jurați cu jovialitatea sa și Eden Loren a interpretat celebra piesă "My Way", însă a făcut-o în trei limbi: engleză, italiană și română.

După cele trei momente, Loredana a decis ca Iulian Selea și Adrian Petrache să meargă mai departe.

VIDEO: Iulian Selea la Duelurile X Factor 2020:

VIDEO: Adrian Petrache la Duelurile X Factor 2020:

Semifinalistele lui Ștefan Bănică la X Factor 2020:

Ștefan Bănică le-a luat sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Muzicianul a intrat în etapa Duelurilor cu Andrada PrecupIoana Ardelean și Alexandra Sîrghi. Potrivit regulamentului, una dintre ele a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile lui Ștefan.

Tinerele i-au cucerit pe jurați cu vocile calde, frumusețea și emoția transmisă. Ioana Ardelean a interpretat piesa "Runnin",  Alexandra a cântat piesa "Good Woman" și Andrada a ales să cânte piesa "All of Me".

După cele trei momente, Ștefan a decis ca Alexandra Sîrghi și Andrada Precup să meargă mai departe.

VIDEO: Alexandra Sîrghi la Duelurile X Factor 2020:

VIDEO: Andrada Precup la Duelurile X Factor 2020:

Semifinaliștii lui Florin Ristei la X Factor 2020:

Florin Ristei este liderul grupurilor și a ajuns în etapa Duelurilor cu Tiny Tigers, Diana și Ioana Conta și Super 4. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile lui Florin.

Cele trei grupuri au adus pe scena de la X Factor 2020 un adevărat spectacol. Tiny Tigers este o trupă formată din patru tinere furate de Florin Ristei de pe lista de așteptare a lui Ștefan Bănică: Karina Ștefan (15 ani), Alexandra Căpitănescu (17 ani), Bianca Ionescu (17 ani) și Carla Ioniță (14 ani). În etapa Duelurilor, tinerele concurente au interpretat piesa "Salute", și au umplut scena de energie și dans. Surorile Ioana și Diana Conta au interpretat melodia "Lay Me Down", iar Super 4 au impresionat cu o compoziție proprie.

După cele trei momente, Florin a decis ca Tiny Tigers și Super 4 să meargă mai departe.

VIDEO: Tiny Tigers la Duelurile X Factor 2020:

VIDEO: Super 4 la Duelurile X Factor 2020:

Semifinalistele Deliei la X Factor 2020:

Delia a fost mentorul concurenților cu vârsta de peste 24 de ani (femei și bărbați). Artista a ajuns în etapa Duelurilor cu Alina Dincă, Kelon Rae și Sonia Mosca. Potrivit regulamentului, unul dintre ei a trebuit să părăsească show-ul, iar eliminarea a stat doar în mâinile Deliei.

Emoție, dans sau forță au fost câteva dintre elemente cu care s-au remarcat concurenții din echipa Deliei. Alina Dincă  a ales să interpreteze piesa "Omule, deschide ochii", Kelon Rae a ales să creeze un moment pe melodia "When You Believe" și Sonia Mosca a impresionat cu melodia "Think".

După cele trei momente, Delia a decis ca Alina Dincă și Sonia Mosca să meargă mai departe.

VIDEO: Alina Dincă la Duelurile X Factor 2020:

VIDEO: Sonia Mosca la Duelurile X Factor 2020:

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Andra şi Delia au cântat împreună şi discutat în podcastul "Acasă la Măruţă" - VIDEO

Delia a participat la un nou podcast, de această dată "Acasă la Măruţă", unde a purtat o discuţie de aproape 3 ore cu Andra. Fanii care aşteaptă mega colaborarea dintre Andra şi Delia de ani buni vor auzi cum cele două îşi armonizează vocile chiar din primele minute ale podcastului. Ce a ieşit vedeţi în articol.

Publicat

pe

Podcast Andra Delia Acasa la Maruta
Podcast Andra Delia Acasa la Maruta │ FOTO: Acasa la Maruta

Pe Delia Matache am văzut-o foarte naturală şi asumată în podcastul lui DJ Gojira de la Happy Fish, dar şi la Window Shopping la PORC TV. Ne-a oferit o privire asupra concepţiilor sale despre divinitate, copii şi evoluţia în carieră prin podcastul de la Micutzu. De această dată poartă o discuţie cu Andra în cadrul podcastului "Acasă la Măruţă". Pe lângă discuţia celor două artiste au intervenit şi soţii, Cătălin Măruţă şi Răzvan Munteanu, soţul Deliei, cu câteva replici pe parcursul acestei înregistrări.

S-a discutat despre falsa rivalitate dintre Andra şi Delia, alimentată mai ales de imaginaţia publicului, mai degrabă decât de realitate. Delia s-a declarat fana vocii Andrei şi a spus şi că neapărat trebuie să colaboreze la o piesă nouă cu gazda sa. Alte subiecte abordate au fost veleităţile Deliei de globetrotter, cât de perfecţionist e Răzvan, soţul şi managerul Deliei, dar şi eternul subiect complicat al dietei. Asta pe fondul glumei eterne din culisele iUmor "cât mănâncă Delia".

Despre dietă a fost ceva mai greu de discutat cu 2 pizza pe masă pentru invitate. Şi Andra a vorbit despre relaţia cu Cătălin Măruţă, al cărei cel mai mare rival este telefonul mobil. Cătălin a intervenit când s-a vorbit despre hate-ul online, iar Delia a povestit cum a fost luată la ţintă de răutăţile din pandemie, mai ales după acea scrisoare deschisă a artiştilor spre Guvern. Pe la ora 2 şi 5 minute se vorbeşte în sfârşit despre duetul mult aşteptat dintre Delia şi Andra, dar şi arta imitaţiei şi evoluţia artistică după imitaţie.

Totul s-a încheiat cu o discuţie despre credinţă şi religie, dar şi o provocare a lui Măruţă. Atmosfera a fost relaxată, dând senzaţia mai mult de prieteni veniţi în vizită, decât de un podcast cu un comediant, actor, interviu la radio sau TV.

Recent, Delia a fost protagonista unui moment viral după un sărut cu Loredana, la "Gala Premiilor iUmor". A avut şi o colaborare cu Taxi pe piesa "Atât de Trist" în acest an, dar şi cu Nane, pe "În Rai". La început de 2021 lansa o piesă NFT "Racheta". Pe Andra o vedem în juriul emisiunii "Românii au Talent" în fiecare vineri şi luni, iar în 2020 a colaborat cu Dony şi Matteo pe piesa "Barcelona". Un alt hit a fost "Inima Mea", alături de Pepe şi Connect-R.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Momente fierbinți la iUmor: Delia și Loredana s-au sărutat în mod repetat

Cel de-al 10-lea sezon iUmor se apropie de final, iar producătorii emisiunii s-au gândit la o ediție specială denumită "Gala Premiilor iUmor". Surprizele au curs în lanț, una dintre ele avându-le ca protagoniste pe Delia și Loredana. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Delia și Loredana la iUmor
Delia și Loredana la iUmor │ FOTO: Antena 1

Ediția iUmor din 12 mai a fost una plină de momente neașteptate, invitați speciali și numere încărcate de umor. Jurații emisiunii au fost răsplătiți cu premii speciale la categorii precum "Cea mai spectaculoasă jurizare", "Cele mai bune maniere", "Cel mai longeviv prezentator", "Cea mai rapidă ascensiune" sau "Cea mai bună reacție". Așa cum se obișnuiește la galele internaționale, premiile au fost oferite de o serie de nume cunoscute din România ca Loredana, Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu.

Primul premiu a fost pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" și a fost decernat de nimeni alta decât Loredana. Diva a urcat pe scenă într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc și a luat răsuflarea audienței.

"Loredana face parte din cele 15, 20 de persoane din showbizul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un <<superstar>>. Loredana respiră <<superstar>>. Și dincolo de tot felul de discuții care au existat de-a lungul timpului și mai ales în ultimii ani, este al naibii de sexy", a declarat Bendeac de cum a pășit Loredana pe scenă.

Premiul pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" a fost câștigat de Delia, care nu doar că a primit un trofeu auriu, dar și trei săruturi din partea Loredanei. Gesturile celor două artiste i-au surprins pe colegii din platou și l-au iritat pe Mihai Bendeac, care își dorea să fie el în locul Deliei.

"Ăsta [Mihai] a murit, în dreapta. S-a ofilit. O dată, pentru că ar fi vrut el să pupe. Doi, pentru că pupatul ăsta o să fie istoric și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja", a glumit Delia.

Mihai Bendeac a mărturisit:

"Îți spun cinstit, dacă aș fi câștigat, așa cum de altfel meritam această categorie, asta aveam de gând să fac. M-aș fi dus și aș fi fost Adrien Brody (n.r. Adrien Brody a sărutat-o pe Halle Berry la Premiile Oscar din 2003). Tu îți dai seama? Once in a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza...".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Andreea Raicu i-a cucerit pe jurații iUmor cu cel mai cuminte roast - VIDEO

Andreea Raicu s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii iUmor. Vedeta a pregătit un număr de roast, dar "răutățile" rostite au fost îmbrăcate în jovialitate și delicatețe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Raicu la iUmor
Andreea Raicu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Andreea Raicu a fost o prezență diafană și feminină pe scena de la iUmor, în contrast cu motivul participării la această emisiune. Vedeta a impresionat de cum a pășit pe scenă. Andreea a purtat o rochie arginte, încărcată de paiete. Rochia scurtă i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, aspect gândit special pentru Mihai Bendeac.

"Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie, așa, de început", a spus Andreea.

Andreea Raicu a spus că nu e obișnuită să spună răutăți și nu crede că este potrivită pentru acest rol. Cu toate acestea, comentariile acide au început să își facă apariția.

"Dacă eram întruchiparea succesului în forma pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-aș fi spus: <<Salut, Mihai, nu cred că ne-am cunoscut>>".

Andreea nu i-a uitat nici pe cei doi prezentatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Pe cel din urmă, Andreea l-a comparat cu Andreea Bălan, adăugând că: "De cântat, dansează extraordinar".

"Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult".

VIDEO: Andreea Raicu la iUmor:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE