Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cele mai bune voci de la X Factor 2020 au trecut și de cea de-a doua rundă de Dueluri

Duelurile reprezintă ultima etapă înainte de marea finală X Factor 2020, iar cea de-a doua și ultima rundă a avut loc vineri, 11 decembrie. Află ce momente au pregătit concurenții și cine sunt cei patru norocoși care au ajuns în finală.

Publicat

pe

Juriul X Factor 2020
Juriul X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Ștefan, Loredana, Delia și Florin Ristei au ajuns în etapa Duelurilor cu trei concurenți/grupuri de căciulă. În prima rundă a Duelurilor, concurenții din fiecare grupă s-au duelat, iar mentorului lor i-a revenit sarcina de a alege un concurent care părăsește competiția. În cea de-a doua rundă a show-ului, cei doi concurenți din fiecare echipă au recurs din nou la "lupte vocale", câștigătorul urmând să ocupe poziția de finalist și să se apropie de marele trofeu.

Înainte de ultima rundă a Duelurilor, concurenții din fiecare grupă s-au duelat, iar mentorului lor i-a revenit sarcina de a alege un concurent care părăsește competiția. Înainte de alegerea marelui finalist, echipele arătau astfel:

Ștefan Bănică: Alexandra Sîrghi, Andrada Precup

Loredana: Iulian Selea, Adrian Petrache

Delia: Alina Dincă, Sonia Mosca

Florin Ristei: Tiny Tigers, Super 4

Echipa Loredana:

Ordinea concurenților a rămas neschimbată, astfel că băieții din echipa Loredanei au fost primii care au urcat pe scenă. Iulian Selea a vrut să arate altă fațetă a vocii sale și a ales să interpreteze o piesă antrenantă, plină de energie. Concurentul a cântat "Sing" (Ed Sheeran) și a creat un adevărat show pe scenă.

"Apreciez foarte tare că am văzut, în sfârșit, pe cineva care ia scena cu asalt, se mișcă, încearcă să o facă a lui. Ești ceea ce mi-am închipuit. Ești genul de adolescent la care fetele țipă, se extaziază și am senzația că ai și trăit lucrurile astea, alături de formația în care ai cântat. Acolo mă duci cu gândul", a spus Ștefan Bănică.

Adrian Petrache a urmat după Iulian Selea în etapa Duelurilor, în categoria băieților cu vârsta sub 24 de ani. Concurentul a venit însoțit de membri ai familiei și prieteni, care l-au acompaniat și i-au dat curaj. Tânărul a interpretat într-un stil special piesa "Les Yeux De La Mama".

"Foarte bună alegerea piesei, iar faptul că ai cântat alături de familie îți dă un plus de energie. Ți-ai jucat cartea foarte bine și ai plusat pe ce ai avut mai bun astă seară. Felicitări!", a comentat Florin Ristei.

Loredana a decis că drumul lui Iulian Selea se oprește în această etapă a competiției. Adrian Petrache merge mai departe în marea finală.

Echipa Ștefan Bănică

Alexandra Sîrghi și Andrada Precup, concurentele antrenate de Ștefan Bănică, au adus emoția pe scena de la X Factor 2020. Alexandra a ales să cânte "Hurt", melodia Christinei Aguilera. Piesa are un mesaj profund și sensibil, ce a fost perfect transmis de concurentă.

"Am simțit că ești foarte sinceră și că ți-ai pus sufletul pe masă. Ai avut o tristețe care pe mine m-a copleșit. Și am înțeles exact tot ce ai vrut să spui. Ești o fată extrem de talentată și de sensibilă", a mărturisit Loredana.

Andrada Precup, cunoscută pentru puterea incredibilă cu care ajunge la inimile ascultătorilor, a emoționat din nou. Vocea sa memorabilă a fost pusă în evidență de piesa "Killing me softly". Jurații au fost piele de găină și au avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa concurentei.

"Dumnezeule, cât ești de surprinzătoare! Nu știu dacă ați observat, dar la început te ia ușor și te surprinde de la jumătate încolo, așa de te trec toți fiorii. Îți dă senzația că ok, gata, atâta e și vine a doua oară și te surprinde mai tare, și mai tare și te gândești până unde poate să meargă fata asta. Bravo, măi fată, măi!", a spus Delia.

Ștefan Bănică a decis că drumul Alexandrei Sîrghi se oprește în această etapă a competiției. Andrada Precup merge mai departe în marea finală.

Echipa Florin Ristei

Tiny Tigers și Super 4 s-au dezlănțuit pe scena de la X Factor 2020. Cele două grupuri au creat un adevărat spectacol și i-au îngreunat sarcina lui Florin de a lua o decizie. Super 4 au interpretat piesa celor de la Queen, "The Show Must Go On" și i-au cucerit pe jurați.

"Este mesajul cel mai bun pe care puteați să-l transmiteți. X Factor merge mai departe anul ăsta, un an atât de încercat pentru toți artiștii din țara asta și din lume. Este un mesaj care dăinuie în timp și pe care Freddie Mercury se pare că l-a simțit. Muzica ne leagă. Nu contează limba, nu contează țara. Contează doar muzica și <<show must go on>>. Felicitări!", a spus Loredana.

Tiny Tigers au adus energie, coregrafie și forță. Cele patru fete l-au surprins până și pe Florin, care nu se aștepta la o asemenea coregrafie din partea lor. Tiny Tigers au intepretat piesa Arianei Grande, "Dangerous Woman". Ristei a ținut să menționeze că indiferent de deznodământ, vrea să se implice în eventuala carieră a acestui grup.

"Măi, fetelor, mi-ați plăcut extrem de tare. Cred că ați fost cel mai închegat grup de când sunt eu la X Factor atât de repede. Ultimul acord a sunat blană, bombă! Mi s-a făcut pielea de găină pe mine. Plin, frumos, armonic. Ultimul acord a fost fabulos. Felicitările mele!" a declarat Ștefan Bănică.

Florin Ristei a decis că drumul trupei Tiny Tigers se oprește în această etapă a competiției. Super 4 merge mai departe în marea finală.

Echipa Delia

Cu voci spectaculoase și cu o tehnică remarcabilă, Alina și Sonia au încheiat cum nu se poate mai bine semifinala X Factor 2020. Prima care a urcat pe scenă a fost Sonia Mosca, care a ales să interpreteze piesa "Listen". Momentul său i-a ridicat în picioare pe jurați.

"E incredibil ce reușește să facă cu vocea la un nivel uluitor. Sonia are una dintre cele mai bune tehnici pe care eu le-am auzit nu la X Factor 9, ci la X Factor forever and ever. Bravo, felicitări, mama mea!", a avut de spus Florin Ristei.

Alina a mizat pe cartea sensibilității. Concurenta a interpretat melodia "The winner takes it all", însă a făcut-o într-o variantă reorchestrată. Alegerea piesei și modul de interpretare i-au surprins plăcut pe jurați.

"E un cântec foarte ofertant. Tu l-ai cântat în altă variantă în seara asta. Și e foarte interesantă versiunea ta. Ți-a pus în valoare sensibilitatea. Ceea ce este foarte interesant pentru că eu te-am ascultat pe tine până acum cântând foarte mult în forță. Îmi place emoția asta. Te redescopăr și chiar mi-a plăcut foarte mult", a spus Loredana.

Delia a decis că drumul Alinei Dincă se oprește în această etapă a competiției. Sonia Mosca merge mai departe în marea finală.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Andra şi Delia au cântat împreună şi discutat în podcastul "Acasă la Măruţă" - VIDEO

Delia a participat la un nou podcast, de această dată "Acasă la Măruţă", unde a purtat o discuţie de aproape 3 ore cu Andra. Fanii care aşteaptă mega colaborarea dintre Andra şi Delia de ani buni vor auzi cum cele două îşi armonizează vocile chiar din primele minute ale podcastului. Ce a ieşit vedeţi în articol.

Publicat

pe

Podcast Andra Delia Acasa la Maruta
Podcast Andra Delia Acasa la Maruta │ FOTO: Acasa la Maruta

Pe Delia Matache am văzut-o foarte naturală şi asumată în podcastul lui DJ Gojira de la Happy Fish, dar şi la Window Shopping la PORC TV. Ne-a oferit o privire asupra concepţiilor sale despre divinitate, copii şi evoluţia în carieră prin podcastul de la Micutzu. De această dată poartă o discuţie cu Andra în cadrul podcastului "Acasă la Măruţă". Pe lângă discuţia celor două artiste au intervenit şi soţii, Cătălin Măruţă şi Răzvan Munteanu, soţul Deliei, cu câteva replici pe parcursul acestei înregistrări.

S-a discutat despre falsa rivalitate dintre Andra şi Delia, alimentată mai ales de imaginaţia publicului, mai degrabă decât de realitate. Delia s-a declarat fana vocii Andrei şi a spus şi că neapărat trebuie să colaboreze la o piesă nouă cu gazda sa. Alte subiecte abordate au fost veleităţile Deliei de globetrotter, cât de perfecţionist e Răzvan, soţul şi managerul Deliei, dar şi eternul subiect complicat al dietei. Asta pe fondul glumei eterne din culisele iUmor "cât mănâncă Delia".

Despre dietă a fost ceva mai greu de discutat cu 2 pizza pe masă pentru invitate. Şi Andra a vorbit despre relaţia cu Cătălin Măruţă, al cărei cel mai mare rival este telefonul mobil. Cătălin a intervenit când s-a vorbit despre hate-ul online, iar Delia a povestit cum a fost luată la ţintă de răutăţile din pandemie, mai ales după acea scrisoare deschisă a artiştilor spre Guvern. Pe la ora 2 şi 5 minute se vorbeşte în sfârşit despre duetul mult aşteptat dintre Delia şi Andra, dar şi arta imitaţiei şi evoluţia artistică după imitaţie.

Totul s-a încheiat cu o discuţie despre credinţă şi religie, dar şi o provocare a lui Măruţă. Atmosfera a fost relaxată, dând senzaţia mai mult de prieteni veniţi în vizită, decât de un podcast cu un comediant, actor, interviu la radio sau TV.

Recent, Delia a fost protagonista unui moment viral după un sărut cu Loredana, la "Gala Premiilor iUmor". A avut şi o colaborare cu Taxi pe piesa "Atât de Trist" în acest an, dar şi cu Nane, pe "În Rai". La început de 2021 lansa o piesă NFT "Racheta". Pe Andra o vedem în juriul emisiunii "Românii au Talent" în fiecare vineri şi luni, iar în 2020 a colaborat cu Dony şi Matteo pe piesa "Barcelona". Un alt hit a fost "Inima Mea", alături de Pepe şi Connect-R.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Momente fierbinți la iUmor: Delia și Loredana s-au sărutat în mod repetat

Cel de-al 10-lea sezon iUmor se apropie de final, iar producătorii emisiunii s-au gândit la o ediție specială denumită "Gala Premiilor iUmor". Surprizele au curs în lanț, una dintre ele avându-le ca protagoniste pe Delia și Loredana. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Delia și Loredana la iUmor
Delia și Loredana la iUmor │ FOTO: Antena 1

Ediția iUmor din 12 mai a fost una plină de momente neașteptate, invitați speciali și numere încărcate de umor. Jurații emisiunii au fost răsplătiți cu premii speciale la categorii precum "Cea mai spectaculoasă jurizare", "Cele mai bune maniere", "Cel mai longeviv prezentator", "Cea mai rapidă ascensiune" sau "Cea mai bună reacție". Așa cum se obișnuiește la galele internaționale, premiile au fost oferite de o serie de nume cunoscute din România ca Loredana, Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu.

Primul premiu a fost pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" și a fost decernat de nimeni alta decât Loredana. Diva a urcat pe scenă într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc și a luat răsuflarea audienței.

"Loredana face parte din cele 15, 20 de persoane din showbizul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un <<superstar>>. Loredana respiră <<superstar>>. Și dincolo de tot felul de discuții care au existat de-a lungul timpului și mai ales în ultimii ani, este al naibii de sexy", a declarat Bendeac de cum a pășit Loredana pe scenă.

Premiul pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" a fost câștigat de Delia, care nu doar că a primit un trofeu auriu, dar și trei săruturi din partea Loredanei. Gesturile celor două artiste i-au surprins pe colegii din platou și l-au iritat pe Mihai Bendeac, care își dorea să fie el în locul Deliei.

"Ăsta [Mihai] a murit, în dreapta. S-a ofilit. O dată, pentru că ar fi vrut el să pupe. Doi, pentru că pupatul ăsta o să fie istoric și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja", a glumit Delia.

Mihai Bendeac a mărturisit:

"Îți spun cinstit, dacă aș fi câștigat, așa cum de altfel meritam această categorie, asta aveam de gând să fac. M-aș fi dus și aș fi fost Adrien Brody (n.r. Adrien Brody a sărutat-o pe Halle Berry la Premiile Oscar din 2003). Tu îți dai seama? Once in a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza...".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Andreea Raicu i-a cucerit pe jurații iUmor cu cel mai cuminte roast - VIDEO

Andreea Raicu s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii iUmor. Vedeta a pregătit un număr de roast, dar "răutățile" rostite au fost îmbrăcate în jovialitate și delicatețe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Raicu la iUmor
Andreea Raicu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Andreea Raicu a fost o prezență diafană și feminină pe scena de la iUmor, în contrast cu motivul participării la această emisiune. Vedeta a impresionat de cum a pășit pe scenă. Andreea a purtat o rochie arginte, încărcată de paiete. Rochia scurtă i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, aspect gândit special pentru Mihai Bendeac.

"Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie, așa, de început", a spus Andreea.

Andreea Raicu a spus că nu e obișnuită să spună răutăți și nu crede că este potrivită pentru acest rol. Cu toate acestea, comentariile acide au început să își facă apariția.

"Dacă eram întruchiparea succesului în forma pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-aș fi spus: <<Salut, Mihai, nu cred că ne-am cunoscut>>".

Andreea nu i-a uitat nici pe cei doi prezentatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Pe cel din urmă, Andreea l-a comparat cu Andreea Bălan, adăugând că: "De cântat, dansează extraordinar".

"Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult".

VIDEO: Andreea Raicu la iUmor:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE