Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2020: Află cum a decurs prima rundă a Duelurilor - VIDEO

Duelurile reprezintă ultima etapă înainte de marea finală X Factor 2020, iar prima rundă a avut loc joi, 10 decembrie. Află ce momente au pregătit concurenții și cine sunt norocoșii care au mers mai departe.

Publicat

pe

Juriul X Factor 2020
Juriul X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1 a1.ro

În urma bootcamp-ului, Ștefan Bănică, Delia, Loredana și Florin Ristei și-au ales fiecare câte trei concurenți alături de care vor trece prin etapa Duelurilor, ultima înainte de finală. Înainte de prima rundă, echipele arată astfel:

Ștefan Bănică: Alexandra Sîrghi, Ioana Ardelean, Andrada Precup

Loredana: Iulian Selea, Adrian Petrache, Eden Loren

Delia: Alina Dincă, Kalon Rae, Sonia Mosca

Florin Ristei: Tiny Tigers, Ioana & Diana Conta, Super 4

În prima rundă a Duelurilor, concurenții din fiecare grupă s-au duelat, iar mentorului lor i-a revenit sarcina de a alege un concurent care părăsește competiția.

Echipa Loredana

Băieții din echipa Loredanei au deschis seara, iar primul concurent care a interpretat a fost Iulian Selea. Tânărul a cântat piesa lui Harry Styles, "Falling", demonstrându-și încă o dată calitățile vocale.

"Pentru că a deschis concursul, are un plus, pentru că este destul de greu să stai în fața noastră și în fața colegilor. Știu, am trecut și eu prin batttle-ul ăsta. Cel mai dubios e să cânți și colegii să se uite stânga-dreapta. Te-ai descurcat foarte bine. E un moment de finală și mi se pare că ai ridicat deja ștacheta în echipa Loredanei. Baftă mai departe!, a comentat Florin Ristei.

Adrian Petrache a urmat după Iulian Selea în etapa Duelurilor, în categoria băieților cu vârsta sub 24 de ani. Tânărul a cântat piesa "Puteri asupra mea" și i-a cucerit pe jurați cu jovialitatea sa.

"El e omul cu chitara. Chitara nu a dispărut din peisaj. Faptul cu vorbitul și cântatul este un plus pentru că el s-a pus în valoare. El este un tip șarmant. Îți place chestia asta. Ăsta e un lucru bun - diversitate de spectacol - și, în același timp, poate fi riscant. Dar pot să aplaud lucrul ăsta și să îți spun că momentul este diferit, total diferit de celelalte", a spus Ștefan Bănică.

Eden Loren a fost ultimul, dar nu cel din urmă. Concurentul a interpretat celebra piesă "My Way", însă a făcut-o în trei limbi: engleză, italiană și română. Florin Ristei și-a menținut părerea exprimată în bootcamp, aceea că Eden rămâne în zona lui de confort în ceea ce privește alegerile muzicale:

"Îmi mențin părerea; e zona lui de confort. Un plus foarte mare că a cântat și în română. Un minus din partea mea este că nu prea a avut emoție. Un alt minus, dar e alegere personală: aș scoate piesa asta din orice concurs pentru că n-aș mai vrea s-o aud. Nu e greșit să cânți aceeași piesă 10 mii de ani la rând, e greșit s-o cânți în același mod 10 mii de ani la rând", a fost de părere Florin Ristei.

Loredana a decis că drumul lui Eden Loren se oprește în această etapă a competiției. Adrian Petrache și Iulian Selea merg mai departe.

Echipa Ștefan Bănică

Tinerele cu vârsta sub 24 de ani au urcat în continuare pe scenă. Prima dintre ele a fost Ioana Ardelean. Concurenta a impresionat nu doar cu vocea spectaculoasă, ci și cu frumusețea răpitoare scoasă în evidență de o rochie strălucitoare. Ioana a interpretat piesa "Runnin".

"Ai strălucit în seara asta. La propriu. Ești extrem, extrem de frumoasă și ai avut o delicatețe și o sensibilitate în seara asta în voce pe care nu am mai auzit-o altădată. Felicitări!", a spus Delia.

Alexandra Sîrghi a fost următoarea concurentă care a urcat pe scenă. Tânăra a fost acaparată de emoții, însă a reușit să creeze un moment demn de această etapă a show-ului. Alexandra a cântat piesa "Good Woman".

"Bombă! Deci ai fost top. Mi se pare că în momentul în care discutăm despre performanțe vocale, ești cea mai bună din echipa ta. N-am cum să nu observ asta. E vizibil, se aude de la o poștă. E bine", a spus Delia.

Andrada Precup a fost ultima concurentă din echipa lui Ștefan Bănică. Tânăra a emoționat din nou cu o interpretare ce a cucerit întreaga audiență. Andrada a ales să cânte piesa "All of Me".

"Ca de fiecare dată, ești surprinzătoare! Ai niște alegeri muzicale care mă lasă <<paf>>. Ai cântat cu o lejeritate, cu o naturalețe, cu o căldură, cu o plăcere molipsitoare. Asta înseamnă muzica. Nu e doar performing. Este să atingi niște corzi ale sufletului, să rezonăm împreună. Nu ai cântat doar cu vocea. Ai cântat cu sufletul. Ești o artistă extraordinară!", a avut de spus Loredana.

Ștefan Bănică a decis că drumul Ioanei Ardelean se oprește în această etapă a competiției. Alexandra Sîrghi și Andrada Precup merg mai departe.

Echipa Florin Ristei

Florin Ristei antrenează una dintre cele mai dificile categorii - grupurile. Primul grup ce a încântat publicul a fost Tiny Tigers, o trupă formată din patru tinere furate de Florin Ristei de pe lista de așteptare a lui Ștefan Bănică: Karina Ștefan (15 ani), Alexandra Căpitănescu (17 ani), Bianca Ionescu (17 ani) și Carla Ioniță (14 ani).

În etapa Duelurilor, tinerele concurente au interpretat piesa "Salute", și au umplut scena de energie și dans.

"Ați devenit un grup. Faptul că ați devenit un grup într-un timp atât de scurt, asta este o performanță care ridică nivelul concursului. Asta e foarte, foarte, foarte bine. Eu cred că ele au făcut o treabă excelentă, care le va ajuta și mai departe de acum încolo, indiferent dacă rămân în formula asta sau dacă sunt eliminate de la X Factor", a spus Ștefan.

Surorile Ioana și Diana Conta au fost următoarele la rând. Fetele au interpretat melodia "Lay Me Down". Vocile calde și emoția transmisă au ajuns la inimile juraților.

"Mi-au dat o stare foarte bună și pentru că văd iubire, văd emoție, dar sunteți și puțin temătoare astăzi. Vă simt emoționate rău, rău, rău. N-aveți de ce. Vă armonizați superb împreună. Starea pe care mi-ați lăsat-o, cred că asta e cel mai important, și asta vă definește pe voi: emoția", a menționat Delia.

Italienii de la Super 4 au creat din nou un moment ce a electrizat audiența. Vocile puternice, armonizările impecabile și energia transmisă i-au cucerit pe jurați. Cei patru au interpretat o compoziție proprie, ceea ce a adus un bonus momentului.

"M-am așteptat la această erupție vocală. Ăsta e climaxul vostru. În momentul în care cântați toți patru sus, acolo e unicitatea voastră. Mă bucur că ați făcut alegerea asta de a cânta în limba voastră natală pentru că e o limbă superbă și se vede că înțelegeți fiecare cuvânt și simțiți fiecare cuvânt pe care îl spuneți. Jos pălăria!", a spus Ștefan Bănică.

Florin Ristei a decis că drumul surorilor Ioana și Diana Conta se oprește în această etapă a competiției. Tiny Tigers și Super 4 merg mai departe.

Echipa Delia

Alina Dincă a dat startul interpretărilor din echipa Deliei. Concurenta a dorit să transmită emoție, să reușească să ajungă nu doar la urechile ascultătorilor, ci și la inimile acestora și a reușit. Alina a ales să interpreteze piesa "Omule, deschide ochii".

"Mesajul este foarte puternic, despre un artist neînțeles, și cred că tu te regăsești în povestea asta și din cauza asta ai și transmis acest mesaj cu multă forță și persuasiune. Te-am simțit foarte transformată astăzi. În bine. Felicitări!" a spus Loredana.

Kalon a fost cel de-al doilea concurent din echipa Deliei care a urcat pe scenă. Tânărul a ales să creeze un moment pe melodia "When You Believe". Concurentul a strălucit pe scena de la X Factor, atât datorită ținutei, cât și calităților vocale.

"Dragul meu, vocea ta e androgină. Dacă ai închide ochii, uneori poți să crezi că e femeie, mai ales pe acute și asta îți dă această particularitate, pentru că vocea ta este unică la X Factor. Eu nu mă plictisesc să te ascult pe tine niciodată", a mărturisit Loredana.

Sonia Mosca a încheiat în forță prima seară de Dueluri. Concurenta a ales să interpreteze piesa "Think" și s-a ridicat la nivelul așteptărilor; acela al celei mai puternice voci din competiție.

"Întotdeauna alegerea este foarte grea atunci când ai de ales între o voce foarte, foarte bună și între copii care vor să evolueze și unde simți că e loc de material. Însă, întotdeauna am văzut că, chiar dacă pe muzicieni îi impresionează foarte tare vocile bune, și pe cei de acasă, chiar dacă nu înțeleg, o să-i impresioneze întotdeauna o voce spectaculoasă ca a ei, pentru că cei de acasă nu simt toate greșelile pe care poate noi le auzim și nu poate să facă diferența între o voce bună și una foarte bună, însă o poate recunoaște întotdeauna pe aia spectaculoasă. Și cred că tu ai o voce spectaculoasă", a avut de spus Florin Ristei.

Delia a decis că drumul lui Kelon Rae se oprește în această etapă a competiției. Alina Dincă și Sonia Mosca merg mai departe.

Lifestyle

Andra şi Delia au cântat împreună şi discutat în podcastul "Acasă la Măruţă" - VIDEO

Delia a participat la un nou podcast, de această dată "Acasă la Măruţă", unde a purtat o discuţie de aproape 3 ore cu Andra. Fanii care aşteaptă mega colaborarea dintre Andra şi Delia de ani buni vor auzi cum cele două îşi armonizează vocile chiar din primele minute ale podcastului. Ce a ieşit vedeţi în articol.

Publicat

pe

Podcast Andra Delia Acasa la Maruta
Podcast Andra Delia Acasa la Maruta │ FOTO: Acasa la Maruta

Pe Delia Matache am văzut-o foarte naturală şi asumată în podcastul lui DJ Gojira de la Happy Fish, dar şi la Window Shopping la PORC TV. Ne-a oferit o privire asupra concepţiilor sale despre divinitate, copii şi evoluţia în carieră prin podcastul de la Micutzu. De această dată poartă o discuţie cu Andra în cadrul podcastului "Acasă la Măruţă". Pe lângă discuţia celor două artiste au intervenit şi soţii, Cătălin Măruţă şi Răzvan Munteanu, soţul Deliei, cu câteva replici pe parcursul acestei înregistrări.

S-a discutat despre falsa rivalitate dintre Andra şi Delia, alimentată mai ales de imaginaţia publicului, mai degrabă decât de realitate. Delia s-a declarat fana vocii Andrei şi a spus şi că neapărat trebuie să colaboreze la o piesă nouă cu gazda sa. Alte subiecte abordate au fost veleităţile Deliei de globetrotter, cât de perfecţionist e Răzvan, soţul şi managerul Deliei, dar şi eternul subiect complicat al dietei. Asta pe fondul glumei eterne din culisele iUmor "cât mănâncă Delia".

Despre dietă a fost ceva mai greu de discutat cu 2 pizza pe masă pentru invitate. Şi Andra a vorbit despre relaţia cu Cătălin Măruţă, al cărei cel mai mare rival este telefonul mobil. Cătălin a intervenit când s-a vorbit despre hate-ul online, iar Delia a povestit cum a fost luată la ţintă de răutăţile din pandemie, mai ales după acea scrisoare deschisă a artiştilor spre Guvern. Pe la ora 2 şi 5 minute se vorbeşte în sfârşit despre duetul mult aşteptat dintre Delia şi Andra, dar şi arta imitaţiei şi evoluţia artistică după imitaţie.

Totul s-a încheiat cu o discuţie despre credinţă şi religie, dar şi o provocare a lui Măruţă. Atmosfera a fost relaxată, dând senzaţia mai mult de prieteni veniţi în vizită, decât de un podcast cu un comediant, actor, interviu la radio sau TV.

Recent, Delia a fost protagonista unui moment viral după un sărut cu Loredana, la "Gala Premiilor iUmor". A avut şi o colaborare cu Taxi pe piesa "Atât de Trist" în acest an, dar şi cu Nane, pe "În Rai". La început de 2021 lansa o piesă NFT "Racheta". Pe Andra o vedem în juriul emisiunii "Românii au Talent" în fiecare vineri şi luni, iar în 2020 a colaborat cu Dony şi Matteo pe piesa "Barcelona". Un alt hit a fost "Inima Mea", alături de Pepe şi Connect-R.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Momente fierbinți la iUmor: Delia și Loredana s-au sărutat în mod repetat

Cel de-al 10-lea sezon iUmor se apropie de final, iar producătorii emisiunii s-au gândit la o ediție specială denumită "Gala Premiilor iUmor". Surprizele au curs în lanț, una dintre ele avându-le ca protagoniste pe Delia și Loredana. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Delia și Loredana la iUmor
Delia și Loredana la iUmor │ FOTO: Antena 1

Ediția iUmor din 12 mai a fost una plină de momente neașteptate, invitați speciali și numere încărcate de umor. Jurații emisiunii au fost răsplătiți cu premii speciale la categorii precum "Cea mai spectaculoasă jurizare", "Cele mai bune maniere", "Cel mai longeviv prezentator", "Cea mai rapidă ascensiune" sau "Cea mai bună reacție". Așa cum se obișnuiește la galele internaționale, premiile au fost oferite de o serie de nume cunoscute din România ca Loredana, Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu.

Primul premiu a fost pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" și a fost decernat de nimeni alta decât Loredana. Diva a urcat pe scenă într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc și a luat răsuflarea audienței.

"Loredana face parte din cele 15, 20 de persoane din showbizul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un <<superstar>>. Loredana respiră <<superstar>>. Și dincolo de tot felul de discuții care au existat de-a lungul timpului și mai ales în ultimii ani, este al naibii de sexy", a declarat Bendeac de cum a pășit Loredana pe scenă.

Premiul pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" a fost câștigat de Delia, care nu doar că a primit un trofeu auriu, dar și trei săruturi din partea Loredanei. Gesturile celor două artiste i-au surprins pe colegii din platou și l-au iritat pe Mihai Bendeac, care își dorea să fie el în locul Deliei.

"Ăsta [Mihai] a murit, în dreapta. S-a ofilit. O dată, pentru că ar fi vrut el să pupe. Doi, pentru că pupatul ăsta o să fie istoric și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja", a glumit Delia.

Mihai Bendeac a mărturisit:

"Îți spun cinstit, dacă aș fi câștigat, așa cum de altfel meritam această categorie, asta aveam de gând să fac. M-aș fi dus și aș fi fost Adrien Brody (n.r. Adrien Brody a sărutat-o pe Halle Berry la Premiile Oscar din 2003). Tu îți dai seama? Once in a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza...".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Andreea Raicu i-a cucerit pe jurații iUmor cu cel mai cuminte roast - VIDEO

Andreea Raicu s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii iUmor. Vedeta a pregătit un număr de roast, dar "răutățile" rostite au fost îmbrăcate în jovialitate și delicatețe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Raicu la iUmor
Andreea Raicu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Andreea Raicu a fost o prezență diafană și feminină pe scena de la iUmor, în contrast cu motivul participării la această emisiune. Vedeta a impresionat de cum a pășit pe scenă. Andreea a purtat o rochie arginte, încărcată de paiete. Rochia scurtă i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, aspect gândit special pentru Mihai Bendeac.

"Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie, așa, de început", a spus Andreea.

Andreea Raicu a spus că nu e obișnuită să spună răutăți și nu crede că este potrivită pentru acest rol. Cu toate acestea, comentariile acide au început să își facă apariția.

"Dacă eram întruchiparea succesului în forma pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-aș fi spus: <<Salut, Mihai, nu cred că ne-am cunoscut>>".

Andreea nu i-a uitat nici pe cei doi prezentatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Pe cel din urmă, Andreea l-a comparat cu Andreea Bălan, adăugând că: "De cântat, dansează extraordinar".

"Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult".

VIDEO: Andreea Raicu la iUmor:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE